Çok huzursuzum (velayet)

Nedir bu sinir,konumu doğru okuduğunuzdan emin olup yorumunuzu gözden geçirmenizi öneriyorum.

Bazi hakimler 6 yaşina kadar yatili vermiyor. Itiraz edebilirsiniz.
Onun disinda babayla gorusme takvimleri standarttir. Ayda iki hafta sonu babada kalir cocuk. Biz bosanirken oglum 7 yasindaydi. Oglum her ayin 1 ve 3uncu cumartesileri babaya gidiyor. Eger o ayda 5inci cumartesi varsa o hafta alamiyor. Somestr tatillerinde bir hafta ve yaz tatilinde de 1 ay aliyor. Bir de ranazan ve kurban bayramlarinda 1 gun. Standart bu takvim.

2 yasindaki cocuga hakim yatili 1 ay kalsin desede o cocugu mumkun degil 1 ay orda tutamazlar merak etmeyin

Eşiniz bakamayacağını düşünmüş ki annesini çağırıyor. Bu bağımlı yaşam bir süre sonra onu da yoracaktır zamanla yeni yaşam tarzına uygun bir planlama yapacaktır, merak etmeyin. Hem yaza kadar kalacak 2 hafta bir babasıyla o arada yaşadığı zorluklara göre belki yazın daha kısa süreliğine alacağım bile diyebilir. Bu standar bir uygulama ve gün paylaşımı. Sonuçta mahkeme her yaşa göre bir düzenleme yapamayacağından genel bir standart getiriyorlar. Yine de ilerleyen tarihlerde istediğiniz zaman duruma itiraz edebilir ya da boşanma sonrası yine mahkemeye başvurarak gerekçelerinizle yeni düzenleme talep edebilirsiniz. Eğer haklı bulunursanız değiştireceklerdir diye düşünüyorum. Mümkünse anlaşmalı boşanın derim. Karşı tarafın iddialarına da takılmayın. Avukatı yüksek ihtimal itirazı böyle yapalım demiştir. Bu da boşanma avukatlarının yıldırma taktiği. Bende boşanma sürecindeyim hatta anlaştık nerdeyse resmiyet kazanmak üzere diyebilirim ve çocukları aynı standartlarda gösteriyorum. İnsani ilişki kurmaya çalışmak daha iyi tabi ama şu an sıcağı sıcağına gerçekleştiremeyebilirsiniz. Zamanla daha uygun bir yaklaşım belirleyecektir. Bu boşanmanın sadece ikiniz arasında olduğunu çocuğun yüksek menfaatine göre hareket etmenin önemini anlayacaktır. Çocuğuyla sık görüşmesi uzun vadede lehinize olacaktır. Çünkü çevremde babasıyla hiç görüşmeyen boşanmış çiftler var. İnanın çocukların babam nerde, niye gelmiyor beni istemiyor mu? sorusu boşanmış bir anne için çok ızdırap verici olabiliyor. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bugün dava dilekçesini koymuş,okudum ve beynim döndü,bana psikolojik sorunları var muayene edilsin çocuğa bakmasınin uygun olup olmayacağı belirlensin uygun değilse çocuğun velayetini kabul ederiz denmiş ve bir yandan da 500 nafakanin kaldırılmasını istemiş, çelişkiye bak.Ya gerçekten inanamıyorum bir insan çocuğunun annesine nasıl böyle bir çamur atabilir.Ayrica beni son derece kusurlu taraf gösterip aynı zamanda boşanmak istemiyorum demek de nasıl iş,yemin ederim böyle böyle kafayı yedirtecek

Son düzenleme:
Lets go inan ben aldatılmış olmama ve bir dünya delilim olmasına rağmen karşı tarafa psikolojik şiddet uyguladığım, evliliği çekilmez hale getirdiğim, delillerin kabul edilmemesi ve maddi, manevi tazminat ödemem gerektiği iddia edilmişti, bir de karşı taraf doşanma davası açmıştı ki o günkü kadar sinirlendiğimi hiç hatırlamıyorum. Yani bu duruma hem suçlu hem güçlü hem de en iyi savunma saldırıdır anlayışı diyebiliriz. Ama sonra anladın ki bu klasik avukatın yıldırma planıymış. Kararlılığı görünce benim rahmetli davasından ve iddialarından feragat etti ve anlaşmalı boşanmada uzlaştık. Sonuç olarak bunlar olağan boşanma hamleleri ve tazminattan yırtma çabaları. Sonuçta mahkeme nazarında kusurlu olan tazminat ödeyip kusursuz ya da az kusurlu olanın davası kabul ediliyor. Takılmayın bunlara yıldırmasın böyle şeyler sizi.

Bugün okuduğum cevap dilekçesinden sonra kesinlikle itiraz etmeye karar verdim,esas onun benimle zitlasmamasi gerekiyor.Bir dünya iftira etmiş bana, psikolojim bozukmus uzman tarafından inceleme talep etmiş,değilse velayeti kabul edebilirmis efendim,ben evde öfke nöbetleri geciriyormusum her sru kırıp dokuyormusum,evde hiç iş yapmıyormusum,cinsel ilişki iatemiyormusum vs vs.Bir insan çocuğun annesine nasil böyle çamurlar atar inanılır gibi değil

Yılmak bir kenarda dursun daha da çok istiyorum boşanmayı.Aldatilma şüphem olmasına rağmen delilim yok diye davaya konu etmediğim halde cevap dilekçesinde aldatma iddiası yersizdir demişler,sanki kopyala yapıştır yapıyor adam başkasının dilekçesinden.Allah kurtarmış sizi darısı benim başıma

Bosanmalarda yasanabiliyor bunlar. Buna benzer seyler benim de basima geldi. Davayi kazanmak icin her pisligi yapabiliyorlar. Ancak soyledigi seyleri ispatlamasi lazim. Bosanma zorlu bir surec ama sonra bitince sular duruluyor merak etme. Gecmis olsun.

Sanane??? Benim oglum benım meselem seni ilgilendiren nedir anlayamadım

Burasi bir forum istedigim yorumuda yaparim. Senden izin alacak degilim.

Neyse sen süphe ettigin adama oglunu yolla. Sanki herhangi bisey olsa sadece gece olacakmis gibi. Akil mantik diyorumda neyse.

Burasi bir forum istedigim yorumuda yaparim. Senden izin alacak degilim.

Neyse sen süphe ettigin adama oglunu yolla. Sanki herhangi bisey olsa sadece gece olacakmis gibi. Akil mantik diyorumda neyse.
Tavsiyeye ihtiyacım yok, seni de hiç ilgilendirmiyor, burnunu heryere batırma yeter. Ayrıca beni alıntılayan sensin farkında mısın bilmem

Sağolun.Sahitler var yazılmış,yani anlayacağınız yalancı şahit ayarlamış.Benim de aksini söyleyecek şahitlerim var göreceğiz

Canınızi sıkmayın lütfen
Hayır hem benı alıntılıyor hem de ıstedıgım yere yorum yazarım dıyor, akla gel..
Herneyse yukarıda bır üye daha yazmıs hakımler 6yasına kadar yatılı vermeyı uygun gormuyorlar dıye, bızımkıne benzer bır sonuc. Insallah sızın karar da lehinize degısır. Ben babasında kalmamasından taraf degılım, elbet kalacaklar. Ama yas ıtıbarıyle dogru bulmuyorum. Benım de oglum huysuzdur o konuda uykusu gelınce, tuvaletı olunca babası takla atsa gözü görmez anneci oluyorlar bu yasta,normal.

Aynen zamanı gelince kalsınlar tabi şu anki durumda çocuk harap olur orada ne gerek var.Tuvalet eğitimini de verdik çok olmadı oraya bir defa gitti altına kaçırdı çocuk unutacak ya..unutmaz inşallah beceriksiz davranilip

Insallah

Sağolun.Sahitler var yazılmış,yani anlayacağınız yalancı şahit ayarlamış.Benim de aksini söyleyecek şahitlerim var göreceğiz
Sen icini ferah tut. Hakimler kimin dogru soyleyip soylemedigini anliyor. Onlar bu isi hergun yaptigi icin anlayabiliyor. .
Insanlarin gercek yuzu ayrilirken goruluyor malesef. Ben de hic yapmadigim seylerden suclanmistim. Hala ona cok kirginim. Seni cok iui anliuorim. Ayrilirken bile dogru durust ayrilmayi beceremeyecek kadar beceriksiz oluyorlar. Bizim cocugumuz var. Cocuk icin birbirimizin yuzune bakacagiz diye hic dusunmuyorlar.

Evet aynen,defalarca da söyledim çocuk var kötü olmayalım,çocuk için bir araya gelmemiz gerekir belki.Sozum ona yuvası için mücadele ediyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…