Çok Güzel Olmak İçin İllahaki Sarı Saç yada Renkli Goz mu gerek?

Renkli gözlerde göz bozukluğu olma riski daha yüksek. Bende yeşil gözlüyüm. Astigmat numarası yüksek olduğundan lens bile kullanamıyorum. Çok kalın oluyor.

Açık ten rengi de aynı şekilde problemli. Güneşe karşı daha hassas. Bunlar açık tenli, renkli gözlü insanların dezavantajlarıydı. Ha çilesi çok ama güzeller sonuçta dersen, güzellik kendine baktığında ne gördüğünle alakalı derim. Mutlaka kendinde beğendiğin yerler vardır. Aynaya baktığında onları görmeye çalış.

Benimde tek beğenemediğim yerim burnum, belki ilerde yaptırırım diyorum. Ama takıntı haline getirmiş değilim. Olmasa da olur. Aynaya baktığımda ne güzel gözlerim, dudaklarım var. Kısa saçlarım ne sevimli diyorum. Sende böyle yapmalısın.

O bile aldatıldı düşün yani Adriana Lima bile aldatılıyorsa, var gerisini sen düşün
Aldatan da adama benzese.Taş gibi adamlar dururken git dilenci kılıklı bi herifle evlen tıtıtı yazık oldu kadına.Biz zaten yok olalım o aldatıldıysa
Beyaz tenliysen saçlarını biraz açtırabilirsin.16 17 yaşında bende üzülürdüm hiç bir özelliğim yok gözüm kahverengi gamzem yok sesim karga gibi boyum kısa Derslerine odaklan ergenlikte olur öyle

ya kaç saattir millet sana güzelsin desin diye atmadığın takla kalmadı.beyin bedava
Çirkinsem çirkinim yahu sanane gülerken sandalyeden duşucem beyin bedavaymış derdin ne milletede laf atmış isteyen istediğini der yahu millet senin istediğin gibi davranmak zorunda değil.Kendi mantığını doğrularını al ve git şu konudan

herkes de sarışınım ya da sarışın değilim ama güzelim demek için fırsat arıyormuş yarebbim.bu ne yüzeysellik yahu
insanin kendini begenmesi kadar guzel bisey yoktur. özgüven sahibi insan kendini begenir kim ne derse desin dunyanin en cirkin insani bile olsa guzel yerlerini görür.
Burda kimsenin kendini övdügünü düsünmüyorum herkes kendinden yola cikarak konu sahibine fikirler verdi

nadir bulunan güzel sayılıyor galiba... hollandada yaşayan esmer kısa boylu kuzenim, orda hollandalı erkeklerden gördüğü aşırı ilgiyi anlatırdı... belli bir yaştan sonra güzel bakan bir çift göz, bakımlı olmak ve iyi iletişim kurabilmek çok daha önemli oluyor :))

Chop ben Asyalı bayanları beğenirim hep, ufak tefek, cildi düzgün, çekik gözlü, bembeyaz
İri, uzun kadınlardansa böyleleri daha hoş bana kalırsa.
Güzellik renge bakmaz ki bence de önemli olan uzvun şeklidir. Gür kaşlar, fazla küçük olmayan gözler, sık kirpikler, düzgün elmacık kemikleri, fazla büyük olmayan bir ağız yapısı falan diye uzar gider yani.
Yoksa orantısız bir yüz şekli varsa neylesin renkli göz, sarı saç?

Yok anam yok renkle falan ilgisi yok bu işlerin

Bazılarını kim kaldırdıysa sürekli saçlarını sarımsı yapıp lens takıyorlar

Ben mesela lens takan, sağlık dışında, insanlardan hep korktum ölü balık gibi bakıyorlar

Ama mesele ; kalite. Bir kadın kaliteliyse ve de gerçekten bir havası varsa, zekiyse, çekiciyse her yerde dikkat çeker teni meni ne renk olursa olsun.. Bu işler Allah vergisi, biraz da endam

Allah vergisi doğru spyluyosun yoksa yoktur zorlamamak gerek.Değişik Bi bakış açısı seninki de :)

Biz adrianadan daha güzeliz bikere ( ahanda carpıldım)

Esmer kızlar daha güzel bulunuyor bence ülkemizde. Sarışınların çoğu da soluk tenli makyajsız bi şeye benzemiyor. Ben de Saçım değil ama yüzüm sarışın gibi çok soluğum ya. Hasta mısın nen var kuzum sorularına çokça maruz kalmak zorundayım

Güzellik göreceli bir kavramdır. Ve ayrıca konuştukça o kişinin ya güzelliği artar ya da azalır gözünde.

Ve herşeyin çaresi var artık. Boya, lens, peruk ve hatta gözleri çizdirip renkli yaptırabiliyor..

Bunlar tamamda karakterin çaresini bulsak keşke.. ( özellikle erkeklerde :) )

kafanı çarpma da düşerken.zaten iki gram aklın var ondan da olma.

yooo bazı sarışın mavi gözlüler aksine bana itici ve çirkin geliyor

zaten Türkiyede doğal sarışın çok az

çoğu boya alttan siyahlar çıkıyor berbat bir şekilde

gözlerin de çoğu lens

özgüven sahibi insanın ben güzelim diye ifşada bulunmasına pek gerek de yoktur

Mesela ben 1.80 boyunda , doğal sarışın, yeşil gözlü, 65 kilo ( orantılı attım mı :) ), fiziği düzgün, teni off dedirten , çevremde boyu posu maşaallah dedirten bir hatunum.. Herkes çok beğenir.. :) :)
Keşke saçım düz olsaydı daha mı iyi olurdu acaba ? Ya da kafamın üstünde bir çiftte mavi gözüm olsaydı yedekten..

Bende su renkli lenz takanlari anlamiyorum.. saclarim sari tenim bugday gozlerim kahve rengi gayette memnunum

özgüven sahibi insanın ben güzelim diye ifşada bulunmasına pek gerek de yoktur
oyle durduk yere alakasiz yerde demiyoruz herhalde. Konu sahibine yardimci olmaya calistigimiz icin burda biseyler yaziyoruz. Senin derdin ne sen neden burdasin insanlara neden laf sokma geregi duyuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…