- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Hamile olamazmisn bir test yapsana canm benm bir arkadaştan tarlusal içti adet olmadı öyle lekeler geldi olucam herl deyip gitmedi doktora ama 20 gün sonra hala adet olmadm diye doktora gittiğinde 2 aylk hamile olduğunu öğrendi test yap negatf çıkarsa soğan suyuna baslaTarlusalla olmustum 8 gun once boyle leke leke camur gbi dort gun geldi kesildi. Sekiz gun gecti aimdi yine leke gelmis kahverengi bu neden peki
Yok canm ya dun kan verdim endokrine olsa orda cikardi kafayi yiycem kadin olmak zor sogan kurunu duzenli yapsam yola girer belki ama yapamiyorumHamile olamazmisn bir test yapsana canm benm bir arkadaştan tarlusal içti adet olmadı öyle lekeler geldi olucam herl deyip gitmedi doktora ama 20 gün sonra hala adet olmadm diye doktora gittiğinde 2 aylk hamile olduğunu öğrendi test yap negatf çıkarsa soğan suyuna basla
Uzun süreli yapmaman gerekmiş 15 gün içmeye çalışsan .. günde bir kere de olsa ama incir kürü çok iyi oluyor Şireli Şireli bn onuda ictmYok canm ya dun kan verdim endokrine olsa orda cikardi kafayi yiycem kadin olmak zor sogan kurunu duzenli yapsam yola girer belki ama yapamiyorum
Canim benim adet düzensizliğim yada pkom yok o yuzde pek bi bilgim yok bu konuyla fakat hayıt tohumunun adet duzensizliklerine cok iyi geldigini duydum bnece sende bi arastir istersen. Ve basladıgin kurleri düzenli yapabilmen önemli. O şekilde sonuç alabilirsin sonuçta.Yok canm ya dun kan verdim endokrine olsa orda cikardi kafayi yiycem kadin olmak zor sogan kurunu duzenli yapsam yola girer belki ama yapamiyorum
Ay yapayim canm insallah sen gebe kaldn miUzun süreli yapmaman gerekmiş 15 gün içmeye çalışsan .. günde bir kere de olsa ama incir kürü çok iyi oluyor Şireli Şireli bn onuda ictm
Bn kalmadm da canm bizim sıkıntı eşimin sperm hareketliliği olduğu için olmuyordu ama soğan suyunu yaptigimdan sonra akintm çok olmuştu rahatlamstm kaşık agrm falan geçmişti .. bn iki kere hamile kaldm da biri düstü biri boş gebelikte kurtaj oldm.. olur inslh ya çok insan var pkosku ama hamile dogm yapms Rabbim sanada nasip eder inşallahAy yapayim canm insallah sen gebe kaldn mi
Allah razi olsun canim insallah coook istiyoruz rabbim isteyen herkese versinBn kalmadm da canm bizim sıkıntı eşimin sperm hareketliliği olduğu için olmuyordu ama soğan suyunu yaptigimdan sonra akintm çok olmuştu rahatlamstm kaşık agrm falan geçmişti .. bn iki kere hamile kaldm da biri düstü biri boş gebelikte kurtaj oldm.. olur inslh ya çok insan var pkosku ama hamile dogm yapms Rabbim sanada nasip eder inşallah
Amin canm bende birşey yokta bn yinede ugrasiyorum kendimi böyle daha rahat hissediyorum bu ay çörek otu bal tarçın kürü yapıyorum inslh nasip olur bizedeAllah razi olsun canim insallah coook istiyoruz rabbim isteyen herkese versin
Hayirlisi canm. Artmazmi acaba yaBugun catlatma ignesinden sonra 15. Gunum ve reglime 4 gun var ve betahcg sonucum <2.00
Hayirlisi canm. Artmazmi acaba ya
Umutlar öbür aya desene. Bnde yumurtlama dönemine girdim ama degerlendiremiyorum şuanda atesim var yatıyorumHiç sanmıyorum canım daha da büyük bir yıkım yaşamamak için umutlanmakta istemiyorum açıkçası. Artarsa mucize olur herhalde. Mecbur kırmızıları bekleyeceğim.
Sende ne var ne yok görüşmeyeli?
Umutlar öbür aya desene. Bnde yumurtlama dönemine girdim ama degerlendiremiyorum şuanda atesim var yatıyorum
Aa nedn ne haberi geldi ? Sorun mu yasiyorsunz ?Geçmiş olsun canım. Olsun bir dahaki ay değerlendirirsin. Bu kadar bekledin bir aycık daha beklemekten zarar gelmez. Sen sağlıklı ol ki bebişte sağlıkla sana gelebilsin.
Açıkçası ben tedaviye devam etmekten de bebek fikrinden de vazgeçtim. Eşimin bugün beni o haberin üzerine yalnız evde bırakması bazı şeyleri tekrar gözden geçirmemi sağladı. İlişki günlerinde de aynısını yaşamıştım. O yüzden şu an için bebek fikrini sildim kafandan.
Aa nedn ne haberi geldi ? Sorun mu yasiyorsunz ?
Erkekler hep oyle aslinda üzüldüm senin adına.. Bizim kadar duygusal olamıyorlar .. biraz kafanı topla iyisimi..kendisine soylednmi bu durum konustunuzmu ??HAstaneden gelen negatif sonuç maili cnm. Bu seferde negatif gelirse beni zor toparlarsın demiştim kendisine 1 saat öncesinde babasını eve bırakıp gelecekti arabayla saat 1:30'da gitti sabah 6:30'da geldi. Bütün gece tek başıma ağlayıp, kendi kendimi teselli ettim. Gün aşırı ilişki zamanlarında da bu tip şeyler yapmışlığı vardı. Böyle umursamaz bir adam için vücuduma hormon yüklemekten vazgeçtim, ondan çocuk sahibi olmaktan da. Varsın olmayıversin. Ne zaman ki o dr dr gezer kendi isteğiyle o zaman tekrar düşünürüm.
Erkekler hep oyle aslinda üzüldüm senin adına.. Bizim kadar duygusal olamıyorlar .. biraz kafanı topla iyisimi..kendisine soylednmi bu durum konustunuzmu ??
Ne desem inan bilemiyorum Allah yardmcn olsun.. umarm bu zamanları atlatirsinz . Zaten bu konu yüzünden psikolojiyi iyice bozuyoruz böyle şeylerde olunca ne bilim insan çok üzülüyor.. bizde yasadk bir zaman bu sorunları eşim doktora gitmiyordu faln .. bir an önce atlatn inslhh...Duygusal olamasa da azicik empati yapar insan. Biz aynisini yapsak onlara neler yaparlar bize.
Su ara kendisiyle hicbirsey konusasim yok. Konussamda kendisine bir kilif bulur daha cok tepemi attirir o yuzden hic bulasmiyorum. Bu ara ne kadar uzak, o kadar iyi benim icin
Ne desem inan bilemiyorum Allah yardmcn olsun.. umarm bu zamanları atlatirsinz . Zaten bu konu yüzünden psikolojiyi iyice bozuyoruz böyle şeylerde olunca ne bilim insan çok üzülüyor.. bizde yasadk bir zaman bu sorunları eşim doktora gitmiyordu faln .. bir an önce atlatn inslhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?