çok heyecanlıyım yardım lütfen 2. çizgi silik

senin oglan eziyet etmiyo mu sen internete oturunca yaa benimki çok eziyet ediyo hep o uyurken yada babası bakarken girebiliyorum

havalı südyen basıyo biyerine büyüyo
senin oglan eziyet etmiyo mu sen internete oturunca yaa benimki çok eziyet ediyo hep o uyurken yada babası bakarken girebiliyorum

canım oda farklı yosa araba aç diye başımdan gitmiyo arada bakıyorum çizgi filim izliyo şimdide süt içtik bana hadi sen git diyo nasıl dağıtmış ortalığı of of

canım ben kaçar sana iyi akşamlar biraz çocuğa bakayım iyi boşladım bugün eşimde 12 de işten çıkcak yemek yapayım anca yarın görüşürüz

hımm benimkiküçük daha ayrı odalarda duramıyoz

alışır annesi daha dur ben yeni yeni yanlız bırakıyorum bırakırken nevar ne yok topluyorum geçen lavoboya gittim bir çığlık ki sorma gece lambasını n üstünü çıkarmış çıplak kabloya değmiş tabi baş parmayı ve küçük parmayını elektirik çarpmış allahtan kuvvetli değil ama hala ona bişey olmamış gibi oyuna devam

aman canım bunlar şimdi yılanı versen ellerine tutarlar bilmezler dikkat lazım

gece mi geliyo hep:44: iyi geceler canım oglanı öp

kız çıkamıcam galiba hayır 3 vvardiya her hafta değişiyo en çokta gece 12 sabah 8 vardiyasını seviyorum ama o sevmiyo çocuk rahat vermiyo diye o olduğunda rahat rahatgiremiyorum çocukla ilgilen benimle ilgilen deyip duruyo

dur sen yaz ben cevaplayayım sonra toptan yemeyi koyayım bari yoksa akşama beni yiyecek

daha ne istiyo senin gibi yemek bulmuşta demi
ne iş yapıyo öyle vardıyalı. benim eşim memur sabah sekiz akşam beş buçuk çalışıyo haftasonları evde

canım tekstilde çalışıyo fabrika olduğu için 3vardiya sen iyisin negüzel ben de çıkıyorum diyer arkadaşlar yazıları okumakla yetiniyo hadi bay ne varsa ikimizde varmış memnun oldum yazıştığımıza tanıştığımıza

ben yokkenn epey kaynaşmışsınız kızlarr :)))
bugün doktora gittim durumu anlattım. kan testi için henüz erken p.tesiye kadar hala adet görmezsen gel yapalım dedi. silik çizgi durumu şüpheli, olmayabilirmiş de. biraz daha bekle böylece hayal kırıklığına uğramazsın, günlük hayatına olduğu gibi devam et bir tek antibiyotik alma ne olur ne olmaz dedi((
öfff ya p .tesi ye kadar nasıl beklicem (((

bir hafta var kız daha çatlarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…