- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Merhaba kızlar..Bugün yine erkek arkadaşımla tartıştık.Akşam erkek kardeşiyle beraber abisinin yanına gidicekler başka bi şehire orda bikaç gün kalıp dönecekler..Neyse bizde telefonda konuşuyoduk ben okuldaydım o işyerinde.Geçerken benide almayı unutma dedim gelcenmi falan dedi şakalaşıyoduk.Ben dedimki gelirim ama öne otururum kardeşin arkaya oturur dedim güldüm.Oda gerçekten böylemi düşünüyosun dedi ciddiye aldı.Abimin eşi bize hep saygı duymuştur hiç öyle şeyleri sorun etmez bende aileme saygılı fesat olmayan birini sokmak isterim dedi abarttıda abarttı.Bende çok sinirlendim bi şakadan getirdigin yere bak dedim baya bi atıştık.Sonra kızdım ben telefonu kapattım whatsaptan yazdım beni kırdın diye o hala yengesini övmeye devam etti.Neyse ögle arasında yanıma geldi,ben sert bi şekilde tepkimi bile getirdim kıyaslanmaktan nefret ederim begenmiyosan begencegin istedigin gibi birini bul dedim oda haklısın özür dilerim dedi konu kapandı ama canım çok sıkıldı bu erkeklerin hepsimi cins ya
senle yaşıtmış . :) :)Yasi kac bunun?
niye hep yaş soruyosunuz acaba merak ettim yaşınız kaç ??Yasi kac bunun?
Sıktın ama yaa... Anladık ilgi çekmeye çalışıyorsun. Çektin bitti. Kabak tadı verdin artık.Yasi kac bunun?
kız yoksa sen istatistik kurumunda mı çalışıyon bir de adam yerine koyup bize iki cevap versenYasi kac bunun?
Yasi kac bunun?
Size kaç lazım ?Yasi kac bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?