- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi edanur1997
-
Ben kumral desen değilim kapkara saçlarım esmer desen hiç değilim beyaz tenliyim.Ne yedugu belirsiz biliyim.Uzun boyluda sayılmam 169um ovunucek hiçbi ozelliğim tipim yok.Sarışınların sarışınım demeleri oo bu kız çok güzeldir kesin denmesi için yeterli mavi gözlü bi kızada kesin güzeldir gozuyle bakan çook erkek vardırBen doğuştan sarışın ve mavi gözlüyüm ama sorsan en azından kumral olmayı isterdim. Yani kimse halinden memnun değil anlaşılan
Valla dezavantajı da çok fazla. Yolda biri bağırsa millet dönüp sana bakar. Bir yere girersin mercek altında inceleniyor hissinden bi huzur bulamazsın. Gerçi bunları çok uzun bir çabayla aşıyosun ama bence yani kendi fikrim ülkemizde az bulunduğu için heleki orjinali az bulunduğu için matah bişeymiş gibi geliyor yoksa ben bir fark göremiyorum. Sarışın olarak dezavantajlar bitmiyo şahsen. Mesela saç boyatamıyosun dipten saçların sarı çıktığını düşünmek bile ığğğğ dedirtiyor bana mesela, boyatamadığın için de kafa hep aynı renk. Beyaz tenliyim aha Temmuz bitti kartopu gibi dolaşıyorum kumral olaydım en azından yolda yürürken bile rengim değişebilirdiBen kumral desen değilim kapkara saçlarım esmer desen hiç değilim beyaz tenliyim.Ne yedugu belirsiz biliyim.Uzun boyluda sayılmam 169um ovunucek hiçbi ozelliğim tipim yok.Sarışınların sarışınım demeleri oo bu kız çok güzeldir kesin denmesi için yeterli mavi gözlü bi kızada kesin güzeldir gozuyle bakan çook erkek vardır
O bile aldatıldı düşün yaniYavrum evladım güzelce kızsın.Kendine işkence etme.Daha yaşın 18.Çok rahatsız oluyorsan git saçlarını açtır bişeyler yap,havan değişsin.Senden Adriana Lima olmanı bekleyen mi var kuzucuğum ?
Allah banada çirkin şansı verir inş o zaman valla hiç farketmedimiyi de boşversene
kısmetin güzel olsun
ne çirkinler var peşinde erkekleri döndürüyor
ne güzeller var kimse dönüp merhaba demiyor..
hiç etrafındaki kişilerde farketmedin mi gerçekten bunu
Misal sana örnek o Adriana Lima nın gözler çavi olmasaydı bu kadar abartılacakmıydu.Miranda kerr barbara palvşn yüz bin basar ona sarılın sayılmasada bu bayanlar kunral gibiler ve güzeller .Yavrum evladım güzelce kızsın.Kendine işkence etme.Daha yaşın 18.Çok rahatsız oluyorsan git saçlarını açtır bişeyler yap,havan değişsin.Senden Adriana Lima olmanı bekleyen mi var kuzucuğum ?
Cevap vermezsin olur biter niye bu kadar battığını anlamadım yüz tane aynı konuyu yapıştırsam yayınlasam sana zararım ne ??amma takmışşsın dış görünümüne.git bir kitap oku,bir film izle.aynı türden konu açıp duruyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?