çok gıcıksın sevgilim çoookkk...

Şaka diyorsunuz ama konu orda değilken direkt şaka yollu söylenen bazı şeyle aslında gerçek düşüncelerinizi yansıtır.
Bu yüzden hoş olmamış.Hatalı iken bide adama trip atmışsınız..
şaka yaptıgım belliydi benim ne işim var o yolculukta sonuçta..öylesine söyledim bu kadar ciddiye alıncagımı düşünmemiştim

Ben de arkada oturmak istemem eğer arabada 2 ya da daha fazla erkek var ise.
Hani arkada başka erkek le beraber oturmamak adına.
Ama arabada 3 kişi isek arkada da oturabilirim.
Babam eşimin yanına oturmuştu bi kere ben biraz bozuldum aslında.
Sevgilime yanına ben oturcam dediğimde 'tabiki bitanem senin yerin benim yanım' demesini isterim ben.

şaka yaptıgım belliydi benim ne işim var o yolculukta sonuçta..öylesine söyledim bu kadar ciddiye alıncagımı düşünmemiştim

İşte sen şaka mahiyetinde söylemişsin canm ama şaka da bile böyle olay çıktıysa gerçeğinde hiç oturtmcak ozmn dimi bu sonuç çıkıyo.
Bu konuyla ilgili bnde yanında otrmak isterim ama en son arabaya bindiğimzde halasıda bizimle geliyodu nezaketen siz geçin dedim "yok kızım olur mu sen geç " dedi ve hemn beni öne oturttular ailecek.Çok da Hoşuma gitti

evet ben sadece şaka yaptım sonuçta ne işim var resmiyet olmadan öyle bi yolculukta oda başladı yengesini övmeye bak yine sinirlendim..

anlamamış demekki ailesine fesat düşünceli birini sokmak istemezmiş ama başlatan ben oldum o yüzden fazla uzatmıyorum

Kız haklı nie arkada otursun ki ?
Herkes eşinin / sevgilisinin yanına oturmalı
Sevgiline gelince şimdiden düşman etti eltiadayına geçmiş olsun

aynısını ona söyledim sen ara yapan olmalısın bu şekilde sogutursun beni ailenden dedim baya bi söylendim yolculuk uzun yanında olmak isterim tarzında söylemiştim ama eger evlenirsek ailesiyle uzun yolculuga çıktıgımızda nerde oturcagımı ögrenmiş oldum bugün..

o kadar sinirlendimki her fırsatta yengesini över zaten ama bugün benimle kıyaslaması canımı acıttı

oda haklısın dedi sonradan ama benim o kadar tepkimden sonra dedi..pek inanasım gelmiyo

Çok gereksiz bir tartışma gerçekten.
Neden öyle bir "şaka" yapma gereği duydun ki?
yolculuktan konuşurken gel benide al ama yanına otururum dedim öylesine demiştim ne işim var benim yolculukta..oda konuyu buralara kadar getirdi

ikimizken çok kibar zaten kendisi beni oturtur,kapımı açar ama erkek kardeşi varsa arkada oturmalıymışım böyle şeyleri sorun etmemeliymişim etmezdimki zaten sadece bi şakaydı..

ne güzel söylemişler olması gerekende bu zaten ha ben oturmasamda sorun degil nolcak sanki ailesi varken ben zaten istemezdim bu kadar ciddiye alıp bana kötü gelin olcakmışım imasında bulunması canımı sıktı

Haklısın sana katılıyorum şuan durum nasıl peki düzeldi mi aranız uzatıyo mu hala?

sagol canım benim erkek milleti degilmi işte kim dört dörtlük mutlu olmuş illaki bişey yapıcaklar

Aynen illa ki bişeyden bişey bulcaklar . Yok şu yok bu bahane amaan boşver hiç takma
bi daha bişey derse "şaka yaptım önde arkada aynı yere gidiyo amacım senin yanında olmaktı" de noktayı koy bence

Ön koltuğa oturan daha evvel varıyor herhalde..

Gelirim ama öne otururum...

Arkaya oturarak geleceğim yerde işim olmaz. Bizim de bi namımız var icabında.

Fikrindesin ve adam fesat dedi diye kızdın öyle mi..

Bak eltin tutar ön koltuğa yapışır.. Ya da ne bileyim.. kaynanan çekil bakıym sen der araba sizindir ortada bi başkasının fesatlığı vardır hodri meydan dersin.

Ama sana iyilerdir mesela ben olsam kaynanam "geç evladım sen kocanın yanına" der iyi niyet gösterir otur anne sen arkaya otururum derim.. Art niyet olursa çirkefimdir ama iyi niyet varsa hiç bişeyin mevzusunu yapmam. Bekarım bu arada

Haksızsın.

O mu? ÇOK HAKLI.

Aynen illa ki bişeyden bişey bulcaklar . Yok şu yok bu bahane amaan boşver hiç takma
bi daha bişey derse "şaka yaptım önde arkada aynı yere gidiyo amacım senin yanında olmaktı" de noktayı koy bence
yok yok hiçbişey demicem beni almaya geldiginde direkt arkaya oturcam

şuan söyleyiş tarzımı bilmediginiz için gerçekten fesatlık yapmışım gibi geldi sizede..sadece şakaydı benim o yolculukta işim yokki ilerde evlenirsek olur böyle yolculuklar o ayrı o zaman ben zaten öne atılmam ailesi varken ne işim var tanımadıgım için nasıl bi tutum takıncaklarını bilmiyorum ama erkek arkadaşımın tutumunu çok net gördüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…