çok gıcıksın sevgilim çoookkk...

yaşınız kaç ?

arabanın önü başka yere gidiyor da arkası başka yere mi gidiyor sonuçta araba ne fark eder ön arka hiç anlamamışımdır.böyle bir şaka neden yapılır bunun adı neden şaka olur onuda anlamadım.pek şaka gibi gelmedi aksine bam teline dokunmak istemişiniz gibi geldi

yaş kaç diye soran arkadaşa verilen tepki bu yüzden..
ekte..

Şimdiden kıyaslama gitmiş sevgiliniz işiniz zor.... Bu ufacık yanlış anlaşılma mı yoksa imamı oldugunu çözemediğim olayda bile yengeyle sizi kıyaslamış... İlerde sıkı bir elti kapışması olabilir... A raba da yer sorunu basit gibi gözükse de sevgilin tepkisi basitlenecek değil... Ne demek yengesiyle sizi kıyaslamak....

pek kıymetliymiş ailesi sürekli yanında olması lazımmış demekki...
sende bu kadar basit bi konuda muhabbete girince şakada olsa kaldıramamış...

Biz sevgilimle arabayla gezerken annesini bir yere bırakmıştık ben ön koltuktan indim sen otur dedi bana.
Başka bir zaman da Ablasını bırakcaktık oda direk arkaya yöneldi.
Benim için problem değildi bunlar. Siz sanırım yol uzun yanında olurum anlamın da dediniz. Erkek ark. abartmış bence her insan aynı olamaz araba da koltuk yeri de saygıyı göstermez.
Haklı buldum sizi.

Kadının arkada oturması erkeğe saygı ifadesi sevgilinize göre.
Ben asıl bu noktaya takıldım, saygı böyle mi oluyor? Kadının yeri erkeğin arkası mı ?
Sevgiliniz sizinle yolda yürürken arkasından onu takip etmenizi söylerse hiç şaşırmam..

Şekerim, yaşı sorup ardından yorum yapsa eyvallah. Yaş kaç ? diyor vınn. Valla sinirimiz bozuldu artık.

Şaka ya da gerçek çok uzamış kıyaslama yapılması daha da uzatmış olayı ama işte bazen hepimizde oluyo bu boş şakaların sonucu bizde de oluyo arada

Böyle bir şeyde ben zaten hemen arkaya geçer otururum.Sevdiğimde keyfine kalmış ya gelir yanımda oturur ya da şoför koltuğunun yanında :) Ne bu şimdi yaaa böyle bir konuya yorum yapacağım aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…