- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
28yaşınız kaç ?
oyh, anladım şimdi :)
hımm öyleyse bişey diyemem çok dikkat etmemişim :)Şekerim, yaşı sorup ardından yorum yapsa eyvallah. Yaş kaç ? diyor vınn. Valla sinirimiz bozuldu artık.
yaaa işte öylehımm öyleyse bişey diyemem çok dikkat etmemişim :)
bende seninkini merak ettim
erkek arkadaşım 25 yaşında ne çıkardın burdan?
niye böyle düşünüyosunuz adam daha ailesine girmeden yengesiyle beni kıyaslamaya başladı ki kıyaslanmaktan nefret ettigimi söylemiştim çok sinir etti beniİşte böyle oluyor, erkek haklı olsa bile kadın o kadar ikna edici trip atıyor ki, erkek kendini suçlu hissedip, özür diliyor. Bazen erkeklere üzülüyorum ya...
bi tanem kıyaslanmayı kimse sevmez haklısın ama sen direk kardeşi ötelemişsin... Ön koltuk muhabbeti gereksiz kaçmış, tamam şaka olabilir ama olmamışniye böyle düşünüyosunuz adam daha ailesine girmeden yengesiyle beni kıyaslamaya başladı ki kıyaslanmaktan nefret ettigimi söylemiştim çok sinir etti beni
siz onun nabzını yoklamışsınız burda niye şaka yapılır ki insan sevgilisinin hassas olduğu noktaları bilirMerhaba kızlar..Bugün yine erkek arkadaşımla tartıştık.Akşam erkek kardeşiyle beraber abisinin yanına gidicekler başka bi şehire orda bikaç gün kalıp dönecekler..Neyse bizde telefonda konuşuyoduk ben okuldaydım o işyerinde.Geçerken benide almayı unutma dedim gelcenmi falan dedi şakalaşıyoduk.Ben dedimki gelirim ama öne otururum kardeşin arkaya oturur dedim güldüm.Oda gerçekten böylemi düşünüyosun dedi ciddiye aldı.Abimin eşi bize hep saygı duymuştur hiç öyle şeyleri sorun etmez bende aileme saygılı fesat olmayan birini sokmak isterim dedi abarttıda abarttı.Bende çok sinirlendim bi şakadan getirdigin yere bak dedim baya bi atıştık.Sonra kızdım ben telefonu kapattım whatsaptan yazdım beni kırdın diye o hala yengesini övmeye devam etti.Neyse ögle arasında yanıma geldi,ben sert bi şekilde tepkimi bile getirdim kıyaslanmaktan nefret ederim begenmiyosan begencegin istedigin gibi birini bul dedim oda haklısın özür dilerim dedi konu kapandı ama canım çok sıkıldı bu erkeklerin hepsimi cins ya
böyle olcagını bilsem hiç şaka yapmazdım öyle agzımdan bianda çıktı.kardeşinde önde ne işi var geçsin arkayabi tanem kıyaslanmayı kimse sevmez haklısın ama sen direk kardeşi ötelemişsin... Ön koltuk muhabbeti gereksiz kaçmış, tamam şaka olabilir ama olmamış
inanın bilmiyodum bu tepkiyi alacagımı..geçerken ugrayın benide alın ama ben önde otururum dedim oda güler geçer sandım yolculukta ne işim var benim sonuçta ama öyle olmadı malesefsiz onun nabzını yoklamışsınız burda niye şaka yapılır ki insan sevgilisinin hassas olduğu noktaları bilir
Tam konsantre oluyorum konuyu okuyorum yorumlara geciyorum sırayla okurken pat senin yorum cıkıyo karsıma benim tum konsantrasyonum yerlerde vallahi allah seni naaapmasın diyorum guluyorum cok hossun yaYasi kac bunun?
hımmm kötü bir tecrübe olmuş sizin için, neyse en azından bu şakayla hassasiyetini öğrendiniz canınızı sıkmayın...inanın bilmiyodum bu tepkiyi alacagımı..geçerken ugrayın benide alın ama ben önde otururum dedim oda güler geçer sandım yolculukta ne işim var benim sonuçta ama öyle olmadı malesef
Yasi kac bunun?
ne demek erkek varsa öne oturur bu nasıl bi kural böyle bu kadar erkekleri ön plana ala ala bu hale geldik zateninsanların o kadar çok derdi var iken sizin derdiniz bu mu yani ? ön veya arkaya oturmak mı?
Kaldı ki erkek arkadaşınız çok haklı ve cins olan da sizsiniz.
Bir erkek var ise arabada öne erkek otur bayan her daim arkada oturur, bence siz şaka ile karışık lafı sokmuşsunuz düşüncenizi belirtmişsiniz erkek arkadaşınız anladığı için tepkisini göstermiş.
Özür dilemek erdemliktir, suçlu olmanıza rağmen özür dilemiş, bence siz fazla böyle şakalar yapıp da ilişkinizi zedelemeyin üzülen siz olursunuz.
teşekkür ederim evet bi şakayla erkek arkadaşımın ailesine olan hassasiyetini öğrenmiş oldum sağlık olsunhımmm kötü bir tecrübe olmuş sizin için, neyse en azından bu şakayla hassasiyetini öğrendiniz canınızı sıkmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?