Cok deniyorum, sanki gozum donuyor ama. Gereksiz bir ofke doluyor icime, farkindayimda. Uzatmiyorum evet, cabuk geciyor ofkem, ama aslimda huysuz olmadigim halde oyle bir izlenim birakiyorum. Karsimda sabirla beni idare etmeye calisan bi adam var, ama ben 'idare' edilmesi gerekilen bi kadin degilim ki?Kendinizi frenlemeye calismalisiniz, en azindan kendinizi suclu hissetmemek adina.
Ayrica butun bir gun gonlunu almaya da calismamalisiniz.
Hem ugras vermek hem de cabanin bi sonuca ulasmamasi bende de huysuzluk yapar, bence cok abartilasi bir sey degil.
Pazar huysuzlugunuzun bundan oldugunu soyleyin.
O da belki size tatmin edici seyler soyler, kendi hakkinda ipucu verir belki "ben kizmisken icime donerim, sonra sana gelirim, sen ugrasma ama sevgimden de emin ol" diyebilir ornegin.
Boylece ne siz cabalayip cabalayip kizarsiniz ne de o gerilmis olur.
Zamanla uyum saglayacak gibi duruyorsunuz.
Hayirlisi.
Sakin ve sabir, gercekten ihtiyacim olan seyler..tesekkur ederimBiliyorum o duyguyu...
Geçecek sakin ol.
Karşında sabırlı bir insan olduğu için şükretmelisin...
Allah dagına gore kar verıyor sanırım:)Hanimlar gunaydin,
Okadar yoruyorumki kendimi bu huysuzlugumla, biktim usandim inanin. Huysuzlugum sadece hoslandigim adama ama…
Bir sure once hos, olgun, ne istedigini ve istemedigini iyi bilen, prensipli, karakterli biriyle tanistim (daha dogrusu simdilik oyle gibi gorunuyor…). Yemin ederim ben bana bukadar huysuzluk yapsa bir erkek ‘git kimin bahcesinde bayiliyosan bayil!’ der kovardim. Sabirla, uzatmayarak, beni uyarip ‘yapma, lutfen yapma’ diye sabirla bekleyip duruyor, ama nereye kadar? Yazik, onada yazik, ama en cok bana yazik. Kotu hissedip duruyorum, sanki eski esimden miras kaldi bana ‘ kendi huzurumu kacirmak icin elimden geleni yapmak’.
Daha iki gun once bi konu yuzunden alindi (biraz hakliydi), tum gun gonlunu almaya calistim pas vermedi, sabaha kadar kotu ruyalar gordum e dogal olarak pazarim gayet keyifsiz gecti, onunda agzindan burnundan getirdim (pazar hicbisey olmamis gibi davranmaya basladi, daha cok sinirlendim tabi). Her iki uc gunde bir adami canindan bezdiriyorum, bakin, biraz once yine! Ve her defasinda gemileri yakmaya hazirim, pire icin yorgan yakmak hayatimin hikayesi oldu sanki.
Sabah artik dayanamadi ‘lutfen, kavga tartisma istemiyorum seninle basimin belasi, kiyamiyorum, gonlum el vermiyo fazla uzatmaya, hadi sende uzatma’ diyerek mesaj atinca idrak ettim. Ben cok sacmaliyorum hanimlar. Gercekten sacmaliyorum. Yok boyle bi huysuzluk yaa. Yanindaykende boyleyim! Hic eyvallahim yok. Halbuki cokkk hoslaniyorum, gozum gonlum aklim fikrim onda.
Ne yapiim soyleyin, sabah bu mesajini okudugum anda ‘belkide yardim almalisin kizim’ dedim kendi kendime..yoksa ilacim ondamidir, ask midir, kabul edemiyorum sanki, kendime izin veremiyorum sanki, yahu adam ‘seviyorum’ dedikce benim beynim sanki ‘error’ veriyor! Yardim almalisin dediginizi duyar gibiyim…hic istemiyorum ama, hic…
tavsiyeleriniz nedir..?
Hanimlar gunaydin,
Okadar yoruyorumki kendimi bu huysuzlugumla, biktim usandim inanin. Huysuzlugum sadece hoslandigim adama ama…
Bir sure once hos, olgun, ne istedigini ve istemedigini iyi bilen, prensipli, karakterli biriyle tanistim (daha dogrusu simdilik oyle gibi gorunuyor…). Yemin ederim ben bana bukadar huysuzluk yapsa bir erkek ‘git kimin bahcesinde bayiliyosan bayil!’ der kovardim. Sabirla, uzatmayarak, beni uyarip ‘yapma, lutfen yapma’ diye sabirla bekleyip duruyor, ama nereye kadar? Yazik, onada yazik, ama en cok bana yazik. Kotu hissedip duruyorum, sanki eski esimden miras kaldi bana ‘ kendi huzurumu kacirmak icin elimden geleni yapmak’.
Daha iki gun once bi konu yuzunden alindi (biraz hakliydi), tum gun gonlunu almaya calistim pas vermedi, sabaha kadar kotu ruyalar gordum e dogal olarak pazarim gayet keyifsiz gecti, onunda agzindan burnundan getirdim (pazar hicbisey olmamis gibi davranmaya basladi, daha cok sinirlendim tabi). Her iki uc gunde bir adami canindan bezdiriyorum, bakin, biraz once yine! Ve her defasinda gemileri yakmaya hazirim, pire icin yorgan yakmak hayatimin hikayesi oldu sanki.
Sabah artik dayanamadi ‘lutfen, kavga tartisma istemiyorum seninle basimin belasi, kiyamiyorum, gonlum el vermiyo fazla uzatmaya, hadi sende uzatma’ diyerek mesaj atinca idrak ettim. Ben cok sacmaliyorum hanimlar. Gercekten sacmaliyorum. Yok boyle bi huysuzluk yaa. Yanindaykende boyleyim! Hic eyvallahim yok. Halbuki cokkk hoslaniyorum, gozum gonlum aklim fikrim onda.
Ne yapiim soyleyin, sabah bu mesajini okudugum anda ‘belkide yardim almalisin kizim’ dedim kendi kendime..yoksa ilacim ondamidir, ask midir, kabul edemiyorum sanki, kendime izin veremiyorum sanki, yahu adam ‘seviyorum’ dedikce benim beynim sanki ‘error’ veriyor! Yardim almalisin dediginizi duyar gibiyim…hic istemiyorum ama, hic…
tavsiyeleriniz nedir..?
Yazili olmayan bi kural sanki bu, degil mi? Inanin o kaybederse, bende kaybedecegim, bunun gayette farkindayim..İste kötüler yüzünden bir gün insanın karşısına çıkan iyi kaybediyor maalesef.
Evet, frenleyebilmeliyim, anlamsizca oldugunun farkindayim ama olmuyor iste.Hoşlandığın çocuğa kötü davranmak ilkokul sıralarında kalmış olmalı. Siz yetişkin bir kadınsınız kendinizi frenleyebilmelisiniz.
Gururuma yediremiyorum sanki, tum bosanma donemleri boyunca yardima ihtiyac duymamisimda simdimi yardim alacagim diyorum kendi kendime. Ustelik sorun okadar buyuk mu degil mi, bilmiyorum.Yardım almayı neden istemiyorsunuz,utanıyo musunuz
Gururuma yediremiyorum sanki, tum bosanma donemleri boyunca yardima ihtiyac duymamisimda simdimi yardim alacagim diyorum kendi kendime. Ustelik sorun okadar buyuk mu degil mi, bilmiyorum.
Sorununuz bence gayet büyük.Ve zamanında yardım almadığınız için şu an bu durumdasınız yılların birikimi muhtemelen.Gururuma yediremiyorum sanki, tum bosanma donemleri boyunca yardima ihtiyac duymamisimda simdimi yardim alacagim diyorum kendi kendime. Ustelik sorun okadar buyuk mu degil mi, bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?