• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok gezen erkek mi, evcimen erkek mi?

Evcimen erkek mi, yoksa gezen erkek mi

• evcimen

OY: 180 80,0%
  • gezen

OY: 45 20,0%

• Ankete Katılan
    225
  • This poll will close: .
Heryesin ortasekeri iyidir tabiki. Sürekli evdede olmaz, cok gezincede olmaz.
Ama burda 2 terih var, ikisi arasinda sececeksem evcimen tercihimdir, cünkü bende evi severim;)

çok evcimen de ii olmaz bence ya... sıkıntıdan kadın işlerine karışmaya başlar :olmaz:
ama çok gezene de güven olmaz. 2sinin ortası :))

Kış geliyor, evcimen olsun mümkünse...Film alalım, koyalım dvd ye.Ayaklarımıza da battaniye serelim, elimizde çayımız, hem oynaşıp hem film izleyelim ohhhhh opuyorumnanaktan

Soguk havada benimle evcimen:kedi:opuyorumnanaktan, guzel havada benimle gezen..yani bensiz olmaz !!! aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hem dizimin dibinde kedi olsun, hem birlikte gezmenin dibine vuralım, hem de arada bir (çooooook arada bir:p) arkadaşlarıyla fln çıksın ki bana da laf etmesin bişi yapmak istediğimde :)) hem merak ediyim kıskanıyım azcık daha zevkli oluyo öle :p

gezerken yanında benı de götüren -gezdiren- adam kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

tam anlamıyla bir ev kuşu oldum artıkın 4 senedir kızımın doğumuyla evcimen olması iyi benim için keza eşimde öyle ..hafta sonları gezinmek bize yetiyor...boshayallersmile

eşimle ben uyumluyuzdur nedense canımız hep aynı günde evde oturmak yada gezmek ister yani birimiz gezelim birimiz oturalım demez.........şaşıracaksınız belki ama eşim alışverişi ve vitrin vitrin dükkan dükkan gezmeyi çok sever onun peşinde koşturmaktan ayaklarıma kara sular iner...aşkım hadi al bunuda eve gidelim artık deyip mağazada oturup kaldığımı bilirim :)

ikisi de tek başına sıkıcı olur yaa.. ikisinin arasndaki denge bozulmamalı yani cok ewde oturan erkegi de sewmem cok gezeni de kaydirigubbakcemile2

çok gezen erkek tek basına mı geziyo ama :)
evcimen de istemem ne o kukuman kuşu gibi habire evde. çok gezen olsun ama benmle beraber

eşim çok yoğun çalıştığı için
evde dinleniyor genelde.
ben bu yüzden biraz gezen isterdim ama beraberr gezenn
.

Back
X