çok gıcıksın sevgilim çoookkk...

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar..Bugün yine erkek arkadaşımla tartıştık.Akşam erkek kardeşiyle beraber abisinin yanına gidicekler başka bi şehire orda bikaç gün kalıp dönecekler..Neyse bizde telefonda konuşuyoduk ben okuldaydım o işyerinde.Geçerken benide almayı unutma dedim gelcenmi falan dedi şakalaşıyoduk.Ben dedimki gelirim ama öne otururum kardeşin arkaya oturur dedim güldüm.Oda gerçekten böylemi düşünüyosun dedi ciddiye aldı.Abimin eşi bize hep saygı duymuştur hiç öyle şeyleri sorun etmez bende aileme saygılı fesat olmayan birini sokmak isterim dedi abarttıda abarttı.Bende çok sinirlendim bi şakadan getirdigin yere bak dedim baya bi atıştık.Sonra kızdım ben telefonu kapattım whatsaptan yazdım beni kırdın diye o hala yengesini övmeye devam etti.Neyse ögle arasında yanıma geldi,ben sert bi şekilde tepkimi bile getirdim kıyaslanmaktan nefret ederim begenmiyosan begencegin istedigin gibi birini bul dedim oda haklısın özür dilerim dedi konu kapandı ama canım çok sıkıldı bu erkeklerin hepsimi cins ya

Yasi kac bunun?

Sıktın ama yaa... Anladık ilgi çekmeye çalışıyorsun. Çektin bitti. Kabak tadı verdin artık.

Ön arka muhabbetini açan sizsiniz. Gereksiz olmuş. Onun da saygı maygı demesi ve kıyaslaması tuhaf. Yok yere atışmışsınız.

yersiz yere gerilmişsiniz..
sorun edecek bir şey yok bence.
kapatın konuyu gitsin..
ön/arka koltuk muhabbetinden saygı anlaşılmaz zaten..
saygı insanın her tavrındadır.. bu zamana kadar saygılı biri olup olmadığını anlamıştır zaten..

biraz yersiz bir muhabbet olmuş karşılıklı olarak. Uzatmayın bence ikiniz de pek doğru konuşmamışsınız.

Ya bir de yaşı kaç diye soran arkadaşa tepki veren arkadaşlar, yalnız yaş cidden önemli 20 yaşındaki bir insanla 30 yaşındaki bir insanın olaya yaklaşımı, hissettikleri, tepkileri filan farklı olur bence gayet yerinde bir soru problemi doğru değerlendirmek açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…