Çok Güzel Olmak İçin İllahaki Sarı Saç yada Renkli Goz mu gerek?

Maşallah yani iyice tipsiz hissettim kendimi ne diyim :)

Adriana Lima bir Var Mısın Yok Musun'a geldi, tamam Türkiye'deki herkes onu güzellik tanrısı olarak kabul etmeye başladı. Öncesinde bu kadar popi değildi burada. Bana göre aynı firmada çalışan (VS) Alessandra Ambrosio daha güzel mesela. Herkes aynı kadını sevmeyebilir. ''Aaaaa Nasıl sevmezsin???'' durumu anlamsız yani. Evet kadın güzel ama o da bir ölümlü. Abartmayalım, abarttırmayalım. Bir yerde şey okumuştum, kadının adı kolay söylendiği için de daha çok beğeniliyor diye. Bir bakıma doğru.
Örnek diyalog 1:
''Abi kimi beğeniyorsun??''
- ''Adriana Lima''
Gördün mü? Yazıldığı gibi okunuyor. Yabancı dil fakiri ülkemin erkeklerinin de bir bakıma kolayına geliyor. Hadi bir Laetitia Casta deyin de göreyim.

gözün renginden çok şekli önemli. saçın sağlıklı olsun ve sana yakışan renk olsun da ne renk olursa olsun.
yeter ki sağlıklı olsun. gözlere gelince... koyu gri-mavi arası renk gözlere bayılıyorum ama şekli güzel olcak başta da belirttiğim gibi. ama simsiyah bir göz de en az onun kadar güzel. yakışanda sarı bir saç harika dururken, yine yakışanda simsiyah kapkara saçlar da enfes duruyor.
hiçbir şeyi kalıplara oturtamayız.
önemli olan, doğal, temiz ve davranış güzelliğiyle süslenmiş güzelliktir. :)

Süpersin :))

Asyalılar benim için out. Minyon is the best diyorsun yani.

Cok sinir oldugum bir mevzu bu.
Ben renkli gozluyum, kizim degil, ama oyle guzel gozleri var ki valla annesiyim diye demiyorum bir karis kirpikler, cekik iri gozler...
Buna ragmen ististasiz herkes, yolda bile cevirip "ayyy kizinin gozleri niye senikine benzemiyor" diyor

Bence renk önemli değil bütün önemli,
Karakaş karagöz olup da büyüleyebilmek marifet

alakası yok yahu.. sarısın, mavi gözlü olup beter böcekten daha çirkin olanlarını gördüm.
insanın gözünün rengi degıl, şekli ve bakısları güzel olmalı
ayrıca bu devirde gercek sarısın o kadar az ki :=)

Son dediğin harcinde çok haksızsın sanki prim yapacak tipim var sarı saçlı mavi gözlü olsak okeyde.
Ha son dediğine boncuk takıcam ve cetceveletip duvara asıcam.Keşke senin dediğin gibi olsada şu ego patlaması arkadaslarım o çenelerini kapatsa.

kahverengi gözlerimle göz mankenliği teklifi almıştım rimel reklamı için..
kirpiklerim bi hayli uzun ve kıvrık.. gözler irice ve hafif çekik..
göz yapısı olarak türkan şoraya, bakış olarak da marilyn monroe'ye benzetiyolar böyle hafif baygın gibi :)
sayısız iltifat aldım bugüne dek gözlerime, sevgilim de güzel gözlüm diye sever

velhasıl kelam;

göz renginden çok bakış ve şekil önemli bence...
mavi yeşil gözlü olup da çok donuk itici bakan tipler var..

ama sarı saça benimde zaafım var ne yalan söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…