Cok istiyorsunuz ama bir bebeginiz olmuyorsa Buyrun dertleselim .. :(

6 ay önce canım test yaptırmaya korkuyoruz . ..
Benm esimde oldu canm yaptırın ona gore tedavi alırsınız bnm eşime 6 ay sonra gitti sonuçlar çok iyi olmasına rağmen. Başarısız ameliyat demsti ozeldeki doktor inanmadk şuanda 5 ay oldu sonuçlar iyice kötüleşti eski halini aldı geri .. sanrm tekrar ameliyat olmasi lazm ama kendi olmuyo

Kimin neyi eksikse onu isterms derler nankörlük aslında cinsiyet ayrımı olmamalı o kokuyu duymak için yıllarca gözyaşı döken insanlar var

işte o duyguyu anlayamaz hiç olmamasını . .
ateş düştüğü yeri yakar derler ya aynen öyle . .keşke bilse insanoğlu ne büyük bir nimet hamile kalabilmek . .

Sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız inşaallah.Gebe kalabiliyormuşsunuz ne güzel benim yumurtam oluşmuyor.Birde sol tüp alınınca nasıl soldan hamile kalabildiniz?

hayırlısı olsun bakalım bizim sonuçlar nasıl olacak 1 ay sonra test yaptırmayı düşünüyor eşim ...

işte o duyguyu anlayamaz hiç olmamasını . .
ateş düştüğü yeri yakar derler ya aynen öyle . .keşke bilse insanoğlu ne büyük bir nimet hamile kalabilmek . .
Hamile kalmak yetmiyor bazen sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim bn iki kere kaldm ikisini de kaybettm

Bende aynı derrten muzdarıbim malesef 9senelik evliyim 5sene once bir düşüğüm oldu bende prolaktin sorunu vardı cok şükür onu hallettık ilacla dusurduk ama insallah tekrar yukselmez eşimdede varıkosal vardı 6ay once ameliyat oldu gecen ay test yaptırdık eskısınden daha kotü olmuş sonucları bende heray hamilelik psikolojısıne gırıyorum yok karnım şiş yok kasıgım batıyo yok başım donuyo ama olmuyo bi turlü cevremde herkes hamile ve durumumu bildikleri halde ne zaman yapıcaksın artık dıyenler var psikolojim hiç iyi degıl adet oldum diye eşime sınirleniyorım resmen rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin bende içimi dokmek ıstedım kızlar hakkınızı helal edın

Kızlar gecende trt 1 haberde hamile kalmayı zorlaştıran durumlardan bahsediyordu neler varmis örneğin cep telefonunu çok sık kullanmak elden düşürmemek tv yi çok izlemek özellikle tv karşısında açıkken uyuyakalmak gibi vs..yani uyurken suni ışığa maruz kalinmamaliymis tel tablet tv ışığı gibi hamile olanların bile bebegine zarar veriyormuş saglikli gelisemiyormus.ayni zamanda plastik kaplar hazır yiyeceklerde de zararliymis..bu sade kadin için değil erkek dogurganliginida olumsuz etkileyen ciddi durumlarmis

Kızlar Rabbim nasip etmeyince herşey bahane. Hamdolsun ki bir sağlık sorunum yok ama benim de bir bebeğim olmuyor Sakin sagliksorununuz var diye kendinize dert etmeyin.. Bol bol dua edeceğiz bileceğiz ki Rabbim ne derse o oluyor.. Hakkımızda hayirlisi olsun inşAllah.. Hayırlı Zaman ne zamanda ozaman olsun sağlıklı evlatlarımız.. :),**,

Ne hakkı canım saçmalama. Tabiki içini dokeceksin . Inan psikolojik olarak rahatlayalim diye açtım bu konuyu.. Ve tabi birbirimizede dua edelim diye. .. Rabbimsanada sagliklihayirli evlatlar versin

Hamile kalmak yetmiyor bazen sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim bn iki kere kaldm ikisini de kaybettm
Çok doğru diyorsun canım benim. O yuzden herzaman hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip et diye başlamalıyız duamiza.. benim teyzemin 7 sene evladı olmamış şimdi boyunu geçkin 4tane oğlu var. Rabbim uygun zamanı biliyordur

Kızlar slmlar beni de alın aranıza bende anne olmayı çok isteyenlerdenim ama nasip olmadı
Aleykum selam canım benim. Pek hoş bir konu olmasa da hoşgeldin :) Rabbim sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

İnstagramda bunu görmüştüm. Duanın gücüne inanıyorsanız deneyebilirsiniz arkadaşlar. İnşallah faydası olur. Bunu uygulayıp hamilelik haberi alanları duydum. Ha mutlaka tıbbi olarak tüm tetkikleri yaptırın bir yandan da duaya sarılabilirsiniz

Kızlar hamilelerin duası kabul olur derler. Bi lalala vardı duası kabul oldu bıktım bu çocuklardan dersiniz umarım
Kucağınız bebekle dolsun.
Ay canım benim inşAllah. Rabbim senin bebisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. hayırlı ,sağlıklı evlat olsun İnşAllah

Su an en önemli şey dua zaten. Rabbime dua etmemizden başka çaremiz yok.. Umarım hepimizinduasi kabul olur :) ilgim için çok sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…