Cok ilgi gosterince egosu sisti bende kendimi geri cekince mesaj atti sizce nasil davranmaliyim?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Konustugum cocuk ben ilgimi belli edince kendini geri cekti agirdan aldi resmen bende buna bozulup 1 hafta yazmadim kendimi tuttum sonra dayanamadi mesaj atti dun,ondan hoslaniyorm ama cok hevesli gorunmek istemiyorum sizce mesaj atmayip pesimden kosturmalimiyim yoksa atmam mi lazim ama simdi bu seferde umudu keser benden diye korkuyrum yardimm yani sizce bugun atsammi

1 hafta yazışmamanız fazlaymış, yani onun beklemesi bir hafta fazla. bence çok taviz verme, normal msjlaş yani çok belli etme hoşlandığını yani çantada keklik gibi görmesin, ama sanırım senin hoşlandığın kadar hoşlanmıyor, 1 hafta yazmayan erkek için başka bir şey gelmedi aklıma

Yargılamak bizim haddimize değil ama bari cok ama cok seviyorum gibi Saçma bir cümle kurma.sevsen başkasına ilgi duymazsın.Kalp 3+1 daire değildir,her odaya birini yerleştiresin :KK14:

1 hafta yazışmamanız fazlaymış, yani onun beklemesi bir hafta fazla. bence çok taviz verme, normal msjlaş yani çok belli etme hoşlandığını yani çantada keklik gibi görmesin, ama sanırım senin hoşlandığın kadar hoşlanmıyor, 1 hafta yazmayan erkek için başka bir şey gelmedi aklıma

1 hafta derken yuvarladim yani 4 gun falan... Attiginda pyle yaptimm ama simdi atmallmiy imbilmiyorum

X