Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden başlıycamı bilemiyorum kızlar, dün sevgilimle telefonda konuşuyoduk benim mezun olduğum okuldan bi gruptaki oğlanlarla ilgili konuşuyoduk.onlardan bahsederken benim onlarla hiçbi zaman hiçbi samimiyetim olmadı istesem olurdu dedim.o da nası yani dedi, x ile çıkardım istesem ama hiçbiriyle işim olmadı dedim.neyse bişey söylemedi aradan on on beş dk geçti telefonu kapadık uyuduk.
bu arada 1 hafta önce doktora gittim bende bakteriyel vajinit varmış yani vajinam bazen çok kötü kokuyodu, sevgilimle birlikte olurken bi iki kere bahsetti bu durumdan falan bana ama bana bi doktor her vajinanın kendine has bi kokusu olur demişti, o yüzden bi hastalık diye düşünmek gelmedi aklıma hiçbi zaman halbuki hastaymışım ondan oluyomuş. doktordan çıktıktan sonraki gün sevgilimle bu konuyu konuşuyoduk neyse tedaviye başladım dedim, e tabi bilmiyodum ben bunun hastalık olduğunu sonuçta başkalarının şeyini bilmediğim için bu doğal mı değil mi bilemedim dedim.bana ne dese beğenirsiniz? e ben bildiğim için sana söylüyodum dedi.
neyse bugün yolda gidiyoruz arabadayız her şey şen şakrak gayet keyifliyiz yine olay buna geldi durup dururken bana ya bazen çok kötü kokuyodu hiç yanına yanaşılcak gibi olmuyodu falan dedi yüzünü ekşite ekşite.başkası olsa hayatta birlikte olmazdım ama seni çok sevdiğimden sorun yapmadım dedi, yani bu tür sebeplerden geri çevirip birlikte olmadığım kız çok oldu ama seni ne kadar seviyorum bak anla dedi.tabi ben şok şok şok.
salağa bak, sanki ben ona yalvardım benle birlikte ol diye birlikte olmak için bin takla atıp yalvarıyodu kaç kere.bu arada ben 20 yaşındayım o 30.ona ne kadar üzüldüğümü anlattım baya bozuk attım.dünkü oğlanla ilgili konuşmama sinirlendiğinden beni sinir etmek için böyle söylediğini söyledi bana.ama bu bi hastalık sonuçta beni hemen hastalığımdan vurmasına çok üzüldüm ve kırıldım.benleyken çok mutlu olduğunu ve çok istekli olduğunu sanıyodum.artık kendimi çok kötü ve eksik hissediyorum bu konuşmadan sonra.sürekli yalvarıyo özür diliyo seni sinirlendirmek için yaptım diyo ama nafile baya kötüyüm.öyle bile olsa benim söylediğimin karşılığı bu mu?bi de bunla nişanlanıyoruz bi aya kadar.ayrılsam şimdi millete ne diycem bilmiyorum.bunu hazmedemiyorum hazmetmeli miyim onu da bilmiyorum yardım edin![]()
ya bu evlilik öncesi cinseliik bakiyorumda cok normal olmus bizim toplumumuzda ne kadar aci...bende cok modern görüslü bir insanimdir ama asla nikahim olmayan biriyle yataga girmem...zaten hata basta orda baslamis erkekler evlenmek icin daha öncesi birlikte oldugu kizlar genelde tercih etmezler cünkü ondan öncede bi kadar serbest takiliyomuydu emin olamazlar...ha sizin iliskiniz farklidir bilemem...belki tepki olacak bu yorumum ama böyle yani daha simdiden yok sunlada yatardim istesem bunlada....falan cok igrenc ya siz birbirinizi nasil kari koca olarak görebilyosunuzki ilerde....
gerçekten modern görüşlü olsaydın zaten ben yatmam yatana da karışmam banane derdin
onlada yatardım bunlada yatardım kısmına bende katılıyorum
içinden düşün bazı şeyleri
herşeyi söylemene gerek yok konu sahıbı
bu saatten sonrada nasıl yatcaksınız bilemem ay kokuyo muyum yok öyle mi böyle mi derken
bide bu tarz adamla yatmak da risk
bırakır gider bu senı bence...
ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da hakkaten fesatsınız.açıp bakarsan onla da yatardım yazmıyo orda, istesem x ile çıkardım yazıyo.anlamıyosanız yorum yazmayın lütfen kendinize saklayın fikirlerinizi
aksine cok iyi anladigimdan yazdim cünkü migdemi bulandirdi... x le cikarmis y ile cikarmis ne fark eder...ordaki anlatilmak isteneni zekasi olan insan anlar....her yoruma acik degilse acilmasin konu o zaman
aksine cok iyi anladigimdan yazdim cünkü migdemi bulandirdi... x le cikarmis y ile cikarmis ne fark eder...ordaki anlatilmak isteneni zekasi olan insan anlar....her yoruma acik degilse acilmasin konu o zaman
Arkadaslar Merhaba,nerden başlıycamı bilemiyorum kızlar, dün sevgilimle telefonda konuşuyoduk benim mezun olduğum okuldan bi gruptaki oğlanlarla ilgili konuşuyoduk.onlardan bahsederken benim onlarla hiçbi zaman hiçbi samimiyetim olmadı istesem olurdu dedim.o da nası yani dedi, x ile çıkardım istesem ama hiçbiriyle işim olmadı dedim.neyse bişey söylemedi aradan on on beş dk geçti telefonu kapadık uyuduk.
bu arada 1 hafta önce doktora gittim bende bakteriyel vajinit varmış yani vajinam bazen çok kötü kokuyodu, sevgilimle birlikte olurken bi iki kere bahsetti bu durumdan falan bana ama bana bi doktor her vajinanın kendine has bi kokusu olur demişti, o yüzden bi hastalık diye düşünmek gelmedi aklıma hiçbi zaman halbuki hastaymışım ondan oluyomuş. doktordan çıktıktan sonraki gün sevgilimle bu konuyu konuşuyoduk neyse tedaviye başladım dedim, e tabi bilmiyodum ben bunun hastalık olduğunu sonuçta başkalarının şeyini bilmediğim için bu doğal mı değil mi bilemedim dedim.bana ne dese beğenirsiniz? e ben bildiğim için sana söylüyodum dedi.
neyse bugün yolda gidiyoruz arabadayız her şey şen şakrak gayet keyifliyiz yine olay buna geldi durup dururken bana ya bazen çok kötü kokuyodu hiç yanına yanaşılcak gibi olmuyodu falan dedi yüzünü ekşite ekşite.başkası olsa hayatta birlikte olmazdım ama seni çok sevdiğimden sorun yapmadım dedi, yani bu tür sebeplerden geri çevirip birlikte olmadığım kız çok oldu ama seni ne kadar seviyorum bak anla dedi.tabi ben şok şok şok.
salağa bak, sanki ben ona yalvardım benle birlikte ol diye birlikte olmak için bin takla atıp yalvarıyodu kaç kere.bu arada ben 20 yaşındayım o 30.ona ne kadar üzüldüğümü anlattım baya bozuk attım.dünkü oğlanla ilgili konuşmama sinirlendiğinden beni sinir etmek için böyle söylediğini söyledi bana.ama bu bi hastalık sonuçta beni hemen hastalığımdan vurmasına çok üzüldüm ve kırıldım.benleyken çok mutlu olduğunu ve çok istekli olduğunu sanıyodum.artık kendimi çok kötü ve eksik hissediyorum bu konuşmadan sonra.sürekli yalvarıyo özür diliyo seni sinirlendirmek için yaptım diyo ama nafile baya kötüyüm.öyle bile olsa benim söylediğimin karşılığı bu mu?bi de bunla nişanlanıyoruz bi aya kadar.ayrılsam şimdi millete ne diycem bilmiyorum.bunu hazmedemiyorum hazmetmeli miyim onu da bilmiyorum yardım edin![]()