- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi edanur1997
-
Maşallah yani iyice tipsiz hissettim kendimi ne diyim :)Mesela ben 1.80 boyunda , doğal sarışın, yeşil gözlü, 65 kilo ( orantılı attım mı :) ), fiziği düzgün, teni off dedirten , çevremde boyu posu maşaallah dedirten bir hatunum.. Herkes çok beğenir.. :) :)
Keşke saçım düz olsaydı daha mı iyi olurdu acaba ? Ya da kafamın üstünde bir çiftte mavi gözüm olsaydı yedekten..
Adriana Lima bir Var Mısın Yok Musun'a geldi, tamam Türkiye'deki herkes onu güzellik tanrısı olarak kabul etmeye başladı. Öncesinde bu kadar popi değildi burada. Bana göre aynı firmada çalışan (VS) Alessandra Ambrosio daha güzel mesela. Herkes aynı kadını sevmeyebilir. ''Aaaaaİyide herkeste kusır var.Makyajsız bakımsız hiçkimse çok çok güzel değil zaten yataktan kalkınca bizim gordugumuz gibi görünmüyor hiçbi manken.Ben sarılın renkli gozlulere özeniyorum sadece.Çevremde Adriana limayı güzel bulmayan barbara palvin hastası kuzenimde erkekte mevcut.Konu sarışınlar zaten :)
Süpersin :))Adriana Lima bir Var Mısın Yok Musun'a geldi, tamam Türkiye'deki herkes onu güzellik tanrısı olarak kabul etmeye başladı. Öncesinde bu kadar popi değildi burada. Bana göre aynı firmada çalışan (VS) Alessandra Ambrosio daha güzel mesela. Herkes aynı kadını sevmeyebilir. ''AaaaaNasıl sevmezsin???'' durumu anlamsız yani. Evet kadın güzel ama o da bir ölümlü. Abartmayalım, abarttırmayalım. Bir yerde şey okumuştum, kadının adı kolay söylendiği için de daha çok beğeniliyor diye. Bir bakıma doğru.
Örnek diyalog 1:
''Abi kimi beğeniyorsun??''
- ''Adriana Lima''
Gördün mü?Yazıldığı gibi okunuyor. Yabancı dil fakiri ülkemin erkeklerinin de bir bakıma kolayına geliyor. Hadi bir Laetita Casta deyin de göreyim.
Asyalılar benim için out.Chop ben Asyalı bayanları beğenirim hep, ufak tefek, cildi düzgün, çekik gözlü, bembeyaz
İri, uzun kadınlardansa böyleleri daha hoş bana kalırsa.
Güzellik renge bakmaz ki bence de önemli olan uzvun şeklidir. Gür kaşlar, fazla küçük olmayan gözler, sık kirpikler, düzgün elmacık kemikleri, fazla büyük olmayan bir ağız yapısı falan diye uzar gider yani.
Yoksa orantısız bir yüz şekli varsa neylesin renkli göz, sarı saç?
Maşallah yani iyice tipsiz hissettim kendimi ne diyim :)
Kesinlikle ben de bodurum malumAsyalılar benim için out.Minyon is the best diyorsun yani.
Kesinlikle on numara beş yıldız
sarışın diye ben buna derim mesala
üzerine tanımam
Okey tatlım ya sen takıl böyle[/QUOTE
yardım öyle olmaz çünkü.güzellikten önemli şeyler var.kaç tane konu açmış,pohpohlanmayı bekliyor konu sahibi.şekilcilik,yüzeysellik bu kadar prim yapmamalıoyle durduk yere alakasiz yerde demiyoruz herhalde. Konu sahibine yardimci olmaya calistigimiz icin burda biseyler yaziyoruz. Senin derdin ne sen neden burdasin insanlara neden laf sokma geregi duyuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?