- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi edanur1997
-
Aldatan da adama benzese.Taş gibi adamlar dururken git dilenci kılıklı bi herifle evlen tıtıtı yazık oldu kadına.Biz zaten yok olalım o aldatıldıysaO bile aldatıldı düşün yaniAdriana Lima bile aldatılıyorsa, var gerisini sen düşün
Beyaz tenliysen saçlarını biraz açtırabilirsin.16 17 yaşında bende üzülürdüm hiç bir özelliğim yok gözüm kahverengi gamzem yok sesim karga gibi boyum kısaAdriana limada estetik yok.Yuzu küçük ve hoş tamam ama gözleri üst yere taşıyor gibi geliyordu gerçi siyah beyaz fotolarıda hoşmuş şimdi baktım.Napayım kıskanıyorum sarışın renkli gozluleri :/
Çirkinsem çirkinim yahu sananeya kaç saattir millet sana güzelsin desin diye atmadığın takla kalmadı.beyin bedava
insanin kendini begenmesi kadar guzel bisey yoktur. özgüven sahibi insan kendini begenir kim ne derse desin dunyanin en cirkin insani bile olsa guzel yerlerini görür.herkes de sarışınım ya da sarışın değilim ama güzelim demek için fırsat arıyormuş yarebbim.bu ne yüzeysellik yahu
Chop ben Asyalı bayanları beğenirim hep, ufak tefek, cildi düzgün, çekik gözlü, bembeyazÖff mavi gözlü ama çirkin olan bir ton kız var. Gözün şekli, kaş-kirpik kombinasyonu daha önemli. Saç da sadece sarı diye güzel olmaz. Bugüne kadar sadece saçları sarı diye hiç birini beğenmedim. Saçın yapısı, boyu, gürlüğü önemli.
Allah vergisi doğru spyluyosun yoksa yoktur zorlamamak gerek.Değişik Bi bakış açısı seninki de :)Yok anam yok renkle falan ilgisi yok bu işlerin
Bazılarını kim kaldırdıysa sürekli saçlarını sarımsı yapıp lens takıyorlar
Ben mesela lens takan, sağlık dışında, insanlardan hep korktum ölü balık gibi bakıyorlar
Ama mesele ; kalite. Bir kadın kaliteliyse ve de gerçekten bir havası varsa, zekiyse, çekiciyse her yerde dikkat çeker teni meni ne renk olursa olsun.. Bu işler Allah vergisi, biraz da endam
Biz adrianadan daha güzeliz bikereAldatan da adama benzese.Taş gibi adamlar dururken git dilenci kılıklı bi herifle evlen tıtıtı yazık oldu kadına.Biz zaten yok olalım o aldatıldıysa
Beyaz tenliysen saçlarını biraz açtırabilirsin.16 17 yaşında bende üzülürdüm hiç bir özelliğim yok gözüm kahverengi gamzem yok sesim karga gibi boyum kısaDerslerine odaklan ergenlikte olur öyle
Töbe de töbeBiz adrianadan daha güzeliz bikere( ahanda carpıldım)
kafanı çarpma da düşerken.zaten iki gram aklın var ondan da olma.Çirkinsem çirkinim yahu sananegülerken sandalyeden duşucem beyin bedavaymış derdin ne milletede laf atmış isteyen istediğini der yahu millet senin istediğin gibi davranmak zorunda değil.Kendi mantığını doğrularını al ve git şu konudan
yooo bazı sarışın mavi gözlüler aksine bana itici ve çirkin geliyorNeden herkes renklere takılmış durumda bu uzuvlaron bulunduğu kişi neden önemli değil.Tamam çok guzelleride var ama neden ikisinden birisi olmazsa çok sıradan olarak bakılıyor.Toplumumuzda çok var bu ve benide kıskanç biri yapıyor haliyle
özgüven sahibi insanın ben güzelim diye ifşada bulunmasına pek gerek de yokturinsanin kendini begenmesi kadar guzel bisey yoktur. özgüven sahibi insan kendini begenir kim ne derse desin dunyanin en cirkin insani bile olsa guzel yerlerini görür.
Burda kimsenin kendini övdügünü düsünmüyorum herkes kendinden yola cikarak konu sahibine fikirler verdi
Okey tatlım ya sen takıl böylekafanı çarpma da düşerken.zaten iki gram aklın var ondan da olma.
oyle durduk yere alakasiz yerde demiyoruz herhalde. Konu sahibine yardimci olmaya calistigimiz icin burda biseyler yaziyoruz. Senin derdin ne sen neden burdasin insanlara neden laf sokma geregi duyuyorsun?özgüven sahibi insanın ben güzelim diye ifşada bulunmasına pek gerek de yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?