Çok huzursuzum (velayet)

Ya 1 ay çok uzun süre ama söyle düşün ki o da bir baba. O da ister evladını görmek vakit geçirmek. Sen her gün beraberken o sadece 15 günde 1 görmesi de kötü. İşte ayrılma sebepleri ve dost ayrılabilmek çok önemli. Kendinize göre belirlerdiniz. Olan çocuğa olmasın çok dikkat edin zor bir sürece giriyorsunuz

Anlaşmalı boşanma olsa tamamen çocuğun yararına davranırım ama çekişmeli ve bol iftirali bir süreç olunca bilmiyorum iradeli olabilecek miyim inşallah

Anlaşmalı boşanma olsa tamamen çocuğun yararına davranırım ama çekişmeli ve bol iftirali bir süreç olunca bilmiyorum iradeli olabilecek miyim inşallah
Of işte bu çok kötü. Saygıyı kaybetmemek gerekirdi halbuki. Umarım sorunsuz atlatırsınız

Siz nasıl annesiyseniz o da babası. Tabi ki babasında kalacak. Yapacak bir şey yok

Yazın evde boş olacağım,bu şehirde akrabam yok arkadaşlıklar da çok yüzeysel arkadaş da yok diyebilirim,zaman hiç geçmeyecek.
Bu mesajdan anladigim siz kendi can skntnizi dusunuyosunuz cocugu degil esinizle cekismeli bosanmissiniz oyle okudum yprumlarda ama cocugunuzun ne sucu var? 15 gunde bir degil de daha sık gorusturseniz babasiyla? Belki esiniz de o zaman tum yaz almak yerine 2 hafta onda. 2 hafta sizde seklinde falan kabul eder. Ama lutfen kendi yalnizliginiz icin ya da esinize kizdiginiz icin cocugunuzu babasindan uzaklastirmayin bilakis yaklastirin onemli olan o minigin sevgiyle buyumesi bence.

Hayır tabiki çocuğumu ozlemekten bahsediyorum.Hem benim yanımdaki huzuru orada da bulması için henüz erken olduğundan bahsediyorum,hem de onu çok ozleyecek olduğumdan.Bosanmadik henüz başındayız en az iki yıl var önümüzde neyazikki..Baba oğul tabiki görüşecekler fakat yaşının da göz önünde tutularak bir görüşme düzeni oluşturulsa iyi olurdu diye düşünüyorum

Siz nasıl annesiyseniz o da babası. Tabi ki babasında kalacak. Yapacak bir şey yok
Görüşmesinde bir sakınca yok tabiki görüşmeli çocuğun psikolojik gelişimi için gerekli ama işte o yaş bir çocuk için yazın bir ayı çok uzun ki çocuk huzursuz olursa geri getirirler ya da aralara zaman koyarlar diye umuyorum.

Bu arada dün mesaj yazdım bu konuyla ilgili,çocuğun alışması için anneannesi de bir süre burada kalabilir dedi annem istemiyor ben de istemiyorum zaten çünkü annem benim tek tanıgim onu etkilemesine izin veremem

Iste bu yuzden suan siz esinize daha sık gosterirseniz cocugunuzu o da yaz tatilinde siz aynisini yapar ve daha az ozlersiniz.

Iste bu yuzden suan siz esinize daha sık gosterirseniz cocugunuzu o da yaz tatilinde siz aynisini yapar ve daha az ozlersiniz.
Yatılı kalmayacak şekilde bir düzen kuralım diye yazdım olumlu bir cevap gelmedi,deneyecekmis.Tamam deseydi önerisi her ne ise kabul edecektim

Oğlum 29 aylık,bilemedim şimdi bana bağli ama kızımla da,eşimle de benimle de uyur yeri geldiğinde. Eşiniz kötü bir baba değilse bence dert etmeyin, alışsınlar bu duruma da zira geçici bir süreç değil,süreklilik arz ediyor. Eşiniz belki zorlanıp kendi teklif eder ilerleyen zamanlarda uyumuyor,yatılı almayayım diye. Akışına bırakın bence,hakkınızda hayırlısı olsun

Yatılı kalmayacak şekilde bir düzen kuralım diye yazdım olumlu bir cevap gelmedi,deneyecekmis.Tamam deseydi önerisi her ne ise kabul edecektim
Ama siz bu talepte haksizsiniz. O da babasi onun evinde kalmasini isteyebilir ki devlet de buna izin vermis. Daha yapici olmanizi oneririm. Eski esiniz icin degil cocugunuz icin denetin derim.

Bence çocuk çok küçük, benim bir tanıdığım da anlaşmalı boşandı çocuk 7 yaşına geldikten itibaren yazları bir ay kalıcak şeklinde ayarlandı. 2 yaşında bebek annesinden bi ay nasıl ayrı kalsın

Ama siz bu talepte haksizsiniz. O da babasi onun evinde kalmasini isteyebilir ki devlet de buna izin vermis. Daha yapici olmanizi oneririm. Eski esiniz icin degil cocugunuz icin denetin derim.
Henüz alışık olmadığım bilmediğim bir sürece giriyoruz,bir ay kadar öncesinde aynı evdeydik ve gece uyanıp ağlayarak bana yapışıyor ve babayı itiyordu dakikalarca bu böyle sürüyordu.Bunlari düşününce tedirgin olmam şu an için normal değil mi belki zamanla bana bağımlılığı azaldığını düşünebilirim de..Babayla yatmasin istemiyorum demiyorum

Bence çok mantıklı bir anlaşma olmuş,minimum 5 yaştan önce bir ay yatılı kalması sakıncalı bence de..Mahkemenin gözünden kaçtığını düşünüyorum,bana da yanlışlıkla nafaka yazılmıştı çünkü

B3n size babasiyla yatmasini istemiyosunuz demedim ki. Yatili kalmasini istemediginizi siz soylediniz eski esiniz de kavul etmemis. Devlet de ona bu hakki vermis yani kabullenmek zorundasiniz durumu. Ben size esinizle uzlasarak cocuk icin kolaylastirmanizi oneriyorum ama siz hep farkli anliyorsunuz. Ki eski esiniz de bu talebinizi cocugun benimle uyumasini jstemiyo diye dusunup cocuk aglasa bile sizinle inatlasabilir. Neyse siz bilirsiniz ben artik size yorum yapip kendimi yormayacagim cocuk sizin cocugunuz eski es sizin eski esiniz siz bilirsiniz ne yapacaginizi. Iyi gunler dilerim.

Biz 4 aylıkken evden ayrılmıştık,ara ara barıştık ama uzun süreli olmadı,hep benimle olmaya alıştı sanırım

Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Zaten kesinlikle 1 ay bakamazlar, en fazla 1 hafta sonra geri gönderirler. Arkadaşım boşanırken 2 yaşındaydı onların çocukları da, babaya yazın 15 gün alma hakkı tanındı, daha hiç 15 gün aldığını görmedim. O da annesi ile bakıyordu.
Bir yandan da kaç gün alabilecekse kalsın çünkü bundan sonra düzeniniz bu artık, çocuk da alışsın bu duruma, baba ile uyumaya da.

Sizi anlıyorum ama yaza daha 6 ay var. Neredeyse 3 yaşına gelmiş olur o zamana kadar. Siz de bu süreçte yavaş yavaş çocuğunuzun uyku düzeni üzerinde çalışırsınız.

Yazın iki hafta çok uygunmuş, bizim kararda kesin bir yanlışlık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…