Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

Bende varım.2 senelik evliyim.1 senedir istiyorum.Eşimde sperm hareketi az.Bende de polikistik over var. Hsg çekildim temiz çıktı.Ama çok üzülüyorum.Hergün ağlıyorum.

Selam kizlar bu konunun acilmasi iyi olmus nurmusa tskurler.bende 4yillik evliyim bu subatta 2sene olcak evlat isteyeli.polikistik overim ve adet olamiyorum;( illa tarlusal iccem anca oyle.2kere asilama oldum nasip olmadi..Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin canlar..bugun tam 60gun oldu hala yok ortada ;(( aydirda inofolic sase iciyorum seker ve tiroid hapini hic demiyim bile (((

Bende de hipotiroid var ilaç içiyorum.Birde glukofen içiyorum.Ya bu glukofen adet düzeni yapıyor diye verdi doktor ben de işe yaramıyor.

Bebek Bebek diye konu açmaktan yoruldum insanlarda artık çok eleştiri yaptı yeter artık diye.. benimde 2 yıldır çocuğum olmuyor eşimde Varikosel vardı suan ki sonucu bilmiyoruz . . test yapılacak çok korkuyorum..
her ay aynı hüsran her ay umutla beklemekten yoruldum . .
bazen kabul et issizz sen yalnız Öleceksin diyorum bazen umutsuzluk yok diyorum..
artık hayalini bile kuramiyorum . .
eşime de dedim biri bana hamilesin dese düşer bayılırım . .
o kadar uzak geliyor ki bana . . ve anne olan kadınlar o kadar sanslisiniz ki bence dünyada en büyük nimet evlat sahibi olmak . . bir damladan bir mucize ye sahip olmak . .o kadar çok nankör tanıyorum ki bunun değerini bilmeyen . .Rabbim diyorum sen bilirsin bizimde yüzümüzü güldür.. bizimde evimize nesemezi gönder melegimizi gönder.. eskiden rüyamda görürdüm artık ruyama bile girmiyor . .
gün geçtikçe uzaklaşıyorum bu düşünce den sizede de öyle mi.. biri size hamilesin dese ne tepki verirdiniz . . ben kendimi düşünemiyorum bile . . uzun oldu kusura bakmayin çok doluyum bu konuda konuşacak kimsem yok . . Çünkü soranlara istemiyoruz diyoruz ailemiz bile bilmiyor olmadığını . ..

Ah cnm arkadasim resmen kalbimdekileri yazmissin elimle.banada okadar uzak geliyor ki sanki hic anne olamicam gibi((ama istemiyoruz deme soranlarada Rabbimin gucune gtmesin.ins esinin durumuda guzel cikar.dedigin okadar dogruki anneligi haketmeyen okadar cok kadin var ki...1haftalik bebegi cope atmak nedir ((biri bana izahini edebilir mi;(((ben hasretiyle yanarken hemde (((aglamamak icin zor tutuyorum inan kndimi(((

Bende artık hayal edemiyorum hamile olduğumu veya bir evladım olduğunu.Hiç olmayacakmış.Ben de inanamam.Ve artık kimseye konusunu açmıyorum.Herkes abartığımı bigün olucağını düşünüyorlar.

Canım sana umut olsun diye bir ablamdan bahsedeceğim .. hiç adet görmemiş genç kizliktan beri yani yılda bir yada iki kere anca görürmus hangi doktora gittiyse eline çocuğu olmaz raporu verip gonderms sonra bir doktor tedaviye baslams uğraşmışlar ilaçlarla adet oluyormuş yumurtası iğneyle catlatiliyormus faln neyse dems ki birgün bn tedavi yı bırakıyorum olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok doktoru dems pes etme su iğneyi yaptır 20 gün sonra gel neyse gitms tahlili yaptırms ama emin kendinden hamilelik yok diyor bitti bir daha gelmeyecek hastaneye ve doktor hamilesin diyor aglaya aglaya bir olms ikiz oda sonra dogmslar ama erkek olan yasamams ölmus kizi yaşıyor çok şükür .. Rabbim hrpimize nasip eder umarım o der bna hep umidini kaybetme kadın o kadr çok ugrasms ki yanii neler yapms nelerrr .

Rabbim bizede versin insallah cnm.ablana ne mutlu

inşallah olur birgün sizinde bizimde isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim . . çok zor bir durum bizim evin tek konusu bebek . . kafamdan atmam lazım atamiyorum . .
Bu ay tam 4 bebek görmesine gittim . .
içim sizliyor bebekleri kucağıma aldikca . .eşimin bakışları sevmesi kalbimi acıtıyor . .
canım çok yanıyor . .
neden hala istemiyorsun yap bitane dediklerinde bogazim dugumleniyor . .
zor çok zor bitek çeken bilir . .

Amin benimde çevremde herkes hamile.Eşimin arkadaşları, komşum bile hamile çokkk zorrr bu sınav

Canım esin varikosel ameliyatını ne zaman oldu

En son bi arkadas in bebeği için cinsiyet öğrenmeye gittik tutturdu sende gel sende gel . . tamam dedim geleyim..
arkadaşın 3 kızı var oğlan istiyor..
4 cü ye hamile doktor kız dedi bu başladı ağlamaya... susturamiyorum kadını erkek istiyorya . .
yapma allah sana büyük bi nimet vermiş dedim dinlemedi çok dil döktüm sonra bıraktım ne halin varsa gör dedim . . eve geldim sinir krizi geçirdim . .
Allah ona 4 tane sağlıklı evlat vermiş beğenmiyor ağlıyor benim bitane bile olmuyor . . Bunun sınavı zaten zorken bide karşımda ağlaması cildirrti beni elim ayağım titredi yeminle . .. ah insanlar ne kadar nankör...

Kimin neyi eksikse onu isterms derler nankörlük aslında cinsiyet ayrımı olmamalı o kokuyu duymak için yıllarca gözyaşı döken insanlar var

Bir senedir her şey temiz olmasına rağmen çocuğumuz olmuyordu. Sonra artık kendimizi bıraktık. sağlıklı yaşam olayına kafayı taktım. O sürede hayatımızdan bir çok şeyi çıkardık. Çim suyu diye bir şey keşfettik. Her sabah ondan içmeye başladık. Ama kesinlikle hamile kalmak için falan değil. Sağlıklı hayat için. Bir ay sonra hamile kaldım. Maalesef dış gebelikti Ameliyat oldum, bir tüpüm alındı. 3 ay sonra korunmama rağmen hamile kaldım... Üstelik sol tüpüm alınmıştı, soldan kaldım.

Doktorumuza göre, yeme düzenimizi değiştirmemiz bunda çok önemli faktör. Kesin çözüm diyemem tabii ama bir deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…