Çok huzursuzum sizce ben mi abartıyorum

Yazdıklarımdan yüz almış midir sizce? Bi daha yazmaya cesaret edebilir mi?

niyeti bozmuş bu. yazdıklarını tamamen okumasaydım yanlışlık olmuş diyebilirdim. çünkü benim de başıma geldi, yolda görsem selam vermeyeceğim bi tipe telefon güncellemesinden sonra tüm sildiğim numaralar geri geldiğinden ve bunu farketmediğimden dolayı arkadaşımla mesajlaşırken uyku sersemi mesaj göndermişim. hiç de yanlış gönderdim olaylarına falan girmedim. yanlış gönderdiğim ortada zaten, bir de açıklama yapamam. zaten o kişinin de yanlış gönderdiğimi anlayacak kadar birazcık kapasitesi varmış ki birşey yazmadı. yani yanlış mesaj gönderme durumu olsa olsa böyle olur, ya da siz önemli değil abi dedikten sonra uzatılmaz. eşinize gösterin. aranızda bir güven çatlağı oluşmasın derim.

Ay ne kadar ayıp yaptigi. Ne kadar karaktersiz bir adammis..
Esinize okutun mesajlari bilgisi olsun.
Oysa ki eşi her zaman mükemmel bi kocam var kocam şöyle kocam böyle anlatır dururdu tek bi görüşte maalesef kocasının 5 para etmez bi adam olduğunu öğrendim çok üzgünüm

Yazdıklarımdan yüz almış midir sizce? Bi daha yazmaya cesaret edebilir mi?
Eder bence. Yok kimse bilmesin yok esime soyleme tam bir....yanlislikla olsa zaten bu kimseye soyleme muhabbetini yapmaz. Ben arkadasimin esine yanlislikla mesaj atsam soylerim esime ne var ki hatta ilk esime soylerim ben yanlislikla arkadasina mesak attim diye.

Eşime anlatacağım

Oysa ki eşi her zaman mükemmel bi kocam var kocam şöyle kocam böyle anlatır dururdu tek bi görüşte maalesef kocasının 5 para etmez bi adam olduğunu öğrendim çok üzgünüm
Olsun canim ya. Anliyorum seni arkadasinla da aran acilabilir tabi ogrendiginde. Soyleyecek misin bilmiyorum da.

Ya da korkuyorsan mj atmayacaksin değil mi. İnşallah yazmaz ya.

oho tuhaf... Bence şimdi bir şey yapma.
Eğer devam ederse eşinizden önce, arkadşaınıza gösterin.
Olmaz eşimden gizli birşeyim olmaz benim. Eşime söyleyeceğim. Eşime söylemek kolay da bi daha tekrar ederse arkadaşıma söylerken çok zorlanacağım

Ben önce arkadaşınıza, sonra uslanmazsa yine eşinize söylemenizi tavsiye ediyorum.
Erkekler fevri olaibilir, üzüleceğiniz bir durum çıkmasın.

Çok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum dün gece hiç uyuyamadim
ablacım, bu kadar uykularını kaçıracak bişey yok. Senin bir suçun yok sonuçta, dert etme.

Bir ders olsun ama. Madem yanlışlıkla attım diyor, ben o mesaja cevap bile vermem. Zaten hata değil mi? cevap gerektirmiyor. Azıcık uyanık ol. Adam 1 dediyse 3 de sen yazmışsın. Ne önemi var, ne ne için dedi. Yok sayıp gideceksin en temizi.

Böyle zarf attan çok olur. Beni biri aradı, yok yanlış numara falan. Önemli değil dedim kapattım. Sonra mesaj atıyor. Rahatsız ettim özür dilerim vs. Ne dönücem ben şimdi bu mesaja dimi? Zarf olayının özü bu. Yazdıkça sarpa saracak.

Ilk mesajı anlamadım, hangisi yanlışlıkla olmuş ?

Siz fazla cevap vermissiniz , hoş olmamış.

Bir şey ima etmek istemiş ama anlayamadım .

Oturacak olan ne ? Karısı farklı şeyler anlatıyor gibi.

Ben adamın ne için, kusura bakma dediğini anlamadım. Durup dururken böyle mesaj atan adama, ne için kusura bakmayayım diye sorardım ben önce.

Kadın yeni telefon alıp, eski telefonunu kocasına vermiş sanırım. Adam ağzınızı yoklamış. Diloş denen kişi ile aile içi sorunlarınızı konuşuyorsanız o da eşine bahsediyor olabilir. O yüzden de adam size yürümeye çalışmış olabilir.

Bence adam size bir cagri veya eger bu whatsapp sa foto bakarken falan aramaya basiliyor ya :)) oyle birsey yaptigini sandi sanki
Cunku cok anlamsiz lafa baslamis ve bu yonde ilerliyor ilk mesaji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…