Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

BAZİ ARKADASLARİM İSTEMEDENDE OLSA İSYAN EDER GIBİ KONUSMALARİ OLMUS.. LÜTFEN DİKKAT EDELİM. RABBİM HEPİMİZE HAYİRLİSİYLA VE TABİ HAYİRLİYSA EVLAT NASİP ETSİN.. DUA EDELİM BOL BOL.

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.. çok yakın arkadaşımda bu durumda.. bi sorun yok ama hamile kalamıyor.aşılama ve tüp bebek denemeleride olumsuz. Bu ay genetik ve farklı testler yapıldı,sonuç bekliyor. Belki altında yatan böyle sebepler olabilir..

inşallah rabbim isten herkesi evlat sahibi yapar.

Sormasın hiç kimse.... çocuk varmı... bebek varmı.... neden yok..... hadi ama ne bekliyorsunuz daha....... demesin hiç kimse. ya üzülme seninde olur birgün tesellisini kimse işitmek istemiyor.yüzlerini ekşiterek acıma duygusunu yansıttıkları suratlarıyla olsun be hayırlısı cevaplarını verenler bi susun artık. biz hergün bu gerçekle yüzleşiyoruz zaten. babası olmayan çocuğa babasını anlatan annesini görmeyen birine annesinden bahseden bir insanın kalbinden farkınız olmuyor. lütfennn sormayın artık.

Şuan bu yazılanları okuyunca kendimi kötü hissettim.. 2 buçuk yıllık evliliym ve içimde annelik isteği yok.. özellikle olmasın diye çok uğraşıyorum kendimi bildim bileli böyleyim galiba bende bir sorun var sizlerin ne kadar istediğini görünce içim sızladı. Allah hepinize en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.. bir de en kızdığım şey bebeği olmayanlara çevreden sürekli soru sorulması. uğraşan ve bebeği olmayan arkadaşlarım var kim görse neden yok hadi bekliyoruz diyor kızın gözündeki acıya mı üzüleyim gülmeye çalışmasına mı! insanlar çok düşüncesiz artık malesef...

Aynen öyle ama bizde o sabır yok maalesef

Kesinlikleee.. 2 yıldır aynı soru

Kızlar hamilelerin duası kabul olur derler. Bi lalala vardı duası kabul oldu bıktım bu çocuklardan dersiniz umarım
Kucağınız bebekle dolsun.
Allah razı olsun .. rabbimde sna acısını yasatmasin yavrunu sağ salim kucağına al insallah.

bu soru sormaları için yıllar geçmesi gerekmiyor. evlendiğin ilk aydan başlıyorlar. hele ki yaşın büyükse of off. yeni evliler bu durumdan sıkılrken bir de çocuk sahibi olmak için uğraşan insanların poskolojilerini düşünmeden soranlar var ısrarla. uğraştığını öğrenince de kendince fikir verenler var yok şu doktora git yok şunu ye yok hap kullandın ondan olmadı yok kilo aldın ondan olmaz zayıfla.......

Eşinin neyi var cnm benim esimdr de var

Rabbim bende dahil isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.
Benim durumum sizden farklı ben anne olma şerefine nail oldum ama oğlum 19 haftalıkken karnım da öldü düşmanım bile yaşamasın bu acıyı çok zor çokk..
Neler yaşadım neler hissettim kimsenin umrun da değil hoşş umrunda olsa bile anlayan yok
Mesela benden sonra hamile olan arkadaşlarım vardı doğum yaptı geçmiş olsuna gittim ben hastalıklı gibi çocuğu göstermedi tlfnuna açan olmadı Şuan daha zor aslında acıyan gözlerle bakılıyor etraftan gülsem ne çabuk acısı geçti diyen var ağlasam amma yas tuttu diyeni var yani demem o ki insanlar hep can acıtacak bi yer buluyor.
Rabbim büyük sabır diyorum isyan etmiyorum dayanması zor ama elden gelen birşey yok bu da bizlerin imtihanı rabbim çekemeyeceğimiz dert vermesin.İnşallah bizler de hayırlı evlat-evlatlar sahibi oluruz.

Eşinin neyi var cnm benim esimdr de var
Canım sol tarafta varikosel var dediler ameliyat ettiler ameliyattan 5 6 sonra ileri hızlı hareketli de arts oldu hamile kaldm ama kurtajla sonuçlandı geven yaptırdı test geri düşmüş hpside tekrar ameliyat diyo doktorun biri biri gerek yok diyo kendide bn olmam bir daha diyo bakalım sonux ne olacak sizin ne sorn .. bizim ileri hareket %5 baya dusuk

İnsallah canım ..

Allahım yardımcın olsun abla .. insallah olur alternatif tıp denemesi yaptın mı bitkiler faln filan
Sağol ablacım hepimizin inşallah yaptım desem yalan olur çok yıprandım çok yoruldum acıyan gözler hamilelik saklamalar vs ah ahh rabbim en iyisini bilir nasip herşey hakkımızda hayırlısı

Selam. Annem benim icin meryem suresini okudu 3 ayımız bitene kadar. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Transfer isleminin yapıldığı gün başladı okumaya. Manevi bir güç bence. İkiz bebeklerimi bekliyorum simdi. Allahım dileyen herkese nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…