- Konu Sahibi homesweethome3
-
şaka yaptıgım belliydi benim ne işim var o yolculukta sonuçta..öylesine söyledim bu kadar ciddiye alıncagımı düşünmemiştimŞaka diyorsunuz ama konu orda değilken direkt şaka yollu söylenen bazı şeyle aslında gerçek düşüncelerinizi yansıtır.
Bu yüzden hoş olmamış.Hatalı iken bide adama trip atmışsınız..
şaka yaptıgım belliydi benim ne işim var o yolculukta sonuçta..öylesine söyledim bu kadar ciddiye alıncagımı düşünmemiştim
Sıktın ama yaa... Anladık ilgi çekmeye çalışıyorsun. Çektin bitti. Kabak tadı verdin artık.
Ön arka muhabbetini açan sizsiniz. Gereksiz olmuş. Onun da saygı maygı demesi ve kıyaslaması tuhaf. Yok yere atışmışsınız.
yersiz yere gerilmişsiniz..
sorun edecek bir şey yok bence.
kapatın konuyu gitsin..
ön/arka koltuk muhabbetinden saygı anlaşılmaz zaten..
saygı insanın her tavrındadır.. bu zamana kadar saygılı biri olup olmadığını anlamıştır zaten..
Kız haklı nie arkada otursun ki ?
Herkes eşinin / sevgilisinin yanına oturmalı
Sevgiline gelince şimdiden düşman etti eltiadayına geçmiş olsun
Şimdiden kıyaslama gitmiş sevgiliniz işiniz zor.... Bu ufacık yanlış anlaşılma mı yoksa imamı oldugunu çözemediğim olayda bile yengeyle sizi kıyaslamış... İlerde sıkı bir elti kapışması olabilir... A raba da yer sorunu basit gibi gözükse de sevgilin tepkisi basitlenecek değil... Ne demek yengesiyle sizi kıyaslamak....
Biz sevgilimle arabayla gezerken annesini bir yere bırakmıştık ben ön koltuktan indim sen otur dedi bana.
Başka bir zaman da Ablasını bırakcaktık oda direk arkaya yöneldi.
Benim için problem değildi bunlar. Siz sanırım yol uzun yanında olurum anlamın da dediniz. Erkek ark. abartmış bence her insan aynı olamaz araba da koltuk yeri de saygıyı göstermez.
Haklı buldum sizi.
yolculuktan konuşurken gel benide al ama yanına otururum dedim öylesine demiştim ne işim var benim yolculukta..oda konuyu buralara kadar getirdiÇok gereksiz bir tartışma gerçekten.
Neden öyle bir "şaka" yapma gereği duydun ki?
ikimizken çok kibar zaten kendisi beni oturtur,kapımı açar ama erkek kardeşi varsa arkada oturmalıymışım böyle şeyleri sorun etmemeliymişim etmezdimki zaten sadece bi şakaydı..Ben de arkada oturmak istemem eğer arabada 2 ya da daha fazla erkek var ise.
Hani arkada başka erkek le beraber oturmamak adına.
Ama arabada 3 kişi isek arkada da oturabilirim.
Babam eşimin yanına oturmuştu bi kere ben biraz bozuldum aslında.
Sevgilime yanına ben oturcam dediğimde 'tabiki bitanem senin yerin benim yanım' demesini isterim ben.
ne güzel söylemişler olması gerekende bu zaten ha ben oturmasamda sorun degil nolcak sanki ailesi varken ben zaten istemezdim bu kadar ciddiye alıp bana kötü gelin olcakmışım imasında bulunması canımı sıktıİşte sen şaka mahiyetinde söylemişsin canm ama şaka da bile böyle olay çıktıysa gerçeğinde hiç oturtmcak ozmn dimi bu sonuç çıkıyo.
Bu konuyla ilgili bnde yanında otrmak isterim ama en son arabaya bindiğimzde halasıda bizimle geliyodu nezaketen siz geçin dedim "yok kızım olur mu sen geç " dedi ve hemn beni öne oturttular ailecek.Çok da Hoşuma gitti
ne güzel söylemişler olması gerekende bu zaten ha ben oturmasamda sorun degil nolcak sanki ailesi varken ben zaten istemezdim bu kadar ciddiye alıp bana kötü gelin olcakmışım imasında bulunması canımı sıktı
soguk konuştuk şuan yoldalar erkek kardeşiyle gidiyolar otursunlar istedikleri gibiHaklısın sana katılıyorum şuan durum nasıl peki düzeldi mi aranız uzatıyo mu hala?
soguk konuştuk şuan yoldalar erkek kardeşiyle gidiyolar otursunlar istedikleri gibi
sagol canım benim erkek milleti degilmi işte kim dört dörtlük mutlu olmuş illaki bişey yapıcaklarNasıl üzmüş seni kıyamam ya gerçekten gıcıklık bu
sagol canım benim erkek milleti degilmi işte kim dört dörtlük mutlu olmuş illaki bişey yapıcaklar
yok yok hiçbişey demicem beni almaya geldiginde direkt arkaya oturcamAynen illa ki bişeyden bişey bulcaklar . Yok şu yok bu bahane amaan boşver hiç takma
bi daha bişey derse "şaka yaptım önde arkada aynı yere gidiyo amacım senin yanında olmaktı" de noktayı koy bence
şuan söyleyiş tarzımı bilmediginiz için gerçekten fesatlık yapmışım gibi geldi sizede..sadece şakaydı benim o yolculukta işim yokki ilerde evlenirsek olur böyle yolculuklar o ayrı o zaman ben zaten öne atılmam ailesi varken ne işim var tanımadıgım için nasıl bi tutum takıncaklarını bilmiyorum ama erkek arkadaşımın tutumunu çok net gördüm bugünÖn koltuğa oturan daha evvel varıyor herhalde..
Gelirim ama öne otururum...
Arkaya oturarak geleceğim yerde işim olmaz. Bizim de bi namımız var icabında.
Fikrindesin ve adam fesat dedi diye kızdın öyle mi..
Bak eltin tutar ön koltuğa yapışır, kaynanan çekil bakıym sen der araba sizindir ortada bi başkasının fesatlığı vardır hodri meydan dersin.
Ama sana iyilerdir mesela ben olsam kaynanam "geç evladım sen kocanın yanına" der iyi niyet gösterir otur anne sen arkaya otururum derim.. Art niyet olursa çirkefimdir ama iyi niyet varsa hiç bişeyin mevzusunu yapmam. Bekarım bu arada
Haksızsın.
O mu? ÇOK HAKLI.
Yasi kac bunun?
bende seninkini merak ettimYasi kac bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?