Çok havalanmış sevgiliye ne yapmalı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dışardaki kahramanla içerdeki salağı tanıştır
bir süre sonra kendini imha edecektir senin birşey yapmana gerek kalmadan

kıçına atacan tekmeyi napacan.öyle bir salak da ben de var.şuan çok sinirliyim zaten((

konuşştuklarıına hazıır cevaplar verebilirsin çünkü bazıı insalar karsıısıındaki ezik insanlara genelde böyle yaparlar sen hiç zengin birinin bir zegine hava attııgıınıı gördünmü anca fakire atar havsıınıı sende at hava allahıım senıın hiçmi, yok kendinıı havalıı gösterebilecegin şyler tabiki varr kısasa kıısas:enbuyukkk:

sen de ona daha beter kibir yap zemuszemus

yüz verme kaydirigubbakcemile2
konustugunda dinlemiyomus gibi yap-tatlicadiarzu-
yanında sıkılıyomus gibi dursengözlerimebaksanab
bi gazete al bak gazeteye
elin telefonda olsun telefonunu kurcala
her cagırdıgında gitme her aradıgında bakma:icecream:
burnunu kaldır ona tepeden bak
yani uğrasma sevgilinle üstüne düşme öyle seyler derse heya bi sen yakısıklısın zaten de sırıtarak alay edeler ama hiç sinirlenme dalga gecer gibi davran :dilcikar:
:smiley-cool:kolay gelsin

Sende aynısını de uyuz olsun tabi tarz meselesi tartışmada çıkabilir arada-tatlicadiarzu-
benimki böyle büyüklendimi ay herkes bana bakıyor ay bilmem ne bana da bakıyorlar sanki ben çirkinim
fıstık gibiyim diyorum uyuz oluyor. Ama benimki şaka yapıyor diye düşünüyorum beni sinir etmek hoşuna gidiyor eşşeğn:asigim:

Kızlar sevgiliniz çok havalanmışsa ohooo herkes bana hayran oh oh harıkayım vs dıyıp süreklı gocunuyorsa havasını almak ıcın ne yapılabılır ?

turkbayragi

:roflol: bu ilişkide havalanan hep ben oldugumdan... kilo mu almışsın sen demesi yetioda artıyo

kızlar bugun yaptım kibir
ama daha da yapmak ıstıyorum cok sinirlendı durmadan sen evde kalmıssın dedı durdu sonra da kade rkısmet kader kısmet kader kısmet dedı durdusinirlendıgını hıssedebılıyordum damarlarındaaa :)
baska taktıkler neler *war mı denenmiş uygulanmıs başarıya ulasmıs? :) kaydirigubbakcemile2

ssen kendını ovecegıne bırak da baskaları ovsun senı demen yeterlı canım..tek ve bır kereye mahsuss kesın cozum.. zemuszemus canım benım yukarda anlatmak ıstedıgım de buydu zaten... :1hug:

sen ewde kalmıssın dıyıp duruyo yaw -tatlicadiarzu-

Evde kalmış olan sensin ,ben elimi sallasam ellisi de...:dilcikar:

Evde kalmış olan sensin ,ben elimi sallasam ellisi de...:dilcikar:

dedim bibeeem, dedım neler dedım canına okudum
ama yıne aynını dıyo durmadan aynını dıyo hattaa kaydirigubbakcemile
bılmıom bademım, adamın sacı da yok sacını yolcam dıcem ama
ne etcegmı bılemedım :1hug:

Evde kalmış olan sensin,bulurum bir saçlı delikanlı ortada kalıverirsin de :lepi:

Cok havalanmis sevgiliye ne yapmali?
- Havasini almali..

canımya bırak cevap vermeyi allah aşkına senin evde kaldıgını neden söylüyo senin gıcık aldıgın için oda senin sinirlendiğini hissediyo bırak karsısında gül o söyledikce heya evde kaldım de bittsinn mesela osana evde kalmıs dediğinde senkendi kafana bak dersen bu iş olmazzzzz
evet evde kaldım nedicezz de glerek dikkate almadıgını belli et takılma zemuszemus

hiç hoşlanmam öle insanlardan kız olsun erkek olsun sevgilim olsun hoş değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…