- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Kızlar 1,5 yıllık ilişkim var ve 1ay olmadı sözleneli. Daha önce de kıskançlıkları ile ilgili konu açmıştım şimdi de hala gereksiz kıskançlıkları devam ediyor ve bunalımdan tam çıkıyorum mutlu olucaz diyorum hop bir bakıyorum yine bişey çıkıyorBir türlü hiç bişey yerine oturmadı. Dün fotoğraf gönderdik whatsapptn birbirimze , hava serin diye uzun kollu gömlek giydim ve dekolte hiç bişy yok bildiğin kot gömlek tek düğme açarım önünden boğar beni guatr var bende hemen daral basar, 1 yıldırda o gömleği üzermde görüyor kalktı önü açıkmış saçla kapatmışım dedi benim suratım düştü , ben ona diyor muyum hasta olduğumu bildiği halde akşam bna nasıl oldun ağrılarn geçti mi demedi , sormasını bekledim ama kapris olmasın diye demedim yıllık izinde evdede kendisi zaten. Sürekli huzursuzlk bozacak bir bahanesi var , ben a dedim mi kötü oluyorum , doktora gitmedi ama bende bipolar bozukluk var diyor belirtilerine göre, zaten de bir öyle bir böyle , ben onu sıkmamaya çalışıyorum ama bazen üzerime üzerime geliyor. A sosyal biriyim arkdşım olmadığı için 1gün arkdşla dışarıya çıkmışlığım yok hep birlkte çıkarız dışarı , iş , ev , kurs arası gidip gelirim. Sözlüm çok iyi biridir özünde ama beni bile bile kırıp üzmesi beni yordu açıkçası ama benim gönlümü yaptığında hiçbişy olmamış gibi davranırım huyum kurusun sevmiyorum bu yönümü gülerim kahkaha atarım çok neşeliyimdir aslında , onu üzecek bişeyde yağtığımı sanmıyorum , sözlüm birden gerilir saçma sapan kavgalarımız çıkar o zamanda ben susamıyorum cok büyüyor. Evli bayanlardan özellikle yorum bekliyorum ,eşiniz benim sözlüm gibi kıskanç, sorun çıkaran bir tip miydi ? sonra ne oldu geçti mi ? ne yapmam gerekiyor ? Sözlümü çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bunun gibi basit bir sorunu aşamıyoruz bunalım geçiriyorum , yardım ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkür ederim şimdiden...
Özellikle evli bayanlardan yorum istemişsiniz, ben evli değililm ama nacizhane fikrim şu yönde.
1- Evlilik asla mucizevi bir değnek gibi, insanların karakterlerini olumlu yönde değiştirmiyor
2- Bir insanın ne kadar sizi ezmesine izin veriseniz, o yaptığı hatayı anlamakta o kadar gecikiyor; hatta yaptıklarının hakkı olduğuna inanıyor. Gülüp geçiştirmek de neticede sizin de aslında çok da dert edinmediğiniz izlemi bırakıyor.
.
.
İnşallah, herşey umduğunuz gibi gelişir ve çok mutlu olursunuz. Benim demek istediğim; herhalukarda bu kişiyle evleneceğim diyorsanız, değişmeme ihtimalini de gözönünde bulundurup, bununla yaşamayı öğrenmeniz lazım. Artıları eksileriyle bu benim kendi seçimin diyince, durumu kabullenmek daha kolay oluyor, ama yok evlilik sonrası için pespembe bir tablo hayal ediyorsa insan, benim beklediğim çok farklıydı, karşılaştığım bu ne diye sürekli iç çatışma hali yaşıyor.
.
Tatlim kendinden pay bic
Sen evlenince farkli bir insan mi olacaksin?kotu huylarin torpulenecek iyi huylarin daha mi iyi olacak?
Siz bigün patlayın bak 1-2 tepki gösteir sonra kuyruğunun bacağının arasına alıp yanınıza gelir..
Benim sevgilim daha beterdi..
Topuklu tayt ip askılı etek yok derdi dinlediimmm dinlediimmm sonra baktım giyene bakıyor.
Paldum koptu ayrıldık falan şimdi gerçektende düzeldi..
Şimdi millete bakıyo mu diye dert etmiyorum inşALLAH böyle devam ederim bende oda..
Ben bakmıyosam arkadaşıma diyorum yanına gttiğimizde sen gözlemle bana söyle ben bakınca çeki düzen verie kendine ama senin onu kontrol ettiğini anlamaz..
Arkadaşım yaptı bakmıyomuş ama çevrede mini mini etekli kızlarla doluydu..
Üni okuduğum yer biraz geride kalmış bi yer..
İnsanları kol gördüğünde bile dik dik bakıyor...
O şekilde anlatayım size yani düşünün..
Sıfır kol giymiştim mart-nisan gibi millet yicek sanki..
Sevgilim dedi
-Giyme şunları
ben delirdim
-Ya hep demiyorum burda giyme biliyosun zaten çok böyle giyinende yok havalar serin daha çok dikkat çekiyo dedi.
Haklıydı hava serindi..
-Mayısta giyerim dedim
-Tamam dedi
1-2 kıre daha giydim uyardı falan o kadar üstünden 1-2 ay geçti geçen gün sıfır kol giydim hava yağmurlu üstümede hırka aldım bu bana baktı hırkanı giy dedi giydim sonra hava açtı çıkarttım
-giy diyo
yaa hava güzel giymicem diiye inatlaştım.
-Sen bide sıfır kol giymicektin hani nerde demeye başladı
-Mayıs ayındayız abartma dedim
sustu..
Orta yolu bulduk bi şekilde
Sende sevgiline de
-Biliyosun hastayım üstüme gelme açılıyosa uyarda açık bi durum yok abartma falan de
oda mutlaka tamam dicek ama sonraki seferlerinde de bu durumu hatırlat..
Yazdığın çok doğru. Umarım değişir,düzelir fakat şunu diyeyim çevremde de gördüğüm kadarıyla böyle biri ile evlenince daha zor oluyor her şey daha çok sorun yaşanıyor. İyi düşün taşın ona göre kararını ver. Nişanlılık süreni uzun tut olmuyorsa zorlama
Yok zaten böyle giderse byük ihtimalle olmayacakElimden geleni yapıcam o süreye kadar da
Olumsuzu düşünürsen bu fikre zamanla alışırsın, bence öncelikle bu fikri tamamen kafandan uzaklaştır derim ben
Başka tavsiyeleriniz var mı kızlar ?ne yapmalıyım ?
Böceğim, üzülerek söylemeliyim ki değişmez diyenler haklı. Evlenince değişir tabirine bende katılmıyorum.Hatta bazı kıskançlar daha da abartabiliyor bu durumu evlenince. Bu konuda evliliğe umut bağlama. İnsan huyundan vazgeçmez. :26:
Umarım, herşey gönlünce olur
Sağol nikom ya ahhh inşallah aminn :18:
Amin canım . Nişanlılık süresinde gözlemliycem , nasıl toparlıycak ilişkiyi bakıcam sonrası da malum , yoksa körü körüne yapamam ki
Ama alttan alma , uyum sağlama diye bişey var , çok konuşuosam az konuşurum gibi bişey evlilik nişanlılıktan daha ağır aynı evdesin ve çevremden dinlediğim insanlar var , kapı pencereden çıkarmıyordu abin ama artık geçtii vs... Bilmiyorumm göremiyorum sonumuzu henüz
Kızlar 1,5 yıllık ilişkim var ve 1ay olmadı sözleneli. Daha önce de kıskançlıkları ile ilgili konu açmıştım şimdi de hala gereksiz kıskançlıkları devam ediyor ve bunalımdan tam çıkıyorum mutlu olucaz diyorum hop bir bakıyorum yine bişey çıkıyorBir türlü hiç bişey yerine oturmadı. Dün fotoğraf gönderdik whatsapptn birbirimze , hava serin diye uzun kollu gömlek giydim ve dekolte hiç bişy yok bildiğin kot gömlek tek düğme açarım önünden boğar beni guatr var bende hemen daral basar, 1 yıldırda o gömleği üzermde görüyor kalktı önü açıkmış saçla kapatmışım dedi benim suratım düştü , ben ona diyor muyum hasta olduğumu bildiği halde akşam bna nasıl oldun ağrılarn geçti mi demedi , sormasını bekledim ama kapris olmasın diye demedim yıllık izinde evdede kendisi zaten. Sürekli huzursuzlk bozacak bir bahanesi var , ben a dedim mi kötü oluyorum , doktora gitmedi ama bende bipolar bozukluk var diyor belirtilerine göre, zaten de bir öyle bir böyle , ben onu sıkmamaya çalışıyorum ama bazen üzerime üzerime geliyor. A sosyal biriyim arkdşım olmadığı için 1gün arkdşla dışarıya çıkmışlığım yok hep birlkte çıkarız dışarı , iş , ev , kurs arası gidip gelirim. Sözlüm çok iyi biridir özünde ama beni bile bile kırıp üzmesi beni yordu açıkçası ama benim gönlümü yaptığında hiçbişy olmamış gibi davranırım huyum kurusun sevmiyorum bu yönümü gülerim kahkaha atarım çok neşeliyimdir aslında , onu üzecek bişeyde yağtığımı sanmıyorum , sözlüm birden gerilir saçma sapan kavgalarımız çıkar o zamanda ben susamıyorum cok büyüyor. Evli bayanlardan özellikle yorum bekliyorum ,eşiniz benim sözlüm gibi kıskanç, sorun çıkaran bir tip miydi ? sonra ne oldu geçti mi ? ne yapmam gerekiyor ? Sözlümü çok seviyorum o da beni çok seviyor ama bunun gibi basit bir sorunu aşamıyoruz bunalım geçiriyorum , yardım ve tavsiyeleriniz için herkese teşekkür ederim şimdiden...
Tamamiyle olumsuz değilim ama şuan için mutsuzumama hala umudum var zaten böylelikle bu ilişki buraya kadar gelebildi
Kimse sonunu goremez canim
Gorebilse kimse mutsuz olmazdi bosanmazdi
Alttan alma da olumlu dusunmek de uyum saglamak da susmak da cift tarafli olur
Yok tek tarafli olursa da sonu husran olur iyi dusun iyi tart bazi seyleri ve gercekci ol evlilik toz pembe birsey degil
bende değişmez diye düşünüyorum en azından evlilikle değişmez yani, hatta sözümden önce evli bir yakınım benimle küçük bi konuşma yaptı sevmediğin bi huyu varsa iyi düşün evlenince değişeceğini sanma değişmiyor, değişmez dedi :44: bide seni rahatsız edecek boyuta ulaşmış basit kıskançlıklar da değil demekki ama olumsuz düşünmeden önce her yolu dene derim konuş yardım alsın o kadar emeğiniz sevginiz boşa gitmesin gereksiz kıskançlıklar yüzünden
Sağol canım öyle yapıcam bendeşimdi böyleysem evlenince daha kötü olur sonum herhalde düşünmek bile istemiyorum
Aynen bende onu diyorum ben nasıl sana uyum sağlamaya çalışıyorsam sende daha dikkatli davran bna karşı diyorum ama yokk anlatamıyorum , inşallah zamanla çözebiliriz bunu :44:
Canım bu dediğini yaptım , kavga etsem alttan alıp ben adım attım en başında hep ona geçicek diye teselli ettim ama bi zaman sonra bunalıma girince ilk geri çekilen sen oluosun ben öyleyim şimdi , direk kendi kabuğuma çekiliyorum ve izliyorum o ne yapacak diye , birazcık yordu bu durum beniMutsuzluğu hissetmek yerine bu zamana kadar ki olumlu her şeyi, onun yanında mutlu oluşunu, paylaştığınız güzel anları, içten gülümsemelerinizi düşün ki ilişkide bu problemi ortadan kaldırmak için bir adım atabilesin :) Sonrasında da açık olmakta fayda var, onun bu hareketlerinin sana neler hissettirdiğini anlatabilirsin, beklentilerini daha ılıman bi şekilde söyleyebilirsin mesela :)
Haklısın bu tavsiyene uyucam , zaten böyle de devam ederse nişanlılık boyunca evlilik gerçekleşmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?