- 9 Temmuz 2017
- 260
- 141
- 33
- 35
- Konu Sahibi beutyandbeast
Demi :/ kesinlikle normal olmayan şeyler var. Cidden tüm bunları söyledim. Bide ben belki tüm normal insanlardan da farklı bir şekilde, hiç kimsede kalmam. Ankarada üni okudum, amcamlar orada yaşıyordu, 5 yıl hiç kalmaya gitmedim onlara...Saçma gelir bana hep bide rahatıma düşkünüm, kendi evimi seviyorum. Tüm bunları anlattım ve söyledim inanın, baya örneklendirerek, ve rica ettim bu konuda ısrarcı olmaması için.. Ve o an anladı gibi oldu. Hah dedim bir daha yapmaz kurtuldum. Bir sonraki sefer yine başladı. Artık son seferlerde hep yalan söylüyorum, açık konuşmalardan anlamadığı için.. Çağırıyor beni, 'aa banada şu gelecek misafirim var, yada ben şuraya gideceğim ' falan diye her seferinde yalan söylüyorum o da beni yordu... Artık ciddi ciddi normal olmadığını düşünüyorum ve sinirlerim bozuluyor....2 yılda 3-4 kere yemeğe gitmek normal.
Ama mesela kafeye gittiğinizde hadi burdan bize geçelim derse yok canım eve gidip uzanıcam evimden başka yerde rahat edemiyorum falan de.
Şahsen ben olsam sürekli her buluşmada ısrar ediyorsa "canım benim çok iyi niyetlisin ve misafirperversin ama şu bize gidelim bizde kal diyaloğunu yapmayalım artık ben kendi evimden başka bi evde rahat edemiyorum tatlım yanlış anlama senle alakası yok sadece sizin değil hani halamda bile kalamam takıntım var bu şekilde" falan derdim. Hala da anlamıyorsa mesafe koyardım çünkü bunca lafa anlamaması normal bi insan olmadığını gösterir.
Bu yüzden buluşmamaya da başladım çok yalan dolanla, son 1 aydık görüşmedik bile. Ama iki gün önce yazdı, ' canııım seni özledim pazar kahvaltısına bize gelsene ' diye..
İnsan ilişkileri ne zor ya