- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
yok o gercekFare falan hikaye diyorsun
maalesef ben de ablacim biz napicaz acabaYıllardır annemin sahip olmak istediği benden bahsetmişsiniz ben olamadım çünkü
nasilsiniz ki biraz dertleselim isterimBen senin 180 derece ziddin bi karaktere sahibim 30 senedir annem çok uğraştı ama yok benden olmaz
sorun orda, aşırı düşünmeniz...Hala aptalligima yaniyorum su huyumdan vazgecemedim o kadar icime kapanigim ki anlatamam ilkokul ortaokul hep ezik gecti bir insanla konusurken her lafimi 50 kere dusunuyorum kirilirmi diye her seyi cok kafamda kuruyorum dusunuyorum dusunmekten beynim aciyo cok sessizimdir sadece yakin arkadasimla konusurum onun haricinde konusmam annem o kadar doktora goturdu ki ise yaramadi karakterim bu kimseyle kavga edemem cok duygusalim her seye aglarim balik burcu da degilim halbuki biri hakkimi calsa savunmam oyle bakarim bu huyumdan nefret ediyorum arkadasim bir tane var o da en iyi arkadasim zaten
baska arkadaslarim da var tabiTek bir arkadaşa endeksleme kendini ya onu bunaltırsın ya da olur da aranız bozulursa çok boşluğa düşersin.
Yaşın küçük olduğu için yazıyorum yoksa başka şekilde yazardım, okulun danışmanıyla görüşmeye başlayıp imkanın varsa da psikologa gitmelisin.
Senin sıkıntın sadece içine kapanıklık değil, buradan bile buram buram sinyaller veriyorsun.
Okul dışında yapacak aktiviteler bul kendine, annenle teyzenle takılma yaşıtlarınla görüş, sivriliğini törpüleyip daha uyumlu bir insan olmaya çalış.
oldugum gibi kabul edemiyorum cok pasifim annem kac kere azarladi doktora goturdu ama yok degismeye calisiyorum yerimde sayiyorumYa kendini olduğun gibi kabul edeceksin ya da sınırları zorlayıp değişmeye çalışacaksın.
Doktor ne dedi peki?oldugum gibi kabul edemiyorum cok pasifim annem kac kere azarladi doktora goturdu ama yok degismeye calisiyorum yerimde sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?