Evet kesinlikleBir hobi edinme zamanınız gelmiş
O kadar iyi geliyo ki okuyorum zatenKitap okumayı düşünmez misiniz? O zaman boş konuşmaz hem de imla öğrenirsiniz.
Ama cagre yazmışsınız?O kadar iyi geliyo ki okuyorum zaten
Nokta, virgül de hak getire.Ama cagre yazmışsınız?
Evde ufak tefek el beceriniz varsa vazo boyayın bisyleri bisylerle dönüştürün bakın birakamayacaksiniz ve içiniz o an bosalivericekEvet malesef bu konudsn cok rahatsizim hamileyim aksama kadar evdeyim evim sehir merkezine bir bucuk saat uzak arkadaşlarımla sürekli git gel gorusemiyorum onlarda gelse nadir oluyor aksama kadar evde patliyorum konu komsu çevre pek kafama göre degil hep emekli insanlar eşim eve geldiginde sürekli ona konuşuyorum ya da aksama kadar msj yazıyorum o da sagolsun cevapliyor ama sonra farkediyorum ki çok bos yapıyorum birileriyle konusurken de öyle aşırı bos yapıyorum alakasiz konuşuyorum neden bilmiyorum böyle olan cagresini bulan var mi kendimi her defasinda tutuyorum diyip tutamıyorum of gerçekten rahatsiz edici
Umarim kendime uğraş bulabilirimEvde ufak tefek el beceriniz varsa vazo boyayın bisyleri bisylerle dönüştürün bakın birakamayacaksiniz ve içiniz o an bosalivericek
İstersen satış bile yaparsın bir zaman sonra bu sefer emeğinin karşılığı ve o insanlarla konuşursun satış da yaparsın günün geçerUmarim kendime uğraş bulabilirim
Kitap oku, film izle en azından onlar hakkında konusursun.ya da konuşmaya başlamadan önce 3 saniye yutkun ve düşün söylemem gerekir mi diye.Evet malesef bu konudsn cok rahatsizim hamileyim aksama kadar evdeyim evim sehir merkezine bir bucuk saat uzak arkadaşlarımla sürekli git gel gorusemiyorum onlarda gelse nadir oluyor aksama kadar evde patliyorum konu komsu çevre pek kafama göre degil hep emekli insanlar eşim eve geldiginde sürekli ona konuşuyorum ya da aksama kadar msj yazıyorum o da sagolsun cevapliyor ama sonra farkediyorum ki çok bos yapıyorum birileriyle konusurken de öyle aşırı bos yapıyorum alakasiz konuşuyorum neden bilmiyorum böyle olan caresini bulan var mi kendimi her defasinda tutuyorum diyip tutamıyorum of gerçekten rahatsiz edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?