2 Oğlum var kendim de 37 yaşımdayım, artık yaş geldi gidiyor diyorum yaptıramazsam içimde kalacak çok istiyorum çünküMerhabalar
Yaptırmasanız da olur ama yaptırırsanız çok daha güzel olurEğer çocuk düşünmüyorsanız yaptırın gitsin derim. Ameliyat için tedirgin olacak hiç birşey yok. Asıl süreç ameliyat sonrasında başlıyor. Ağrı sızı olarak ilk 2-3 gün sonrasında geçiyor sizin kas üstü olacağı için daha rahat atlatırsınız ama ağrılar geçse de uzun bir dönem hareketleriniz kısıtlı yaşamak durumundasınız bu da işin asıl can sıkıcı kısımı. Sırt üstü hatta yarı yatay pozisyonda yatmak , gerinememek bel ağrısı yapıyor misal. Bu gibi şeylere hazırlıklı olun onun haricinde korkacak tedirgin olacak hiç bir şey yok. Sonuç için katlanacağız artık birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım demek var ucunda
Çocuklarınız kaç yaşında peki? Eğer 5 yaşından küçük varsa kucak isteyen falan biraz daha bekleyin derim o durumda. Ama kucağa alma fiziksel güç kullanma gereği olmayan yaşlardalarsa sıkıntı yok2 Oğlum var kendim de 37 yaşımdayım, artık yaş geldi gidiyor diyorum yaptıramazsam içimde kalacak çok istiyorum çünküromatizma da olunca ilaclar falan kullanıyorum doktoruma görüştüm onay aldım.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de çok teşekkür ederim
Biri 11 biri 8 yaşında.. büyüdüler artık çok şükürÇocuklarınız kaç yaşında peki? Eğer 5 yaşından küçük varsa kucak isteyen falan biraz daha bekleyin derim o durumda. Ama kucağa alma fiziksel güç kullanma gereği olmayan yaşlardalarsa sıkıntı yok
Kas üstü mü olmuştu sizin de?Yaptırdım 5. Aya gireceğim bende ilk 17,18 gün zor sonrasında da daha rahatsınız ama 1 at oturur gibi yatıp 2 ay korse takacaksınız zorlukları da var ben hala tam alışamadım hissediyorum ama en azından sağlıklıyım o zor süreçler geride kaldı senşn yine çarmış benim hiç yoktu dümdüzdü belkide ondan zorladı benim çok kötüydü 1 ay sonradan güzelleşti senin belli daha rahat olur çünkü kendi yağ dokun var
Kas altı oldumKas üstü mü olmuştu sizin de?
Hadi inşallah yani hala tam alışamadım hala sert zamanla diyorum artık baya zaman gerektiren birsey yani agrıngeciyor korse çıkıyor ama içerden hissediliyor birşey olduğu oda zamanla giderAnlatmışsınız keyfini sürün bundan sonra
Hangi protez kullanilmisti? Kaç cc? Cok fazla da cesit var.. bana 350 cc ergonomix olur dedi doktor.. Hem merak ediyorum Hem korkuyorum çok değişik hissediyorum..Hadi inşallah yani hala tam alışamadım hala sert zamanla diyorum artık baya zaman gerektiren birsey yani agrıngeciyor korse çıkıyor ama içerden hissediliyor birşey olduğu oda zamanla gider
350 Motiva marka ergobomix mi bilmiyorum yani kart şeklinde de verdiler Motiva yazıyor ama bu protez sert biraz parmak batırıyorsun ya diyelim protezin kendisine bakarken çok içine gömülmiyor yani ürünün kendisi sert sıkı da ilerde hiç dalgalanma gibi gpzukmezmişHangi protez kullanilmisti? Kaç cc? Cok fazla da cesit var.. bana 350 cc ergonomix olur dedi doktor.. Hem merak ediyorum Hem korkuyorum çok değişik hissediyorum..
Evet benim de 9. Günüm bugün. Profilimde sürecim mevcut fotoğraflı güncelliyorum ben de sürekliBiri 11 biri 8 yaşında.. büyüdüler artık çok şükürsiz oldunuz mu meme buyutme ameliyati?
Ya çok merak ettim şimdiki hallerini özelden paylaşırmısınız diğer yazınıza cevap vermiştim bence 400 cc yapmakla harika olmuştur doktorunuz iyi iş çıkardı bence göğüsünüz çok rahat almıştır kafeseniz alırmış çünküArkadaşlarım bir sorun olmazsa 2 Nisanda meme büyütme ameliyatım var.. Hem çok heyecanlı hem çok tedirginim.. Aynı zamanda romatizma hastasıyım.. Memelerimden dolayı çok mutsuzum.. kimilerine göre hiç gerek yok.. kusura bakmazsanız fotoğraflarımı ekleyeceğim siz bu durumda büyütme ameliyatı olur muydunuzkas ustu takilacak surec hakkinda bilgisi olanlar kac gunde iyilesiliyor nasil geciyor yazabilir mi Eki Görüntüle 3568996 Eki Görüntüle 3568997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?