Çok hızlı ve heyecanlı konuşuyorum.

Ben de çok hızlı konuşurum, hatta bazen dediklerimi anlamadıkları bile oluyor 3 defa tekrarlamak zorunda kalıyorum :-)
Hele sinirlenince ne dediğimi ben bile anlamıyorum o derece, erkek arkadaşım da gülüyor karşımda o yüzden ben sinirlenince e o gülünce ben de gülüyorum kavga başlamadan bitmiş oluyor bazen :) Önceden ben de senin gibi çok kafama takardım ama artık bana özgü bir özelliğim olarak görmeye başladım açıkçası.. Kendimi böyle kabul edince sorun kalmadı..

ben de bağırarak konuşmama çözüm bulamadım. önerileri bekliyorum. farkında değilim ses tonumdan :((( toplum içinde bir anda heyecanla atlıyorum konuşmaya. eşim, babam sürekli uyarıyor bi düzelemedim. ne yapmak gerek:(

Hızlı konuşma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama sizde konuşurken çok düşünmeme de var sanırım. Çünkü böyle yapıyormuşum şöyle söylüyormuşum diyorsunuz yani ne anlattığınızın çok farkında değilsiniz gibi. Asıl dert bu bence. Düşünerek konuşma üzerinde durabilirsiniz. Bu konuşmanızı da bir nebze yavaşlatabilir.

ben de bağırarak konuşmama çözüm bulamadım. önerileri bekliyorum. farkında değilim ses tonumdan :KK43:(( toplum içinde bir anda heyecanla atlıyorum konuşmaya. eşim, babam sürekli uyarıyor bi düzelemedim. ne yapmak gerek:KK43:
Çok dinlenmeyen insanların sorunu bu genelde. Benim de sesimi duysunlar beni de dinlesinler diye ister istemez ses yükseliyor ve sonra alışkanlık haline geliyor. Sizde de böyle mi peki dinlemediğinizi düşünüyor musunuz?

bende kimse duymasın diye öyle sessiz konuşurum ki ama hızlı da konuşurum o yüzden çoğu zaman karşı taraf anlayamayabiliyor tekrar etmekten de nefret ederim sıkılıyorum bu durumdan :kahve:

Back
X