çok geyik şok geyik

Benim anlamadigim çocuğu olduktan sonra uygunsuz flimler mi cekmemis seda aplamiz

hello kızlar,

bu da yılların en güzellerinden. özgürlüğü daha basit kelimelerle anlatamazdı. eyyorlamam bu kadar:

Şuraya mesaj bırakayım ayraç görevi görsün. Burdan devam etcen kızım

Ayy ilahi kızlar tekrar tekrar gülüyorum bu videolara.
Evleneyim kocama caydanlik şakası yapacam

Kızlar dolunay etkilerini okudunuz mu, ben biraz araştırdım da astrolojik dilden gerçekten anlamiyormusum bir yerlerden iyi şeyler bir yerlerden kötü çıkarımlar yaptım. Dolunay da retro gibi kötü mü etkileyecek bizi

o zaman geyiğe farklı bir boyut getireyim. şimdi takvime bakınca fark ettim. 5 yıl süren ilişkim devam etseymiş bugün 7. yılımız olacakmış. ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN KURTARDIN BENİ demek istiyorum izninizle

o dolunayın hangi burçta olduğuna bağlı biraz da. dolunay yengeçteyken bu ülkede darbe girişimi oldu temmuzda düşün.

5 yıl aslında büyük bir zaman dilimi demek birseyler güzel ilerlediki bu kadar sürmüş.

5 yıl aslında büyük bir zaman dilimi demek birseyler güzel ilerlediki bu kadar sürmüş.

yok benim toyluğum diyelim. başladığımızda 20 yaşımı tam doldurmamıştım düşün ve hep şunu savunuyorum, "ilk uzun ilişki hata yaptırır." bu kadar uzaması da benim toyluğumdan kaynaklı, bir de iş ciddiye binince bastırdığım korkularım iyice artmıştı. belki kendimde ayrılma gücünü bulamayacaktım. çünkü uzun ilişki bitince ne oluyor bilmiyordum ben, en büyük handikap o. olmuyormuş bir şey. hatta daha da güzel oldu benim için. "çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı "

Kızlar gollom sinirimi bozdu iki güzel video atında keyfimizi bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…