- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Ask ve isyan
-
Oysa ki eşi her zaman mükemmel bi kocam var kocam şöyle kocam böyle anlatır dururdu tek bi görüşte maalesef kocasının 5 para etmez bi adam olduğunu öğrendim çok üzgünümAy ne kadar ayıp yaptigi. Ne kadar karaktersiz bir adammis..
Esinize okutun mesajlari bilgisi olsun.
Eder bence. Yok kimse bilmesin yok esime soyleme tam bir....yanlislikla olsa zaten bu kimseye soyleme muhabbetini yapmaz. Ben arkadasimin esine yanlislikla mesaj atsam soylerim esime ne var ki hatta ilk esime soylerim ben yanlislikla arkadasina mesak attim diye.Yazdıklarımdan yüz almış midir sizce? Bi daha yazmaya cesaret edebilir mi?
Eşime anlatacağımniyeti bozmuş bu. yazdıklarını tamamen okumasaydım yanlışlık olmuş diyebilirdim. çünkü benim de başıma geldi, yolda görsem selam vermeyeceğim bi tipe telefon güncellemesinden sonra tüm sildiğim numaralar geri geldiğinden ve bunu farketmediğimden dolayı arkadaşımla mesajlaşırken uyku sersemi mesaj göndermişim. hiç de yanlış gönderdim olaylarına falan girmedim. yanlış gönderdiğim ortada zaten, bir de açıklama yapamam. zaten o kişinin de yanlış gönderdiğimi anlayacak kadar birazcık kapasitesi varmış ki birşey yazmadı. yani yanlış mesaj gönderme durumu olsa olsa böyle olur, ya da siz önemli değil abi dedikten sonra uzatılmaz. eşinize gösterin. aranızda bir güven çatlağı oluşmasın derim.
Olsun canim ya. Anliyorum seni arkadasinla da aran acilabilir tabi ogrendiginde. Soyleyecek misin bilmiyorum da.Oysa ki eşi her zaman mükemmel bi kocam var kocam şöyle kocam böyle anlatır dururdu tek bi görüşte maalesef kocasının 5 para etmez bi adam olduğunu öğrendim çok üzgünüm
Ya da korkuyorsan mj atmayacaksin değil mi. İnşallah yazmaz ya.Eder bence. Yok kimse bilmesin yok esime soyleme tam bir....yanlislikla olsa zaten bu kimseye soyleme muhabbetini yapmaz. Ben arkadasimin esine yanlislikla mesaj atsam soylerim esime ne var ki hatta ilk esime soylerim ben yanlislikla arkadasina mesak attim diye.
Şimdi sadece eşime söyleyeceğim. Arkadaşıma söylemeyeceğim ama bi daha yazarsa söyleyeceğim.Olsun canim ya. Anliyorum seni arkadasinla da aran acilabilir tabi ogrendiginde. Soyleyecek misin bilmiyorum da.
Olmaz eşimden gizli birşeyim olmaz benim. Eşime söyleyeceğim. Eşime söylemek kolay da bi daha tekrar ederse arkadaşıma söylerken çok zorlanacağımoho tuhaf... Bence şimdi bir şey yapma.
Eğer devam ederse eşinizden önce, arkadşaınıza gösterin.
aynen şöyleBen bugüne kadar hiç birşey gizlemedim eşimden. Bunu da soylerim. Ki zaten eşim herşeyi ona söyleyeceğimi bildiği için çok güvenir bana. Kesinlikle akşam sizin söylediğinizi söyleyip göstereceğim
ablacım, bu kadar uykularını kaçıracak bişey yok. Senin bir suçun yok sonuçta, dert etme.Çok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum dün gece hiç uyuyamadim
Yazarsa cevap vermezsin zaten.Ya da korkuyorsan mj atmayacaksin değil mi. İnşallah yazmaz ya.
Bence adam size bir cagri veya eger bu whatsapp sa foto bakarken falan aramaya basiliyor ya :)) oyle birsey yaptigini sandi sankiMerhaba kk'nin güzel kadınları. Eşimin iş yerinde bayan arkadaşı var ve ben bu kadınla sürekli görüşüyorum kendisini çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum. Bu akşam onunla kız kıza dışarı çıkmaya karar verdik. Evlerinin önünde buluştuk ama yağmur yağmaya başlayınca eşini arayıp bize şemsiye getirmesini istedi.Neyse kapının önünde bekledik eşi şemsiyeyi getirdi. ADını daha önce çok duydum ama ilk defa yüz yüze geldik Bu vesileyle tanıştık adamla yaş olarak benden bayan büyük biri eşimle tanışıyor ve aynı mesleği yapıyorlar.Neyse şemsiyeyi alıp ayrıldık adamdan. 3 saat falan gezdik. Sonra herkes evine dağıldı. Gece bi baktım adam bana mj atmış ben çok rahatsız oldum. Konuşmaları yazıyorum.
[Adam] Kusuruma bakma teli güncellerken oldu. Diloş ile teli değişince karmaşa oldu. Mail adresi ve rehber meselesi. Özür dilerim rahatsız ettim. Kendisine izahı zor olur. HoşçakalAramızda...
Eşine selamlar.
Veya yanlış anlar selam söyleme...
Kusuruma bakma.
[05/05 23:26] Adaduru: Yok abi önemli değil
[05/05 23:27] Adaduru: Aleyküm selam yanlış anlamaz olur mu öyle şey
[05/05 23:27] Adaduru: Söylemem abi iyi geceler
[Adam] Teşekkürler tel değişince güncellerken gariplik oldu kusuruma bakma
[05/05 23:30] Adaduru: Önemli değil abi olur öyle şeyler
[Adam] : Bayanları sen daha iyi bilirsin çaktırma,
[05/05 23:31] Adaduru: Söylenecek kadar önemli birşey değil abi. Sorun yok
[Adam] Bu arada siz iyi çiftsiniz maşallah.
[05/05 23:32] Adaduru: Benle diloş abla mi
[Adam]Evet
[Adam] Kastım bu değildi
[05/05 23:33] Adaduru: Çok seviyorum ben dilek ablami. Onu tanıdığım için çok şanslıyım
[Adam]Ama
Öyle olsun...
Dilek ablan uykularda...
[05/05 23:34] Adaduru: Kastınız neydi anlamadım?
[05/05 23:35] Adaduru: Evet geç oldu bende uyuyacagim iyi geceler
[Adam] Evlilik ile ilgili. Senin adına her şey güzel olur umarım.
[05/05 23:36] Adaduru: Evet allah'a şükürler olsun çok güzel bi evliliğim var. Allah herkese sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
[Adam] Henüz gençsiniz oturur.
[05/05 23:36] Adaduru: Tşk ederim
[Adam] Amin.
[05/05 23:37] Adaduru: Allaha emanet olun iyi geceler
[Adam]Sana da.
Yazışmalar bunlar ben yarın eşime göstereceğim hepsini ama yine de icim bi huzursuz. Yalan söylediğini biliyorum Diloş ablamla telefonu değiştirmediler geçen gün yeni telefon aldı Diloş abla. Sizce huzursuz olmakta haklı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?