Çok içim sıkılıyor , daayanamıyorum .. ( Hukuk mezunları da bakabilir mi ? )

Kasten adam yaralayan ilk karşısındakiymiş kendisini savunmak için yaralamış bu yüzden de ceza almş zaten .

Bıçak ne geziyormuş peki üzerinde?

İşte bana göre hatası da burda . Ergenlik işte .. Baba başta olmayınca anne baba ayrı olunca o zamanlar üzerinde taşıyormuş . Sonradan değişti . o zaman 17 yaşında falanmş . şimdi ise 23 . Ve şuan çok olgun . Annesi ile babası ayrıldığı ve eve o bakmak zorunda olduğundan . Hep çalışmış senelerce bütün şehirleri gezmiş . Her türlü insanı görmüş tanımış . Hayatın zorluklarını öğrenmiş ve artık olgun .

Merhaba kızlar..
Odamda saatlerdir tek başıma müzik dinliyordum sevgilimle ilgili istediğim hayalleri kuruyordum bianda gözlerim doldu bugün de sevgilimin sesini hiç duymamıştım sadece alo dese benim için yeterliydi aradım meşgule attı tekrar aradım tekrar meşgule attı aç diye mesaj attım
kalabalık müsait değilim dedi sadece alo demen yeterli dedim aradım bikaç dakka sonra açtı on kere neden arıyorsun içerde oturuyordum senin yüzünden annemlere rezil oluyorum yok film izliyorum bilmem ne demeye başladı . ( öğlen tartışmıştık bi tartışınca kendisi bidaha gün boyunca düzelmez de ) sonra kapattı tekrar aradım bana hakaret etti salak mal aramasana bilmem ne . ben de mesaj attım bu hakaretlerini yazdım bir yere sadece hayal kurmuştum kötü hissettim sesini duymak istedim yaptıklarına bak dedim ve telefonu tamamen kapattım.
Geceleri konuşuruz çoğu zaman .. şimdi benim çok ihtiyacım var onunla knşmaya ama teleefonu açmamam gerek biraz da o düşünsün gece anlasın hatasını üzülsün sizce açayım cvp vermeyimmi yoksa hiç açmıyım mı ?
Normalde böyle değiliz asla ((

----------

Merhaba kızlar ..
2 seneden fazladır çıkıyoruz çıkmaya başladığımzdan bu yana 15 kilo aldım sonra bunun 7 kilosunu verdim şimdi de malesef kilolarım var sevgilimde sürekli şikayet ediyor zayıfla diye ailem de söylüyor zayıfla diye 175 boyundayım 75 kiloyum diyetisyene de gittim zayıflamaya çalışyıorum sevgilim tutturdu salı gününe kdr 1 kilo vermezsen kuşodasına gideceğim kızlarla ? salı gününe kdr 1 kilo verilir mi ya ..
Demin telefonda konuştuk madem çok meraklısın kızlara izin verdim şimdi deefolup gidebilrsin byby dedim telefonumu kapattım facemi de dondurdum . Annesine de hakkınızı helal edin oğlunuz başka kızlara gitmek istiyormuş dedim annesi de seni sayıklıyo başkasını istemez o seni kızdırmak için söylyor dedi . Sizce verilir mi 1 kilo 4 günde kızlar ya .. off

---------

Dün sevgilim ailesinin yanına denize girmiş orda bi masa yüzünden kavga etmişler adam sevgilimin boğazını sıkmış benimki de ters yapınca adam silah çekmiş tetiği çekmiş annesi önüne atlamış silahın işte burdan sonra herşey değişti
Sevgilim son zamanlarda sürekli annesiyle kavga ediyordu ben de annesini kıskanıyorum sürekli yanında benle ilgilen briaz falan diyorum bu yüzden bana demeye başladıki herşey senin yüzünden ailemle arama girdin ben annemin değerini anladım dedi
Anne bi tane ama karı çok falan yaptı bana . O benim değerlim bir daha ona dokunma ona laf söyleme kıskanma bana kıskanırsan da söyleme dedi .

----------

Kızlar kafayı yiyeceğim sabahtan beri kavga ediyoruz erkek arkadaşımla .
1 haftadır ailesiyle arası bozuktu teyzesinde kalıyordu kardeşiyle tartışmışlar sinirden kardeşinin çenesini patlatmış kulak zarı falan da yırtılmış çocuğun hastahanelik olmuştu bunun üzerine ailesi evden attı benimkini sinirlerini kontrol edemiyor o yüzden böyle oldu .

---------

Yukarıdakiler senin yazdıklarından sadece bir kısmı.
Nerede olgunluk?
Erkek arkadaşının tek bir hatası değil yazdığına göre fazlaca olayı var.
Sinir kontrolü yok, bolca hakaret var.
Senin psikolojik durumun iyi değil, takılmış kalmışsın, aşırı çok seviyorum, onsuz nefes alamıyorum diyip durmuşsun her konunda...
Ailen nasıl davranıyor sana?

Son düzenleme:
Ayazcim yasadigin cok zordur anlayamasam da tahmin edebiliyorum. Ama kendini bu kadar hirpalama. Tum konularini okudum ve sevgiline ne kadar bagli hatta bagimli oldugunu gordum. Ama bak okuluna basladin, sinavlarin var aralikta ve calisman lazim. Hayirliysa ikinizin bir gelecegi olacak ve bu gelecek icin senin okulunu bitirmen, calisman lazim. O cezasini tamamlarken sen de bir yerde calismaya basla ve 9 ay boyunca para biriktir. Ayda 500 atsan kenara 9 ayda 5 milyara yakin paran birikir ve evlenirken bu para cok isinize yarar hem de kafani dagitmis olursun canim. Sevgilin su an ortama adapte olma asamasindadir, birkac haftaya alisir, orda da gulup eglenmeye baslar, aciga gecince zaten alismis olur ve rahat gorusursunuz 6 ayiniz kalmis olur ve cabucak gecer. Sana tavsiyem madem ayrilma dusuncen yok, su kriz halinden kurtul ve toparlanip geleceginiz icin cabala. Sevgilin cok sukur saglikli, kisa bir sure icin orda bunlari da dusun. Madem bir suc islemis, cezasini ceksin ki bir daha tekrarlamasin. Ablan olarak lutfen tavsiyelerimi dikkate al canim.

Bunları burada aktarınca elinize ne geçti ki şimdi ? Ailemin yanında kötü olmamaya çalışıyorum hatta ağlamıyorum genellikle artık . O yüzden kimse birşey anlamıyor . Ailemle de gayet iyiyim .

Bunları burada aktarınca elinize ne geçti ki şimdi ? Ailemin yanında kötü olmamaya çalışıyorum hatta ağlamıyorum genellikle artık . O yüzden kimse birşey anlamıyor . Ailemle de gayet iyiyim .

Az önceki mesajında erkek arkadaşının geçmişte hata yapmış ama şu an inanılmaz olgun, hayatı öğrenmiş biri olduğundan bahsetmişsin. Ben de baktım eski konularına, hiç de öyle değilmiş.
Neyse beni ilgilendirmez, sonuçta herkes seçtiği hayatı yaşar.

Ben zaten aşk konusunda değil hayat konusunda olgun olduğunu söylemek istemiştim .

Ben zaten aşk konusunda değil hayat konusunda olgun olduğunu söylemek istemiştim .

O konuda ne derece olgun bilemem ama sana abla tavsiyesi, ilişkini tarafsız bir şekilde gözden geçir.
Artıları eksileri neler, ilerisi için korkuların neler ve güzel olacağına inandığın şeyler neler. Genelde o korkular doğru çıkıyor çünkü.
Görünüşe göre sinir kontrolü hiç yok ve hakaret ediyor, bu adamın ileride sana kötü şeyler yapmayacağına emin misin?
3-5 hakaretten sonra, dayak yedikten sonra aşk kalacak mı? Ve aşık olmasaydın bu çocuğun nesi için evlenirdin?

Sevgili Koalina,yorma kendini. Sayfaalrca yazıldı çizildi ama zerre değişme olmadı.

Ötekilerin hepsini düşüneceğim peki ama . En sonuncu sorunuuzu burda sesli olarak kendimce yanıtlayacak olurssam eğer ;
Dürüst olması , aldatmaya mailli olmaması ( zaten çıkma amaçlarımdan en büyük sebep buydu arkadaştk ve biliyordum nasl olduğunu )
aramızda hiç birşey yoktu ve davranışlarından belliydi öyle olmadığı umarım hayat boyu hep böyle olur . herneyse devam eddecek olursam cömert olması , yardım sever olması , sevdiklerini kendinden çok düşünmesi ve onlara kendinden çok bakması . Beni gerçekten seviyor olması . Bunlar benim için yeterli .

Peki bu yazdıkların senin olmasını istediklerin mi yoksa gerçekten olanlar mı?

Peki bu yazdıkların senin olmasını istediklerin mi yoksa gerçekten olanlar mı?

Yemin ediyorum gerçekten olanlar . Burda ispatlamam gereken ailem yok karşımda ya da övmemi gerektirecek birileri yokki yalan neden yazayım .. Neden yalan yere öveyim ki .. Yanlş anlamayın gerçekten olduğunu anlatmak için böyle yazıyorum hani karşmda ailem yok diye .

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben kendi geçmişimden örnek vereyim neden sorduğumu anlatmak adına.
Üniversite yıllarında tıpta okuyan sevgilimle nişanlanmıştım. İlk sevgilimdi ve gerçekten aşıktım.
Neyse nişanlanana kadar hiç toz konduramazdım, sorumluluk sahibi,bana aşık, dürüst, aldatma meyili olmayan, ilgili ama sinirli bir adamdı.
Nişanlanınca daha rahat görüşmeye başladık ve sinir halinde el, kol sıkmalar, dürtmeler, seni burdan atarım tarzı tehditleri görünce buz gibi soğudum. Anladım ki böyle bir adamla ömür geçmez. Ve şimdi baktığımda aslında o kadar övdüğüm özellikleri de kafamda büyüttüğümü görüyorum. Çok da sorumluluk sahibi değildi, kızlarla arası iyiydi (aldatma olayı olmasa bile), gittiği geldiği yerleri de dahil olmak üzere kimi şeyleri "sen kızarsın diye söylemedim" tarzında saklardı, demek ki çok da dürüst değildi vs vs uzatılabilir.
Ben çok sonradan anladım aşkın pek bir şey ifade etmediğini.

Anladım .. Herşeyin hayırlısı diyorum ..

Bir şey sorcam, ben ablan yaşındayım daha doğrusu şöyle söyleyeyim sevgilin yaşındayım.

Hayat olgunluğum çok şükür var, çok şey yaşadım gördüm, çok şükür üniversitemden mezun oldum şimdi çalışıyorum. He bunları neden mi söylüyorum, bir çok insan tanıdım dolayısıyla kim sevdiklerini kendinden çok düşünür, kim değer verir az çok anlıyorum.

Burda bir arkadaşımız eski konularınızdan parçalar almış da, kardeşinin çenesini kaydıran, kulak zarını patlatan, ailesiyle sürekli tartışma ve kavga halinde olan, kız arkadaşına bu kadar kaba konuşan birisi sevdiklerini kendisinden daha çok sevip değer veren biri değildir. He sen beni kaale almayacaksın yüksek ihtimalle ama ben bir ablan olarak söyleyeyim istedim. Her zaman derim, bir ilişkide mantık ve aşk'ın yarı yarıya payları olmalı, yoksa mutsuzluk hiç bir zaman yakanı bırakmaz.

Bence bu durumu bi avukata danışın açıkta yatması lazım ayrıca bi dilekçe hiç bir zaman iki ayda gitmez mahkemeye em fazla iki gün posta yok ki artık başka bir suç işlemediyse açıkta yatması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…