• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok gururum kırıldı

Senin bi kere 30 yaşındaki bir adamla Aşk Hayatı yaşaman yalnış birde bu adamla Cinsellik yaşamışsın ilerde inş problem olmaz senin için

Bu adamdan kaçarak uzaklaşman gerek bence. Resmen seni eziyor,küçümsüyor bir de üstüne "of çok kötü kokuyordu" gerçekten diyebiliyor. Bunlara göz yumarsan helal olsun sana.. Bilemiyorum ben mi çok geniş bir insan değilim ya da sen çok fazla genişsin. Ben senin yerinde olsam asla kendime yediremezdim,onun da içine işleyecek bir kelime söyleyip ayrılırdım.

Evlenmeden önce cinsel ilişkiye bende karşıyım, ama tabi ki herkesin kendi hayatı kendi düşünceleri. O yüzden buna saygım var, yaşamak istemişsiniz ve yaşamışsınız ama hüsranla sonuçlanmış. Senin kusurlarınla dalga geçen bir adamla sen evlenmeyi hala düşünüyor musun peki? Kendisinin ereksiyon problemi var ve suçu sana atıyor.
Yazık..
Beyin namına bir şey taşımıyor herhalde bu adam. Gerçekten çok sinirlendim. Ayıp yahu, ne kadar incildiğini tahmin edebiliyorum..

Fazla söze gerek yok aslında,elalem ne der diye düşünürsen daha çok üzülürsün,kaybedersin nu hayatta. Kimseyi duyma ve bu adamdan ayrıl. Bana sırf seninle birlikte olmak için yanındaymış gibi geldi,yoksa sen "evlenene kadar seninle birlikte olmayacağım" dediğinde mırın kırın yapsın ki? Biraz gözünü aç konu sahibi..

ben sana bir şey diyeyim mi kardeşim
sen daha 20 yaşında körpecik bi kızsın
bu adam 30 yaşında feleğin çemberinden geçmiş
cinsel anlamda da bazı sorunlar olduğu için her türlü kendini yetersiz hissediyor bence
genç çıtır kızı da bulmuş bırakır mı?
belli ki seni de kıskanıyor kendisi haricinde pek çok erkeğin beğenisini kazanacağını da biliyor
bu yüzden sürekli seni eksik hissettirmek için uğraşıyor

haa ben isteseydim x le çıkardım muhabbetinde sen hatalısın hiç bir erkek de bu konuşmaya gelmez
sonrasında vajina muhabbetini senin canını yakmak için söylemiştir eminim

ama bana sorarsan pek iyiye giden bir ilişki gibi görünmedi...

Bu yaşadığınız vajinal rahatsızlık, ondan bulaşmış da olabilir. Daha önce yaşıyormuydunuz böyle bir sorun?
Doktorunuza mutlaka sorun onun da tedavi olması gerekebilir. Çünkü ilişkiye girdikçe senden ona, ondan sene geçer durur bu lanet şey...

Bu arada kendi eksikliğini bastırmak için sizi ezmeye çalışıyor.
Ama sen şimdi onun seni çok sevdiğini falan düşünüp, cinselliği de silah olarak kullanarak taktik yapma peşindesin. Süründüreceksin ya...
Sürünür... Tabi.. kesin... ama nerelerde sürünür?

nerden başlıycamı bilemiyorum kızlar, dün sevgilimle telefonda konuşuyoduk benim mezun olduğum okuldan bi gruptaki oğlanlarla ilgili konuşuyoduk.onlardan bahsederken benim onlarla hiçbi zaman hiçbi samimiyetim olmadı istesem olurdu dedim.o da nası yani dedi, x ile çıkardım istesem ama hiçbiriyle işim olmadı dedim.neyse bişey söylemedi aradan on on beş dk geçti telefonu kapadık uyuduk.

bu arada 1 hafta önce doktora gittim bende bakteriyel vajinit varmış yani vajinam bazen çok kötü kokuyodu, sevgilimle birlikte olurken bi iki kere bahsetti bu durumdan falan bana ama bana bi doktor her vajinanın kendine has bi kokusu olur demişti, o yüzden bi hastalık diye düşünmek gelmedi aklıma hiçbi zaman halbuki hastaymışım ondan oluyomuş. doktordan çıktıktan sonraki gün sevgilimle bu konuyu konuşuyoduk neyse tedaviye başladım dedim, e tabi bilmiyodum ben bunun hastalık olduğunu sonuçta başkalarının şeyini bilmediğim için bu doğal mı değil mi bilemedim dedim.bana ne dese beğenirsiniz? e ben bildiğim için sana söylüyodum dedi.

neyse bugün yolda gidiyoruz arabadayız her şey şen şakrak gayet keyifliyiz yine olay buna geldi durup dururken bana ya bazen çok kötü kokuyodu hiç yanına yanaşılcak gibi olmuyodu falan dedi yüzünü ekşite ekşite.başkası olsa hayatta birlikte olmazdım ama seni çok sevdiğimden sorun yapmadım dedi, yani bu tür sebeplerden geri çevirip birlikte olmadığım kız çok oldu ama seni ne kadar seviyorum bak anla dedi.tabi ben şok şok şok.

salağa bak, sanki ben ona yalvardım benle birlikte ol diye birlikte olmak için bin takla atıp yalvarıyodu kaç kere.bu arada ben 20 yaşındayım o 30.ona ne kadar üzüldüğümü anlattım baya bozuk attım.dünkü oğlanla ilgili konuşmama sinirlendiğinden beni sinir etmek için böyle söylediğini söyledi bana.ama bu bi hastalık sonuçta beni hemen hastalığımdan vurmasına çok üzüldüm ve kırıldım.benleyken çok mutlu olduğunu ve çok istekli olduğunu sanıyodum.artık kendimi çok kötü ve eksik hissediyorum bu konuşmadan sonra.sürekli yalvarıyo özür diliyo seni sinirlendirmek için yaptım diyo ama nafile baya kötüyüm.öyle bile olsa benim söylediğimin karşılığı bu mu?bi de bunla nişanlanıyoruz bi aya kadar.ayrılsam şimdi millete ne diycem bilmiyorum.bunu hazmedemiyorum hazmetmeli miyim onu da bilmiyorum yardım edin :(

Yasın o adama gore cok kucuk

Onun amacı sende gayet net acık degıl mı sence

Bu. Arada tedawını ol ada cayı cıvan percemı yada ekınezya tuket gunde ıkı kere ıltıhabı alır
Ve mumkunse o kokusmus adamdan uzak durmanı onermekteyım:51:

ya bu evlilik öncesi cinseliik bakiyorumda cok normal olmus bizim toplumumuzda ne kadar aci...bende cok modern görüslü bir insanimdir ama asla nikahim olmayan biriyle yataga girmem...zaten hata basta orda baslamis erkekler evlenmek icin daha öncesi birlikte oldugu kizlar genelde tercih etmezler cünkü ondan öncede bi kadar serbest takiliyomuydu emin olamazlar...ha sizin iliskiniz farklidir bilemem...belki tepki olacak bu yorumum ama böyle yani daha simdiden yok sunlada yatardim istesem bunlada....falan cok igrenc ya siz birbirinizi nasil kari koca olarak görebilyosunuzki ilerde....

ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da hakkaten fesatsınız.açıp bakarsan onla da yatardım yazmıyo orda, istesem x ile çıkardım yazıyo.anlamıyosanız yorum yazmayın lütfen kendinize saklayın fikirlerinizi

gerçekten modern görüşlü olsaydın zaten ben yatmam yatana da karışmam banane derdin

onlada yatardım bunlada yatardım kısmına bende katılıyorum

içinden düşün bazı şeyleri

herşeyi söylemene gerek yok konu sahıbı

bu saatten sonrada nasıl yatcaksınız bilemem ay kokuyo muyum yok öyle mi böyle mi derken

bide bu tarz adamla yatmak da risk

bırakır gider bu senı bence...

modern görüslüyüm evet bunun tespiti sana kalmadi.....zaten karismam banane kim kiminle nerde yatiyo kalkiyo derdim degil inan ama bu kisi yazmis neden yorum yazilsin diye benimde yorumum bu ....seni ilgilendirmez benim düsüncelerim .....aaa ne varki canim yatin kalkin bide cocuk peydahlayin ne var gunumuzde böyle seyler cok normal dert etme sen def et önüne bak ne olacak......senin istedigin yorumda bu galiba

ya okuduğunuzu anlama sorununuz var ya da hakkaten fesatsınız.açıp bakarsan onla da yatardım yazmıyo orda, istesem x ile çıkardım yazıyo.anlamıyosanız yorum yazmayın lütfen kendinize saklayın fikirlerinizi

aksine cok iyi anladigimdan yazdim cünkü migdemi bulandirdi... x le cikarmis y ile cikarmis ne fark eder...ordaki anlatilmak isteneni zekasi olan insan anlar....her yoruma acik degilse acilmasin konu o zaman

Konu , midemi bulandırdı. Ama kokudan değil, dokudan ...
Helal olsun mu desem? Ne desem bilmiyorum. Küçümsemek değil. Tabi herkesin kendi bileceği iş. Ama 20 yaşında böyle büyük sorumlulukları nasıl kaldırıyorsunuz...
Benim aklım yetmiyor.
Yani gururunuz bu kadar hassas ise cinsellik gibi bir tabuyu bu yaşta yıkıp geçmek tezat bir ikili biraz.Yani doku bozuk.
Yani 20 yaşında olup, cinsellik tabusunu yıkmış olsaydım, böyle şeyleri, sevgilinin böyle seviyesiz intikam alma çabalarına karşı gamsız biri olurdum gibime geliyor.
Ne diyeyim ...

Son düzenleme:
On yaş fark:44: Sen otuz yaşındayken o kırk yaşın da olacak gerçekten emin misin ne istediğine ?
Yirmi yaşındasın evlilik için bana bu yaşlar çok erken geliyor artık.
Bilemedim arkadaşım ne senin tavrın nede onun tavrı hoş değil otuz yaşın da adam seninlemi aşık atıyor...

aksine cok iyi anladigimdan yazdim cünkü migdemi bulandirdi... x le cikarmis y ile cikarmis ne fark eder...ordaki anlatilmak isteneni zekasi olan insan anlar....her yoruma acik degilse acilmasin konu o zaman

Kusura bakmayın siz de ama söylenmemiş bir kelimeyi istediğiniz gibi çekip yorum yapamazsınız.Yatarım falan gibi bir kelime yazmamış arkadaş, karşınızda ki yirmi yaşında genç bir hanım var.Lise diploması olan biri olarak aptal sayılmam heralde ben yatarım falan anlamadım , gayette istesem ahbaplık kurardım anladım .

Son düzenleme:
Hic hos olmayan muhabbetler sende hatalisin oda daha fazla hatali....7 yila yakin evliyim bunu kocam dese bile kaldiramam kaldiki sevgilim dicek....sevgiliyken bunlari diyen adam evlenirken neler der kimbilir.....

siz zaten zekanızın neye çalıştığını ortaya koymuşsunuz..bence böyle bi kafa yapınız olduğu için mideniz bulanmalı..

İkinizin de tavırları hiç normal değil

Garip bir çiftsiniz vesselam :ssz:

Madem seninle olan cinselliğiyle ilgili sorunu varmış baştan uygun bir dille anlatsaymış ya

Sevgilin elinden büssürü kız geçtiğini sürekli ima etmeye çalışıyor

Sen de elimi sallasam ellisiydi demeye çalışıyorsun

Hadi bakalım..

şimdi yazacağım cevapta sanane diyeceksin..ama toplumun ahlakını bozan şeylere kayıtsız kalmamaız lazım..siz ilk önce allahın razı olmadığı zinaya bulaşmışsınız..vicdanınız ne durumda demeyeceğim bile..siz bence ilk olarak bu konuda pişmanlığınızı bilip allaha tevbe edin..bazı şeylerin keyfini ertelemeyi bilin..karşınızdaki sevdiğiniz olabilir ama eşiniz,hayat arkadaşınız değil..kendinizi en özeline saklamanız gerekirdi..yok evlenecektik diceksiniz..ama evlenmediniz..evlenseniz dahi nikahtan evvel haram haram haram...emin ol bu senin büyük pişmanlığın olacak..

nerden başlıycamı bilemiyorum kızlar, dün sevgilimle telefonda konuşuyoduk benim mezun olduğum okuldan bi gruptaki oğlanlarla ilgili konuşuyoduk.onlardan bahsederken benim onlarla hiçbi zaman hiçbi samimiyetim olmadı istesem olurdu dedim.o da nası yani dedi, x ile çıkardım istesem ama hiçbiriyle işim olmadı dedim.neyse bişey söylemedi aradan on on beş dk geçti telefonu kapadık uyuduk.

bu arada 1 hafta önce doktora gittim bende bakteriyel vajinit varmış yani vajinam bazen çok kötü kokuyodu, sevgilimle birlikte olurken bi iki kere bahsetti bu durumdan falan bana ama bana bi doktor her vajinanın kendine has bi kokusu olur demişti, o yüzden bi hastalık diye düşünmek gelmedi aklıma hiçbi zaman halbuki hastaymışım ondan oluyomuş. doktordan çıktıktan sonraki gün sevgilimle bu konuyu konuşuyoduk neyse tedaviye başladım dedim, e tabi bilmiyodum ben bunun hastalık olduğunu sonuçta başkalarının şeyini bilmediğim için bu doğal mı değil mi bilemedim dedim.bana ne dese beğenirsiniz? e ben bildiğim için sana söylüyodum dedi.

neyse bugün yolda gidiyoruz arabadayız her şey şen şakrak gayet keyifliyiz yine olay buna geldi durup dururken bana ya bazen çok kötü kokuyodu hiç yanına yanaşılcak gibi olmuyodu falan dedi yüzünü ekşite ekşite.başkası olsa hayatta birlikte olmazdım ama seni çok sevdiğimden sorun yapmadım dedi, yani bu tür sebeplerden geri çevirip birlikte olmadığım kız çok oldu ama seni ne kadar seviyorum bak anla dedi.tabi ben şok şok şok.

salağa bak, sanki ben ona yalvardım benle birlikte ol diye birlikte olmak için bin takla atıp yalvarıyodu kaç kere.bu arada ben 20 yaşındayım o 30.ona ne kadar üzüldüğümü anlattım baya bozuk attım.dünkü oğlanla ilgili konuşmama sinirlendiğinden beni sinir etmek için böyle söylediğini söyledi bana.ama bu bi hastalık sonuçta beni hemen hastalığımdan vurmasına çok üzüldüm ve kırıldım.benleyken çok mutlu olduğunu ve çok istekli olduğunu sanıyodum.artık kendimi çok kötü ve eksik hissediyorum bu konuşmadan sonra.sürekli yalvarıyo özür diliyo seni sinirlendirmek için yaptım diyo ama nafile baya kötüyüm.öyle bile olsa benim söylediğimin karşılığı bu mu?bi de bunla nişanlanıyoruz bi aya kadar.ayrılsam şimdi millete ne diycem bilmiyorum.bunu hazmedemiyorum hazmetmeli miyim onu da bilmiyorum yardım edin :KK43:
Arkadaslar Merhaba,

Benim su an bvim gecti bu sebeple hepinize cozumu soylemek istiyorum....
Kusburnulu C vitamini satiliyor (amazon veya ebayden vitamin C with rosehip veya vitamin C with rosehip extract diye de aratabilirsiniz) alin bir tane tableti vajinanizin icine koyun. (bazi kisilerde azicik yanma olabiliyormus fakat bende olmadi) iki gun boyunca akinti olusuyor ama akinti olmasina ragmen butun koku ve o peynirimsi seyler ilk gunden itibaren yok oluyor zaten akinti da bvnin c vitamiyle beraber disari atilmasi. (ped koymayin kotu pamuk ic camasirlarinizi giyin iki gun aksin kendi kendine takilsin). iki gunun sonrasinda da geciyor.
ben bunu son 8 aydir cektim. koku yuzunden sporu vs birakmak zorunda kalmistim. allahtan tedavi ise yaradi. umarim sizin de faydali olur...

Ben de aylarca arayisimdan sonra bir sitede gordum, o kadar sey denedikten sonra insan yok bunu da denemeyecegim oluyor ama emin olun denemek o kokudan ve hayattan sogumaktan iyidir.

Ha bir de ise yaradiktan sonra bir 'allah razi olsun'unuzu alirim icinizden ve bir de gulumsemenizi:KK66:

Back
X