• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok ilginç ?

evet valla şimdiki aileler çok akıllı kız ailesine alacağı şeyi aldırıyorlar diğerlerini de kendileri almış gibi yapıp oğullarına güzelce ödetiyorlar. biz saf saf ödeyelim onlar hayatlarını yaşasın.

kayınvalidenin karışmasını istememekle ihtiyacın olduğunda ilk onun yardımını istemek arasındaki tezatın ne olduğunu anlayamadım ben...
her ailenin kendine göre hayatı vardır, düzeni, yaşam tarzı ve hatta standartları...müdahale etmek ya da yönetmek şeklindeki karışmayı kimse kabul etmez...neden etsin ki...ama müdahaleyi kabul etmiyorum diye başım sıkıştığında ele gitmem mi gerekir...
onlar bizim kendi hayatlarımızı kurmamız için evlendirdiler, bizim yaşamımızın tam göbeğine oturmak için değil...ama onlar aynı zamanda ebeveyn, ve sıkıştığımızda maddi ya da manevi tabiki ilk önce onlara gideceğiz...maddi ise durum imkanları el verdiğince manevi ise hayat tecrübeleri yettiğince yardım edecekler...evlendik aile olduk diye onların evlatları olmaktan da istifa etmedik ya...
genciz hatalarımız cahilliklerimiz var...onların da kocaman bir hayat tecrübeleri...ayrıca burayı takip ettiğinize göre bilirsiniz eşimin görüşmesini istemiyorum aramasını istemiyorum gibi konular açıldığında genel olarak eşin onun evladı tabiki yapacak demişizdir...

ben yazdığın 2 şey arasında bağlantı kuramadım..ne yani onların bize yardım edip etmemelri bizim kendi işlerimize onları karıştırıp karıştırmamamıza mı bağlı? tamam herşey karşıklıdır da bu kadar da değil yanii.....ben açlıkta ölecem, borç gırtlakta olacak , ağlayacam,kara kara düşünecem ...ailem de bana yardım etmeyecek...neymiş ben zamanında onlara danışmamışım ,işlerimi kendim yapmışım...öyle şey mi olur yaaaaaaaaaaa...herkesin hayatı kendine...fikirler söylenir istersen yaparsın istemezsen yapmazsın...ister danışırsın ister danışmazsın.....ama bunun sonunda kişinin ,onlar da bana hiç dnışmadı hadi bende yardım etmiyorum demesi de saçma...

Back
X