çok gıcıksın sevgilim çoookkk...

arabada erkek varsa kadin arkada oturmalidir bu kurali siz mi koydunuz? siz koymadiysaniz kim koydu?
kendini bu kadar kucuk dusurmeyi seven bir cins daha gormedim.

yok valla önü vermiyolar bana :)
bosver ya banada takilirlar simdi önde erkek otururmus ne alaka ya hangi cagda yasiyoruz..
Benim icin vallahi dert degil..esimin abisine otur diyorum yok sen otur cnm diyo.. annesi oylee..ablasi da öyle babasi bile kizim gec diyoda yok baba sen otur ben arka seviyorum diyorum bide kendi babama yani kücük velede ne alaka anlamadim hahaha

arabada erkek varsa kadin arkada oturmalidir bu kurali siz mi koydunuz? siz koymadiysaniz kim koydu?
kendini bu kadar kucuk dusurmeyi seven bir cins daha gormedim.

ben öyle duyduğum için o şekilde konuştum , insan bi teklif eder sonra oturmak isterse yine oturursun.

onca şeyin içerisinden benim yazdığıma ma takıldınız?

nezaketen de olsa sorulr bir büyük olduğnda ?

evet onca seyin arasinda sizin dediginize takildim.
bir büyük oldugunda biz de soruyoruz lank diye one oturmuyoruz.
siz yazdığınız seyi ceviriyorsunuz suanda.
bir erkek oldu mu kadin her daim arkada oturur diyordunuz simdi buyuk varsa sorulur diyorsunuz.

çevirmek değil hanfendi benimki.

ben direk büyükler için konuştum . yaşça küçük olan veya isteeyen insanı oturtamazsın öne .

çevirmek değil hanfendi benimki.

ben direk büyükler için konuştum . yaşça küçük olan veya isteeyen insanı oturtamazsın öne .

"Bir erkek var ise arabada öne erkek otur bayan her daim arkada oturur"
bunu sizin yazinizdan kopyaladim. sadece buyukler icin konusmus bir haliniz yok.

Bencede adam hakli sahsen saka yoluylada olsa konusu acilsa bana bende derdim aynen boyle arkada ol nolucak sanki kapiyami attiilar ayaktami biraktilar bagajami soktular nedir bu on arka kavgasi allah askina
Ah ahhh bi arabamız oolsada hep arkada otursam yertki olsa yani işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…