Cok huysuzum, cok!

Bende gecici bi sorun oldugunu umit ediyorum, o yuzden buyutup yardim almalara kadar goturmek istemiyorum. Nedense problemlerin uzerinde durdukca o problemlerin buyudugune inaniyorum. Belkide o yuzden mesela ev doktorumla gorusmekten cekiniyorum, buyumesin konu diye.

belkide evet, sevgisinden ve ilgisinden emin olmak icin sinirlarini zorluyorumdur..tesekkur ederim canim, ah bide kendime keyfini doyasiya cikarmak icin izin versem..neyseki sabirla idare ediyo beni :))

PMS in ne oldugunu bilmiyordum, ogrenmis oldum tesekkurler. Cok uyuyor halime tavrima haha..Allahin emri zaten adet oncesi depresif haller, dengesiz ruh hali, asiri istahli olmak vs.
Adet donemim son aylarda asiri dengesiz, 5/6 hafta suruyor nerdeyse. Ve adet oncesi gerginlik daha onceleri 3 gun oncesinden basliyorsa, simdi bir hafta oncesinden gelecegini belli ediyor sanki. Burdan yola cikarak doktora ugrayabilirim sanki..bunu bahane eder asiri dengesizligimi anlatirim haha..

Mantikli yaklasim, Mihail Zoscenko asagi yukari ayni yorumda bulunmustu. Konularimi bilmesen bile dogru tahmin ettin. Kendimi koruma amacli gonlumu kolay kolay acmadim kimselere, cok gorustum tanistim ama hep bahanelerle (ki cogunda hakliydim bence haha!) uzaklastim. Bunda bahanede bulamiyorum, ondan daha onemlisi ona karsi samimi duygularimda var. Yine hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum, o korkuylada sacmaliyorum belki. Ters tepip tam tersi hemen gemileri yakmaya hazir buluyorum kendimi..

Insallah, sagolun. Tesekkur ederim:))

Nasilini bilemiyorum ya :)
Zira bu konuda tavsiye verecek en son kisi bile olamayabilirim.
Bu biraz karsimizdakinden kaynaklaniyor.
"Nasilsa idare ediyor" mantigi insani bir parca simartiyor bence.
O idare ettikce zalimlesmeye donuyor istemsiz.
Insan egosu sistikce sisesi gelen bi sey, huysuzlanip ilgi gordukce o ilgiden hoslaniyor olabilirsiniz.
Ama dikkat edin kisir donguye donmesin.

Simdiden biraz kendinizce kendinize onlem almalisiniz.
Iste atiyorum ya simdiki kuskunlukten sonra ayrilsak ne bileyim ölsek, bir kaza geciriversek, bu kadar buyuttugume deger mi falan gibi akli selim kalbi selim olmaya calismak belki..

Yardim konusunda ise hep suna inaniyorum, kendinizi, eger bir narsist degilseniz, yine en iyi kendiniz tanirsiniz.
Icinize donup bir hasbihal edin kendinizle.
Sorunun kaynagini bulursaniz cozume de ulasirsiniz.
Yolu onceden yarilamis oldugunuz icin cozum konusunda alacaginiz yardim daha da basarili olur zaten.

Kolayliklar dilerim.

Yazdıklarınızda bir an kendimi görür gibi oldum,bir çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…