Çok gerginim

Düğünüme gelmesini dahi istemiyorum. En son bir tanıdığımızın düğününde denk geldik. Yaptığı saçma sapan hareketler yüzünden olay çıkacaktı.
Düğünüme alkollü geleceğine de eminim.
Bunu fikrinizi net şekilde soyleyin bence nişanlınıza. Yanlış yollardaki insanlar bir sure sonra yine aynı hatalara düşüyor malesef

Haydaaa.Ben o soruyu zam almadan önce sormuştum :) Özür dilerim zammımı tahmin edemediğim için. Terfi aldım,zammım da ona göre oldu.
Bunda da belki kendiliğinden keser arkadaşlığını. İsterseniz yorum yapıp boş yere yorulmayın :)
Ben de nişanlıyım sonbaharda evlencem. Aşağı yukarı masrafları biliyorum, bana ondan garip gelmişti o bohça sevdası.

Bu arada diğer konularınıza da baktım. Sizin yanınızda Ali hiçbir şey. Bir şey olmaz nişanlınıza merak etmeyin.

Bir tane bile size hak veren bir yorum gelmiş mi şu ana kadar, hayır. Bi sorgulamayı deneyin kendinizi. Belki de biz haklı olabiliriz :)))

Metroda falan kimlerin yanında oturuyoruz diye bir düşündüm yalan değil.

Ben de nişanlıyım sonbaharda evlencem. Aşağı yukarı masrafları biliyorum, bana ondan garip gelmişti o bohça sevdası.

Bu arada diğer konularınıza da baktım. Sizin yanınızda Ali hiçbir şey. Bir şey olmaz nişanlınıza merak etmeyin.

Bir tane bile size hak veren bir yorum gelmiş mi şu ana kadar, hayır. Bi sorgulamayı deneyin kendinizi. Belki de biz haklı olabiliriz :)))

Metroda falan kimlerin yanında oturuyoruz diye bir düşündüm yalan değil.
Terbiyesizsiniz. Ve ben buna yanıt verecek değilim.

Hiç kimse için görüşme demedim bugüne dek. Bu kişi için de demedim henüz.Ama bu kişinin bayram kutlamasını dahi istemiyorum. Ve buna karşı argümanı yok. Sağlam bir insan değil ve sırf geçmişin hatrı için oturup sohbet edilecek biri değil.

Tamam anladım orasını ama nişanlınızın görüşmesine engel olamazsınız. Kendi kendinize istememeye devam edeceksiniz. Önemli olan sizin istememeniz değil. Nişanlınızın istememesi.

Belki tüm düşündüğünüz ihtimallerde haklısınız ( hatta büyük ihtimal haklısınız) ama gene de busizin evham yapabileceğiniz bir şey değil. Şu an flört dönemindeyseniz karşınızdaki kişiyi de en fazla tercihlerinden tanırsınız.
Bir yetişkinse ( sizin dediklerinizi yapmadı daha büyük bir sorun) kendi tercihini yapar. Eğer o tercihin ucu size dokunuyor ve memnun değilseniz siz de başka bir tercih yaparsınız. Ama sevgilinize kendi tercihinizi uygulatamazsınız. Bu ilişkiyi tek başına yaşamak anlamına gelir.
Kimse için de vesvese hastalığınızı körüklemeyin.

Herkese merhaba ,
Çok gerginim bir yere atmam lazımdı. Aklıma da ilk burası geldi.
Nişanlımla çok uzun yıllardır beraberiz. Benim nispeten uzaktan tanıdığım biri bizi tanıştırdı. Daha doğrusu bana bir konuda yardımcı olması için sevgilimle tanıştırdı. Çocuğun maksadı bizi görüştürmekmiş meğerse ve biz o dönem bir ilişki yaşamadık. Bundan 1 yıl sonra denk gelip görüşmeye başladık ve hala da beraberiz.
Biz birlikte olmaya başladığımızda bizi tanıştıran Ali ile ipleri koparmak üzereydi sevgilim. Ben biraz biraz öğrenince Ali’nin karakterini zaten şimdiye kadar bitmesi gereken bir arkadaşlık olduğunu söyledim. Sevgilimde yıllarca iletişimi kesti. Şimdi dışarıdan bakınca bizi tanıştırdığı için sempati duymam gereken biri gibi algılanabilir. İşte böyle olmadığını anlatmaya başlıyorum
Bu Ali nasıl kolay para kazanırım derdinde olan biri. Üniversite okumadı. Onlarca iş değiştirdi. Ve en son gayrimeşru iş yapan birileri ile takılmaya başladı. Tehdit için mekan basan, hatta mekanı uzaktan korkutmak için silah sıkan saçma sapan biri haline geldi. Çocukta pislik olan her yol vardı. Tabi biz görüşmediğimiz için uzaktan duyuyoruz. Sevgilim de son derece şaşkın bir halde çocuğun gidişatını duyuyordu ordan burdan. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kazık kadar adam. Sonra o işleri bıraktığını duyduk ama çocukta emek vermeden kazanma hırsı olduğundan başını hep belaya sokacak, mide bulandıracak işler yapacağını biliyordum. En son sağlık alanında bir şirkette çalışmaya başladığını duyduk.
Yıllarca sevgilimi de maddi olarak sömürmüş biri. Gözü açıldığında mesafe koydu ama olan olmuştu o zamana dek.
Ben aman görüşmüyorlar diye seviniyorken, düğünüme dahi gelmesini istemezken bu çocuk sevgilimi ve arkadaş grubunu aramaya başladı bu ara. İçlerinden birinin işyerine gitmiş. Lüks bir araçla.Ve sevgilimi de görüşmek için ısrarla arayınca bugün grup olarak görüştüler. Kesin bakın siz okudunuz ben okumadım ama bu haldeyim diye caka satmak İçin çağırdı . Çünkü arkadaş grubunda tek okumayan buydu, kazanamadı ve bunun aşağılık psikolojisi vardı. Ben sevgilimin bu çocukla görüşmesinden aşırı rahatsızım. Şuan bunun gerginliği yüzünden uyuyamıyorum mesela. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyor . Canını yaktığı biri oturdukları yerde denk gelir, olay çıkar sevgilime zarar gelir diye endişe duyuyorum. Zaten çok evhamlı biriyim.
Sevgilin kaşınmış diyebilirsiniz, çok doğru. Ama çocukluk arkadaşı ve yıllarca görüşmedi. Israrla görüşmek istemesinin nedenini görmek istediler.
Ben sevgilime bu çocuğu çıkar hayatından diye rest çekmeli miyim ? Bu çocuğun ayağını kesmek istiyorum. Sevgilimle de diğer arkadaşlarla da asla alakası olmayan biri bu.
Gerilmekte haklısınız normal biri değil belli ki. Ben çocukluk arkadaşıymış akrabaymış dinlemem bana zarar veriyorsa kesip atarım dostluğu ki o dostlukta olmuyor zaten. Yani bu denli zararlı biri olmadı ama negatif enerji saçan sürekli moralim bozan bir yakın arkadaşımdan bile uzaklaştım. O yüzden yıllardır arkadaşım diye düşünmesin sonuçta eski halini bilmiyormuş bence konuşun mesafe koysun yavaş yavaş uzaklaşsın dikkat çekmek istemiyorsa eğer. Düğün deyince ben anneme düğünüme akrabalarımı çağırmayacağım yalnız onu bil dedim diye az kavga etmedik :D Hepsi manyak çünkü insan gerçekten de mutlu anında mutlu olacağı insanları yanında istiyor. Kuzenim mesela köyün delisi yüzünden hala o düğün travmasını atlatamadı sürekli konuyu oraya çekiyor manyak silah çekmişti düğünde ortalığı karıştırdı kavga etti. Diğer kuzeniminde aksine bi o kadar eğlenceli geçti o yüzden onu biraz kıskanıyor haklı olarak. O yüzden kötü karakterleri tamamen uzaklaştırın etrafınızdan yoksa sevgilinizde yanlış yoldan gidebilir.

Sanki 5 yaşındaki çocuktan bahsediyorsunuz. Kazık kadar adama karışmayın bir zahmet. Nişanlınıza annelik yapmayın

Normal bir profilden bahsetmiyoruz. Yoksa tabiki kiminle arkadaşlık yapacağına kendisi karar verir. Nişanlım aptal da değil. Sadece onca yılın hatrına yılda bir kez olsun birkaç saat oturmanın zararsız olduğunu düşünüyor.
Ama ben cani biri ile oturmasını, ahbaplık etmesini istemiyorum.
Câni birinin mazlum arkadaşı 🤔

Silah zoruyla götürülmedi herhlde nisanlınız?
Kendi hayatı kendi kararı.
Siz de velisi gibi davranmaktan vazgecin.

Görüşme demek istemiyorum zaten. Görüşmemelerini istiyorum.
Benim nişanlım çok saf ve temiz kalpli biri. Bu çocuk yıllarca maddi anlamda sömürmüş ve kendi bunun hiç farkına varamamış. Çünkü çok kıymet vermiş. Anlatsam şaşırır kalırsınız. Ben söyleyince idrak etti bazı şeyleri. İfşa olmamak İçin rahat yazamıyorum ama öğrenci haliyle nişanlımın kredi kartını zaman zaman alıp yaşayan biri bu. O kadar çok detay var ki.
Benim sevdiğim herkese elim açıktır . Ama bu çocuğun yaptığı şey ihtiyaç değil , sömürüydü
Ablacım böyle biriyle evlenme üzülürsün.
Bu saflıkta birini herkes sömürür,ailesi sömürür,kaynın sömürür,elti sömürür .
Sen de bi ömür koruma kalkanı gibi etrafı kollarsın.Canına yazık.

Okumayan cocuk ali cok zengin mi olmus simdi?
Dertlenmeyin nisanliniz koca adam kiminle kuser kiminle barisir kendi bilir. Dert yapmayin bosuna.

Problem okumamasi,veya kazanamamasi degil ki..
Bu ulkede okuyan bir dunya insan var basimizda..
Belki onlar dedigin isleri yapmiyorlar ama etrafindakilere yaptiriyorlar.Yani sen sadece Ali'yi hedef aliyorsun.Biz Ali'ye bu imkanlari verenleri,onu bu islere dahil edenleri suclu goruyoruz.Mantik anlasiliyordur umarim..
Ozetle her okuyan iyi olmayacagi gibi her okumayanda kotu olmaz.
Esin istemiyorsa gorusmez zaten..
Adamin altindaki arabayi gorup de akli celinebilecek kadar zayif bir kisiligi var diyorsan o baska..
Cocuk mu bu seker gorunce dogruyu,yanlisi unutsun..

Evet,Ali pek tekin degil ama bu arkadasligi Kurtlar Vadisi kivaminda algilaman da cok mantikli degil.
Abartili buldum tavrini.
Nisanlina guvenmiyormussun gibi geldi.Sanki nisanlin da kolay para kazanmak konusunda daha once girisimlerde bulunmus yahut bundan bahsetmis gibi geldi bana..O yuzden mi bu tedirginlik? Cozemedim ben.

Son düzenleme:
Herkese merhaba ,
Çok gerginim bir yere atmam lazımdı. Aklıma da ilk burası geldi.
Nişanlımla çok uzun yıllardır beraberiz. Benim nispeten uzaktan tanıdığım biri bizi tanıştırdı. Daha doğrusu bana bir konuda yardımcı olması için sevgilimle tanıştırdı. Çocuğun maksadı bizi görüştürmekmiş meğerse ve biz o dönem bir ilişki yaşamadık. Bundan 1 yıl sonra denk gelip görüşmeye başladık ve hala da beraberiz.
Biz birlikte olmaya başladığımızda bizi tanıştıran Ali ile ipleri koparmak üzereydi sevgilim. Ben biraz biraz öğrenince Ali’nin karakterini zaten şimdiye kadar bitmesi gereken bir arkadaşlık olduğunu söyledim. Sevgilimde yıllarca iletişimi kesti. Şimdi dışarıdan bakınca bizi tanıştırdığı için sempati duymam gereken biri gibi algılanabilir. İşte böyle olmadığını anlatmaya başlıyorum
Bu Ali nasıl kolay para kazanırım derdinde olan biri. Üniversite okumadı. Onlarca iş değiştirdi. Ve en son gayrimeşru iş yapan birileri ile takılmaya başladı. Tehdit için mekan basan, hatta mekanı uzaktan korkutmak için silah sıkan saçma sapan biri haline geldi. Çocukta pislik olan her yol vardı. Tabi biz görüşmediğimiz için uzaktan duyuyoruz. Sevgilim de son derece şaşkın bir halde çocuğun gidişatını duyuyordu ordan burdan. Çocuk dediğime bakmayın 30 yaşında kazık kadar adam. Sonra o işleri bıraktığını duyduk ama çocukta emek vermeden kazanma hırsı olduğundan başını hep belaya sokacak, mide bulandıracak işler yapacağını biliyordum. En son sağlık alanında bir şirkette çalışmaya başladığını duyduk.
Yıllarca sevgilimi de maddi olarak sömürmüş biri. Gözü açıldığında mesafe koydu ama olan olmuştu o zamana dek.
Ben aman görüşmüyorlar diye seviniyorken, düğünüme dahi gelmesini istemezken bu çocuk sevgilimi ve arkadaş grubunu aramaya başladı bu ara. İçlerinden birinin işyerine gitmiş. Lüks bir araçla.Ve sevgilimi de görüşmek için ısrarla arayınca bugün grup olarak görüştüler. Kesin bakın siz okudunuz ben okumadım ama bu haldeyim diye caka satmak İçin çağırdı . Çünkü arkadaş grubunda tek okumayan buydu, kazanamadı ve bunun aşağılık psikolojisi vardı. Ben sevgilimin bu çocukla görüşmesinden aşırı rahatsızım. Şuan bunun gerginliği yüzünden uyuyamıyorum mesela. Aklıma kötü kötü senaryolar geliyor . Canını yaktığı biri oturdukları yerde denk gelir, olay çıkar sevgilime zarar gelir diye endişe duyuyorum. Zaten çok evhamlı biriyim.
Sevgilin kaşınmış diyebilirsiniz, çok doğru. Ama çocukluk arkadaşı ve yıllarca görüşmedi. Israrla görüşmek istemesinin nedenini görmek istediler.
Ben sevgilime bu çocuğu çıkar hayatından diye rest çekmeli miyim ? Bu çocuğun ayağını kesmek istiyorum. Sevgilimle de diğer arkadaşlarla da asla alakası olmayan biri bu.
Kafese koyun nişanlınızı en iyi çözümü bu

Uyarmışsıniz, yeter, bu yaşta adama annesi bile karışamaz. Bu kadar evham yapmayın, evet birşey olabilir ama bir cafede kendi halimizle otururken de taranabiliriz mesela.

Sanki seri katilden bahsediyorsunuz 😂 yahu bırakında koskoca adam kiminle görüşecek kiminle görüşmeyecek kendi karar versin.

Ablacım böyle biriyle evlenme üzülürsün.
Bu saflıkta birini herkes sömürür,ailesi sömürür,kaynın sömürür,elti sömürür .
Sen de bi ömür koruma kalkanı gibi etrafı kollarsın.Canına yazık.
Yok, saf değil nişanlısı o kadar. Çok da kurnaz bence.
Potansiyel katil dediğim birinin tanıştırdığı biriyle de nişanlanmazdım şahsen. En basitinden görüşmeleri bile riskli
İşte en başından bunu demeye çalışmıştım. Gereksiz evham yapıyor. Nişanlısı 5 yaşında çocuk değil. Koca adam kiminle ne seviyede görüşeceğini biliyordur.

Back
X