çok gıcıksın sevgilim çoookkk...

ben varken neden esimin sevgilimin kucuk kardesi on koltukta otursun yahu
anne olsa baba olsa hadi anlicam.
ben de beni kardesine ona buna ezdirmeyen arkaya oturmayi saygi goren birini aileme sokmak istemem deseydin

İşte böyle oluyor, erkek haklı olsa bile kadın o kadar ikna edici trip atıyor ki, erkek kendini suçlu hissedip, özür diliyor. Bazen erkeklere üzülüyorum ya...

İşte böyle oluyor, erkek haklı olsa bile kadın o kadar ikna edici trip atıyor ki, erkek kendini suçlu hissedip, özür diliyor. Bazen erkeklere üzülüyorum ya...
niye böyle düşünüyosunuz adam daha ailesine girmeden yengesiyle beni kıyaslamaya başladı ki kıyaslanmaktan nefret ettigimi söylemiştim çok sinir etti beni

niye böyle düşünüyosunuz adam daha ailesine girmeden yengesiyle beni kıyaslamaya başladı ki kıyaslanmaktan nefret ettigimi söylemiştim çok sinir etti beni
bi tanem kıyaslanmayı kimse sevmez haklısın ama sen direk kardeşi ötelemişsin... Ön koltuk muhabbeti gereksiz kaçmış, tamam şaka olabilir ama olmamış

siz onun nabzını yoklamışsınız burda niye şaka yapılır ki insan sevgilisinin hassas olduğu noktaları bilir

siz onun nabzını yoklamışsınız burda niye şaka yapılır ki insan sevgilisinin hassas olduğu noktaları bilir
inanın bilmiyodum bu tepkiyi alacagımı..geçerken ugrayın benide alın ama ben önde otururum dedim oda güler geçer sandım yolculukta ne işim var benim sonuçta ama öyle olmadı malesef

insanların o kadar çok derdi var iken sizin derdiniz bu mu yani ? ön veya arkaya oturmak mı?

Kaldı ki erkek arkadaşınız çok haklı ve cins olan da sizsiniz.

Bir erkek var ise arabada öne erkek otur bayan her daim arkada oturur, bence siz şaka ile karışık lafı sokmuşsunuz düşüncenizi belirtmişsiniz erkek arkadaşınız anladığı için tepkisini göstermiş.

Özür dilemek erdemliktir, suçlu olmanıza rağmen özür dilemiş, bence siz fazla böyle şakalar yapıp da ilişkinizi zedelemeyin üzülen siz olursunuz.

Tam konsantre oluyorum konuyu okuyorum yorumlara geciyorum sırayla okurken pat senin yorum cıkıyo karsıma benim tum konsantrasyonum yerlerde vallahi allah seni naaapmasın diyorum guluyorum cok hossun ya

inanın bilmiyodum bu tepkiyi alacagımı..geçerken ugrayın benide alın ama ben önde otururum dedim oda güler geçer sandım yolculukta ne işim var benim sonuçta ama öyle olmadı malesef
hımmm kötü bir tecrübe olmuş sizin için, neyse en azından bu şakayla hassasiyetini öğrendiniz canınızı sıkmayın...

ne demek erkek varsa öne oturur bu nasıl bi kural böyle bu kadar erkekleri ön plana ala ala bu hale geldik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…