moralini bozmak gibi olmasın ama çok sevinmemeni tavsiye ederim.
eskisi gibi öyle 4000tlmaaş+2000tl ikramiye vermiyorlar.
daha doğrusu şöyleki eskiden girenler hala bu maaşı alıyor ama artık alacakları
kabin memurları max 1800 tl maaşla çalışacak.
ben de thy de uçuyorum ve inan çok zor iş. dayanmak zor.
eğer istanbulda yaşıyorsan, zaten çalışmıyorsan dene.
ama başka şehirden gelip bir de burda ev tutup eğitim süresinde cebinden para harcayacaksan biraz daha düşün derim.
ayrıca 6 ay sonra işten çıkarma ihtimali de var.çünkü sözleşmeli değil part-time çalışıyor olacaksın.
hevesini kırmak istemem fakat bir ara bende çok uğraştım, kendileride nasıl çalışan arıyor bence bilmiyorlar, buyüzden zaten thy şuan başarızlık yaşıyor. çalışanlar sürekli istifa ediyor. gerçekten ihtiyacı olanları almıyorlar, hanımhanımcık olmak önemli ve bakımlı olmak . birde boyu kısa ölçüp kilouo fazla ölçüyorlar,maalesef
Seyahatlerimde gözlemlediğim kadarı ile çokta hayallerdeki iş tanımına uyan bir iş değil gibi.
İşleri gerçekten çok zor, yeri geliyor allahın sarhoşları ile, laf anlamaz söz dinlemez kural tanımaz insanlar ile uğraşıyorsun.Bence özel okulda ingilizce öğretmenliği daha güzel meslek..Tek iyi tarafı dünyayı gezmek olsa gerek. Genç iken bir kaç yıl yapılacak iş gibi sanki.
Insallah istedigin Gibi olur...
Buarada niye banalndinn
hadi bakalım hayırlısı, batman ankara seferlerinde karşılaşmak dileğiyle :)
canm madem hostessin sana bişey sorabilirmiyim
boy kilo oranı nedir yani konunun başında yazdığım gibi mi olmalı
kızlar sınavlar başladı soyismine göre çağırılıyor ben daha çağrılmadım ama 2 part varmış
geçenlere 2 gün içinde mail geliyormuş boy kilo ölçümü için
aranızda sınavlara giren oldu mu heyecanla bekliyorum sınava gireceğim günü
you_know teşekküe ederim bilgiler için
bu yıl sistem değişmiş soyadı sırasına göre çağrılıyormuş adaylar
bir forumda okudum eğitimi başlayan bile varmış
1. gün test testi geçene 2 gün içinde mail geliyormuş mülakat için
herşey çok karışık malesef bu yıl
ve torpilim yok ankda yaşıyorum maddi olarak eğitim sürecinde ne yaparım bilmiyorum kazanırsam
ve bana daha sıra gelmedi test aşamasına bile gidemedim henüz
evet anlattığına göre değişmiş sistem çok
Eğitim sürecinde kalacak yerde verilmiyormuş sanırım yani hiçbir maddi yardım yok
Benimle giren bir arkadaşım daha sonraki gruplarda kazanmıştı doktor kontrolunde idrar yollarında enfeksiyon var diye aylarca sürünmüş durmuştu saglık raporunu alamadı diye
İnşallah istedigin ve senin için hayırlısı olur
o kadar mı sıkı bendede anemi var hiç boşa uğraşmasam mı acaba yoldu falan derken ailemide sıkıntıya sokmayım
27.09.2012 SABAH 09.00 DA İNGİLİZCE SINAVI VARMIŞ .Sınav İstanbul da .. .Ben şu ana istanbulda değilim ....İngilizcem orta şuan inat etmeme değer mi ???? Bir sürü masrafta edicem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?