çok geyik şok geyik

kesinlikle katılıyorum o bizden daha mutsuz sadece hırsını çıkarıyor.

yalnız topiği yeni farkettim bol bol gülecek gibiyiz burada

sen yeni fark ettiysen etiketlediğim birçok kişi görememiş demektir, neyse bekliyoruz onları da umarım gollum bacı bizi burda bulamaz.

sen yeni fark ettiysen etiketlediğim birçok kişi görememiş demektir, neyse bekliyoruz onları da umarım gollum bacı bizi burda bulamaz.
ayyy inşallah gollom gelmesin buraya aynı yüzüklerin efendisindeki gollum gibi o çok korkunç

günaydın kızlar olaylardan habersizim şu an baya ya bi şey dicem linki topiğe etiketlesek çünkü ulaşamadık sanırım herkese

niye canısı paylaşımlarımızı (daha çok ben paylaştım ama ) beğenmiyor musun ;(

yok tatlım ya, takibi kolay olsun diye son mesajımdan itibaren heh burada kalmıştım diye takip ediyorum başlığı

o dolunayın hangi burçta olduğuna bağlı biraz da. dolunay yengeçteyken bu ülkede darbe girişimi oldu temmuzda düşün.

ciddi misin yaa bu arada benimde ilk ilişkim ve en uzun ilişkim 4 yıl sürdü. ne toymuşum bea, bazen ölüm gibi gelen anlar kurtuluş oluyor gerçekten.

şu an radyo da Soner Sarıkabadayı'nın şarkısı çalıyor. "Bana bir tanem deme, bir tanem" bu nasıl şarkı yaa ilk kez duydum amaç ne acaba bu adam neden kelimelerin aklıyla oynuyor böyle, manasız manasız

ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)

Adam Allah belanı versin diyemediği için bitanem bitanem diye sayıklıyor devamından ben öyle anladım "Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın"

ben birisiyle 4 yıl çıksam benimle evlenmek zorunda kalır:):)

Senden biraz çekinmeye başladım sanırım

ahahha o kadar şey anlattım sana çekinmedin mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…