Kızlar, insan birini çok temiz duygularla severse hissediyormuş. Bugün yaşadım, evliyim ama saf ve temiz çocuksu aşk farklı
15 yaşında ilk kez birine çok aşık oldum, babamın işi sebebiyle ankarada ev tutmuştuk, ankarada yaşıyordu ve o zaman 20 yaşındaydı.
Fazla kalmadan istanbula döndük. Ama gerçekten aşık olmuştum ilk gördüğümde, rüyalarıma giriyordu, sabah 5lerde kalkıyordum, onu görmek için yolumu değiştiriyordum. Taşıncağımız belli olduğunda son gün arkadaşlarla kafeye gittik, o ve arkadaşı da vardı, bende ileride hiç unutamam diye, dışarıda seni seviyorum deyip sarıldım. Birşey söylemeden o da yanaklarımdan öptü ve daha 15 yaşındasın düşünme bunları dedi.
Sonra internetten konuşmaya devam ettik, arada sırada, ama yıllarca sürdü bu. hatta bir kere istanbula geldiğinde görüştük. Daha evli değildim ama eşimle birlikteydim, onada ankaradan arkadaşım olduğunu söyledim. İnternette konuşmalarında bana daha büyük olsaydım benimle olmak istediğini, beni beğendiğini ama yaş farkımız yüzünden istemediğini söyledi. Ben artık 20 yaşındaydım tavırları hep abi gibiydi. İstanbulda gece 12lere kadar oturduk, bana yine çok iyi yaklaştı, asla faydalanma yoluna gitmedi, sonra döneceği zaman yine yanaklarımdan öptü ve ileride tekrar kesin görüşeceğimizi söyledi. Ben görüşemeyeceğimizi bildiğim için 5 dakika sarıldım.Sonra döndü ve msn falan kalmadı tabii, facebookta baktım bir kaç kez bulamadım, ben nişanlandım ve evlendim
Bir kaç gün önce rüyamda onu gördüm, ve o zamandan sonra yine aklıma düştü. Ama bu duygu çok değişik, eşimi aldatmayı düşünmüyorum, ama nerede ne yaptığını merak ediyorum. Ve tekrar bakmak istedim faceden buldum
Kızlar inanmayacaksınız ama tam aynı gün mü bilmiyorum ne zaman rüyayı gördüğümü unuttum, aynı hafta içinde ben rüyamda gördüğümde evlenmiş!!!!
Eşine baktım ona baktım uzun uzuuun, saçları dökülmüş, göbeklenmiş, ama hala çok hoş görünüyor, eşi de ankaradan ve yaşı ona yakın, yakışmışlar, allah mutlu etsin. Çok garip haldeyim ne düşüneceğimi bilmiyorum