çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

adını unuttum ağızdan damlayla verilen bi demir ilacı vardı onu hiç sevmiyordu göysüme onu emzirmeden önce damlattım kendisi kapat diyekaçtı tadını sevmediği bişeyle dene

limonla denedim emmedi ama işte sorun uyku bizde başta başka şekilde uyumaya alıştırmam lazım

bide karnını doyurduktan sonra uyut bidaha akşamları kalkma isteyi azalır

sabah dokuz gibi kalkıyo öglen üç gibi uyuyo ve şu an hala uyuyo maşallah yani altı gibi uyanıyo geçe on ikiyi buldugu oluyo biz yatmayınca yatmıyo ki yaramaz babası tarafta ben bir tarafında olacagım memede agzında illa bu şekilde uyuyo yaa

patikli negüzel isim bulmuşsun sen kaç yıl oldu evleneli nerede oturuyorsun neler yapıyorsun biraz anlat bakalım tanışalım

benim oğianda aynı senin gibiydi saat6da uyanıp 4de uyuyordu sonra7de kalkıyordu amelyatlardan sonra herşey değişti şimdi 10da kalkıyo gece 12de yatıyo bazen bizi uyutup hala oturmaya devam ediyo erkekleryea belli edecekler kendilerini

canım benimkide yemek yeme sorunu çok 3 yaşında 12 kilo doktor doktor geziyodum vermediğim iştah şurubu kalmadı paşa tadlarını beyenmiyo ve devam edemiyoz en son götürdüğüm doktor yapcak bişey yok sıkıldıkça hiç yemez bırak kendi istesijn dedi ama kendide istemiyo günde 4 paket sütümüz var onuda 2ye indir dedi ama ozaman hepten aç gibime geliyo

evet canım erkekiz diyorlar . ne ameliyatı geçmiş olsun

sağol canım su fıtığı amalyatı tam doğum gününde 1 yaşındayken sünnetle birlikte oldu sonra birdaha 2 yaşına 1 aykala oldu işallah bidaha olmaz nisanda kontrolümüz var çok zopr insanın çocuğunu ameliyatane kapısında beklemesi onun ayılmasını çabalamasını görmesi allah kimsenin başına vermesin

ben iştah şurubu falan vermedim hiç doktor çocuk ihtiyacı olanı yiyordur zaten fazla ısrar iyi olmaz dedişu an on bir kilo falan normal gibi ama benim canımı eltimin oglu sıkıyo yaaa :44: benden bir ay önce dogum yaptı ve onunda oglu var ama o maşallah çok iştahlı benim oglanın iki katı gibi duruyo yanında bazıları iyi bakmamışsın falan diyo çıldırıyorum yazık kayınvalidem onunla alakası yok çocuk iştahsız babası da öyleydi falan diye açıklama yapıyo ama nafile benim adım iyi bakmıyo oluyo yaaaaaa

canım boş ver millet nederse desin sağlıkları yerinde olsun benim de üstümdekinin oğlu var dün doğum günüydü benimkinden 2 ay büyük ama kafasını kopartcak üstünden bakıyo onlarda konuşmuyo diye detleniyolar herkesin farklı farklı sorunları var

canım oğluşunun fotosu varsa koyyarmısın buraya bak benim paşama teyzesi

Eklentiler

• $180520093720.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $180520093721.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $060420104205-001.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $151020082768-001.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $011120082877.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $021220093983.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $201020093949.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $r001-035.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 52
baştaki iki foto amelyattan eve geldiğimizde çekildi çok hastaydı yavrum amelyat için tam 18 ssat aç kaldı mama demekten sesi kısıldı bayan doktor yeter dayanamıyorum bu çocuğa resmen işkence deyip ağlayarak gitti hemen geldi amelyatı sizin çocuk olacak büyükler dayanır dedi susması için balon vermişlerdi çocuk açlıktan balonu acı acı yalıyordu çok kötü bi durum şimdi bile aklıma gelince aylıyorum

kızlar çıkarken bi bakayım dedim kimse yok yine haydiin iyi akşamlar

oglan uyandı eşim geldi yemek yedik çay koydum ve geldim canım

yedi aylık hamile iken doktorum biraz gelişimi yavaş tahir burak kadın dogum hastanesine kapsamlı bir araştırma yaptır dedi bizde gittik ankaranın hatta türiye nin en kapsamlı kadın saglıgı hastehenesi imiş kendileri ama beni durumu normal deyip gönderdiler bir ay kadar sonra konya da dogum yapacagım için oraya gittik eşim beni annemlere bırakıp ankara ya dödü.ertesi gün dogumdan önce doktorla tanışalım hemde kontrolu olsun diye doktora gittik doktor çocuk hareket ettimi bugün hiç falan diye ısrarla sordu ve bir telaşaldı kadını bebek içimde beslenemiyormuş ve çocuk hiç iyi görünmüyo dedi ben çok kötü oldum tabi aglamaya başladım tabi .yazık eşimin dedesi de yanımızdaydı tam anlamamış konuyu bebek öldü zannetmiş oda aglamaya başladı neyse beni hemen hastaneye yatırtılar suni sancı denediler bebek kaldıramadı ve on dk içinde de sezeryana aldılar ve bebegimi kurtardılar bebek dogdugunda mosmormuş canım iki kilo dogdu zor günlerdi yani şükür şimdi iyiyiz

ImageShack Album - 3 images
Imageshack - resim132q.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…