• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok gezen erkek mi, evcimen erkek mi?

Evcimen erkek mi, yoksa gezen erkek mi

• evcimen

OY: 180 80,0%
  • gezen

OY: 45 20,0%

• Ankete Katılan
    225
  • This poll will close: .
Çok gezen erkegin bana bi faydası olacagnı sanmıyorum ama bi işi oldugu surece gezebilir yoksa evcimen şıkkı :)

beraber çok gezeriz,beraberde evde vakit geçiririz. sadece uyumlu eş...

valla birlikte hem gezelim, hem de evimin erkeği olsun... hep ev hep ev de olmaz ki canım :9:

evcimen erkek her zaman iyidir benimle evde vakit geçirmek isteyen biri olsun isterim

'' Anket 10-01-2037 tarihinde ve Saat 11:25 kapanacaktır.'' anket sorusundan çok anketin kapatılacağı tarih komiğime gitti, 2037 ne demek ya o zamana kadar kim öle kim kala :31:

İkisini topla ikiye böl:)
Aşırı evcimende sıkar, çok gezende, ama beraber yapılıyorsa çoğu,ne güzel olur,hepside değil ama!

Benimki tam bir evcimen! Sinemaya gidelim,dvd sini alırız aşkım. Yemeğe çıkalım,eve söyleyelim daha heyecanlı olur. Alışverişe gidelim internette siten yok muydu ordan söyle aşkım. Ekmek bitti aşkım bakkala gideyim bi,hayır olmaz en çıkamazsın. Sen gider misin? Yok ya,bakkala söylerim getirir.

Böyle işte. Spor salonuna yazılacaktı,tersine gitti eve aldı bütün aletleri. Dışarıya çıkmaya aşırı üşeniyor ya. Ayda 1-2 defa dışardayız sadece xD Sanırım daha yeni evliyiz diye dışarıya çıkası yok. Sevgiliyken çok gezerdik :s

aaah ah en dertli benim bu konuda benim eşim bırakın evcimeni resmen evcil :9:

adamı zar zor dışarı çıkarabiliyorum, ben demesem adamın haftasonu evden adım atacağı yok, ben ise gece gündüz gezesim var :10:

aslında şöyle gezmeyi seven biri yapmak istiyorum onu, süper olurdu ama olmuyor huylu huyundan geçmiyor :44:

ay evcimen erkekle hayat zor ......kadınların geneli evcimen yazmışlar sanırım çok gezen erkek bir halt yer ona buna bakar korkusuyla amaaaan bakarsa baksın evden çıksında :21:

şahsi fikrim yani.....bu yüzden gezen erkek diyorum çünkü hayat gezerken daha güzel ayrıca gezen erkek nerede ne var bilir, güzel iyi yerlere götürür sizin de gözünüz gönlünüz açılır fena mı :31:

Ben evcimenim oda evcimen olsun :-D evcimen evcimen oturalim

Back
X