- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
arabada erkek varsa kadin arkada oturmalidir bu kurali siz mi koydunuz? siz koymadiysaniz kim koydu?insanların o kadar çok derdi var iken sizin derdiniz bu mu yani ? ön veya arkaya oturmak mı?
Kaldı ki erkek arkadaşınız çok haklı ve cins olan da sizsiniz.
Bir erkek var ise arabada öne erkek otur bayan her daim arkada oturur, bence siz şaka ile karışık lafı sokmuşsunuz düşüncenizi belirtmişsiniz erkek arkadaşınız anladığı için tepkisini göstermiş.
Özür dilemek erdemliktir, suçlu olmanıza rağmen özür dilemiş, bence siz fazla böyle şakalar yapıp da ilişkinizi zedelemeyin üzülen siz olursunuz.
ayyy bu zipzip ne ayak ya
yok valla önü vermiyolar bana :)ayyyy kiz saka yapmis abartmayin yaotur kiz öne otur haha Amannnn derdimiz bu olsun
bosver yayok valla önü vermiyolar bana :)
arabada erkek varsa kadin arkada oturmalidir bu kurali siz mi koydunuz? siz koymadiysaniz kim koydu?
kendini bu kadar kucuk dusurmeyi seven bir cins daha gormedim.
evet onca seyin arasinda sizin dediginize takildim.ben öyle duyduğum için o şekilde konuştum , insan bi teklif eder sonra oturmak isterse yine oturursun.
onca şeyin içerisinden benim yazdığıma ma takıldınız?
nezaketen de olsa sorulr bir büyük olduğnda ?
evet onca seyin arasinda sizin dediginize takildim.
bir büyük oldugunda biz de soruyoruz lank diye one oturmuyoruz.
siz yazdığınız seyi ceviriyorsunuz suanda.
bir erkek oldu mu kadin her daim arkada oturur diyordunuz simdi buyuk varsa sorulur diyorsunuz.
çevirmek değil hanfendi benimki.
ben direk büyükler için konuştum . yaşça küçük olan veya isteeyen insanı oturtamazsın öne .
Ah ahhh bi arabamız oolsada hep arkada otursam yertki olsa yani işteBencede adam hakli sahsen saka yoluylada olsa konusu acilsa bana bende derdim aynen boyle arkada ol nolucak sanki kapiyami attiilar ayaktami biraktilar bagajami soktular nedir bu on arka kavgasi allah askina
3 yıllık konuyu sırf şu mesajı yazmak için mi hortlattınızAh ahhh bi arabamız oolsada hep arkada otursam yertki olsa yani işte
Bende hopladim :)))3 yıllık konuyu sırf şu mesajı yazmak için mi hortlattınız
Ben bu konu yeni sanmistim bi yerden gözüme çarptı tarihin azizligine uğradım sanirim3 yıllık konuyu sırf şu mesajı yazmak için mi hortlattınız
Ne demek istendnz anlamadimBen burda bir gıcık okudum
Size demedimNe demek istendnz anlamadim
Yok ben konuya baya fransız kaldığım için galibaSize demedim
Ne bu alingalik
Aah ah keşke bi sevgilim olsa da arabasında öne benim mi kardeşinin mi oturacağı konusunda kavga etsek3 yıllık konuyu sırf şu mesajı yazmak için mi hortlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?