• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Güzel Olmak İçin İllahaki Sarı Saç yada Renkli Goz mu gerek?

benım esımde sarısınları hıc sevmez
ha renklı gozluyum ona yapacak bısey yokta
saclarımı 1 ton koyuya boyuyordum kumrala

Yeşil gözlüyüm tenim sarı saçlarım kumral amma gözler den iki kere ameliyat oldum 4.75 yakın gözlüğüm var gözlükçü bile inceltmek çok zor oluyor diyor. Şimdi sen söyle sağlık mı renkli göz mü? Ben sağlık derdim zira yıllarca burnumun ucunu zır gördüm ;)

Allah
Allah banada çirkin şansı verir inş o zaman valla hiç farketmedim :KK70:
kıs bak sana diyeyim 25 yaşında bir ablan olarak:))

biri esmer bir kumral bir sarışın afet güzel üç arkadaşım var
biri esmer çok çok güzel bir kız ama buzz dengesiz gülmez etmez kimse de sevmez o yüzden çok soğuk biri...
biri (kumral olan-angelina jolie gibi bi kız teni ,güzelliği ) yıllarca platonik aşıktı ta 24 yaşında sevdiğini buldu
diğeri (sarışın olan) sevdiğini buldu ama terkedildi psikolojisi bozuldu sosyofobi başladı sert bi insan oldu ...daha yeni yeni toparlıyor kendini( bu kız da aynı jessica biel gibi bir kız tip olarak gözler yeşil-mavi arası saçlar iri dalga sapsarı ...)
demem o ki gerçekten kısmetin güzel olsun:)

Bu arada yasadigin yerede bagli.
Turkiye'de az sarisin oldugu icin bize guzel gelebiliyor. Sarisin renkli gozlu bebekler gorunce icimiz gidiyor.
Ben yurtdisinda yasiyorum etraf sarisin dolu onlarda bizi begeniyor mesela. Yabanci arkadaslarim koyu gozlu sevgilim olsun diyor. Sokakta oglumu durdurup seven oluyor ya da otobuste saclarimla oynayan kadinlar oluyor (saclarim kivircik).

Ben esmerim, sacim kasim koyudur ama gel gelelim gozlerim renkli. Bir ara sac rengimi actim ama olmadi begenmedim, koyu sac rengi renkli gozu daha cok ortaya cikariyor bence. O yuzden her sarisin renkli gozlu guzel olarak dusunme bence.

Herkes sarisin seviyor diyemeyiz, benim tipik sarisin Rus kocam geldi beni begendi mesela esmer oldugum halde :)

Misal sana örnek o Adriana Lima nın gözler çavi olmasaydı bu kadar abartılacakmıydu.Miranda kerr barbara palvşn yüz bin basar ona sarılın sayılmasada bu bayanlar kunral gibiler ve güzeller .
Evet. Adriananın yüz hatları dudakları başka kimde var ? Angelina nın bile çenesinde ve burnunda estetik varmış.Adriana da yok bildiğim kadarıyla.Bana göre mevzu gözde değil.Kadın kusursuz.

aptallığa tahammül edemiyorum da
Herkes senin istediğin gibi olmak zorunda değil.Herkesi olduğu gibi kabul etmeyi ve insanlara tahammül etmeyi öğren o zaman.Ona tahammül yok buna tahammül yok herkes senin istediğini yapacak diye bişiy yok.Aptallıkmış hey yarabbi ya. :D

Bak bu da bir sarışın.Tamam kabul bir Kıvanç değil ama kendine göre bir havasının olduguda yadsınamaz bir gerçek.O mavi gözler o çapkın duruş :KK45:
sar%C4%B1%C5%9F%C4%B1n-renkli-g%C3%B6zl%C3%BC-erkek_407479.jpg

Evet. Adriananın yüz hatları dudakları başka kimde var ? Angelina nın bile çenesinde ve burnunda estetik varmış.Adriana da yok bildiğim kadarıyla.Bana göre mevzu gözde değil.Kadın kusursuz.
Adriana limada estetik yok.Yuzu küçük ve hoş tamam ama gözleri üst yere taşıyor gibi geliyordu gerçi siyah beyaz fotolarıda hoşmuş şimdi baktım.Napayım kıskanıyorum sarışın renkli gozluleri :/

kıs bak sana diyeyim 25 yaşında bir ablan olarak:))

biri esmer bir kumral bir sarışın afet güzel üç arkadaşım var
biri esmer çok çok güzel bir kız ama buzz dengesiz gülmez etmez kimse de sevmez o yüzden çok soğuk biri...
biri (kumral olan-angelina jolie gibi bi kız teni ,güzelliği ) yıllarca platonik aşıktı ta 24 yaşında sevdiğini buldu
diğeri (sarışın olan) sevdiğini buldu ama terkedildi psikolojisi bozuldu sosyofobi başladı sert bi insan oldu ...daha yeni yeni toparlıyor kendini( bu kız da aynı jessica biel gibi bir kız tip olarak gözler yeşil-mavi arası saçlar iri dalga sapsarı ...)
demem o ki gerçekten kısmetin güzel olsun:)
O kadar kolay olmuyor ama neyse teşekkür ederim :)

Adriana limada estetik yok.Yuzu küçük ve hoş tamam ama gözleri üst yere taşıyor gibi geliyordu gerçi siyah beyaz fotolarıda hoşmuş şimdi baktım.Napayım kıskanıyorum sarışın renkli gozluleri :/
Ohooo sen Adriana Lima'da bile kusur buluyorsan kendini begenmemen gayet normal.

Ohooo sen Adriana Lima'da bile kusur buluyorsan kendini begenmemen gayet normal.
İyide herkeste kusır var.Makyajsız bakımsız hiçkimse çok çok güzel değil zaten yataktan kalkınca bizim gordugumuz gibi görünmüyor hiçbi manken.Ben sarılın renkli gozlulere özeniyorum sadece.Çevremde Adriana limayı güzel bulmayan barbara palvin hastası kuzenimde erkekte mevcut.Konu sarışınlar zaten :)

Alakası yok ki benim çoğu arkadaşım esmer kadınlardan hoşlanıyor. Sarı saç herkese yakışmıyor sarışın olucam diye kendini çirkinleştiren kadınlar var. Bende kumralım saçımı hep koyu renklere boyuyorum esmer olmak isterdim :)

Herkes senin istediğin gibi olmak zorunda değil.Herkesi olduğu gibi kabul etmeyi ve insanlara tahammül etmeyi öğren o zaman.Ona tahammül yok buna tahammül yok herkes senin istediğini yapacak diye bişiy yok.Aptallıkmış hey yarabbi ya. :KK70:
ya kaç saattir millet sana güzelsin desin diye atmadığın takla kalmadı.beyin bedava

İyide herkeste kusır var.Makyajsız bakımsız hiçkimse çok çok güzel değil zaten yataktan kalkınca bizim gordugumuz gibi görünmüyor hiçbi manken.Ben sarılın renkli gozlulere özeniyorum sadece.Çevremde Adriana limayı güzel bulmayan barbara palvin hastası kuzenimde erkekte mevcut.Konu sarışınlar zaten :)
Mesela bende barbara palvin'i begenmiyorum agzi burnu birbiriyle orantisiz, yanaklarinin alt kisimlar siskin. Yani bu begenme isi göreceli bi kavram. Bosuna kendini uzuyorsun

Back
X