çok iyi kahve ve çingene tarotu bakıyorum bana bakanlara bakarım ilgilnize :

bu sevgilimle ikimizin falı yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $Snapshot_20131003.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $Snapshot_20131003_1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 102
  • $Snapshot_20131003_2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20131003_3.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $Snapshot_20131003_4.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $Snapshot_20131003_5.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $Snapshot_20131003_6.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 91
  • $Snapshot_20131003_7.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 84
buda sevgilimin falı

Eklentiler

• $Snapshot_20131003_9.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $Snapshot_20131003_10.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 89
  • $Snapshot_20131003_11.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $Snapshot_20131003_12.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $Snapshot_20131003_13.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 88
bu sevgilimle ikimizin falı yorumlarınızı bekliyorum

sevgilinin ya da senin çevren çok geniş falınızda birsürü harf çıkmış. sanırım birbirinizden uzaktasınız her tarafta dağ tepe yol çıkmış bu yollar açık canım kavuşma ihitimaliniz var. nişan yda evlilik olabilir. sevgilinin aklında soru işareti var aklına bir şey takılmış bir türlü cevaplandıramıyor. sen onu çok düşünüyosun. kendini beğenmiş bir düşmanınız var canım dikkatli olun. size zarar vermesine izin vermeyin. beklediğin bir haber var yakın zamanda sonuca ulaşacak. sıkıntılarınızı atacaksınız, mutluluk yakında. yüklü bir miktar para ya da değeğli bir mal çıkmış falınızda. isminin içinde a harfi olan biri var sen ya da sevgilin bilemiyorum bu kişi sevdiği kişi bekliyor. beklediğine değecek. bu kişi bu beklediği kişi ile evlenecek.

bu kadar canım ben de senin yorumunu bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
hem snn falına bakaym hemde sevglnn ve senn ki karşlığnda kahve falıma bak svglnn ki içinde çingene tarotu aç bna olurmu cnm

bilgilerimi tekrar yazayım. ben 25 hoşlandığım çocuk 23 yaşında. ikimizde kumral saçlıyız ama bende karamel boya var. o da bende beyaz tenliyiz. ben başak o ikizler burcu. gözlerimiz benim siyah onun ela.. hem tarot hem bunlara bakar mısın ?

Şu aralar biraz sıkıntılı olabilirsiniz yada yeni bir sıkıntıdan çıkmış olabilirsiniz kafanızda kurduğunuz düşündüğünüz bazı soru işaretleri var ama önünüz çok aydınlık gözüküyor... biraz sıkıntınız var ama inanın sizin önünüz açık. bu sıkıntınızla ilgili aralarda geriye dönüp bakıyor yada benzeri şeyler duyduğunuzda bir telaşe yaşıyor olabilirsiniz. muhteşem bir tatil yapacaksınız. çok sıkılmış veya bunalmış olabilirsiniz fakat bu sıkıntıyı aslında içinize sizin hapsettiğinizi görüyorum. önünüze çıkan şansları değerlendirin.bu şansları imkansız olarak değerlendirmeyin. Aklınızda bir fikir var ve doğru yoldasınız ve o fikir öneri istek her ne ise sizin için çok hayırlı olacak. bu hafta yada ay içinde elinize bol miktarda para geçecek. Zayıf iskelet gibi bir insan sizi üzmek için uğraşıyor dikkatli olmalısınız. etrafınızdaki insanlar için çok özveride bulunuyorsunuz.bazen yorulduğunuzu hissetsenizde bu sizin bir özelliğiniz ve bu sizi mutlu kılıyor.kendinize gereken ilgiyi göstermezseniz hastalanabilirsiniz.yoğun bir dönemden geçiyor olmalısınız ve bu yüzden kendinizi bayağı bir ihmal etmissiniz. hayatınızdaki büyük sıkıntıları geride bırakmışsınız huzura yelken açmışsınız gibi bir mutluluk oluşuyor. neye niyet ettiyseniz ki ben iki tane görüyorum. Birinin bayağı bir zamanı ve sizin uğraşılarınıza ihtiyacı var diğeri ise yanında yepyeni bir kapı açılarak ummadığınız kadar kolay gerçek olacak... Genelde içine kapalı, korunaklı bir haneniz olsa da bu iyiye işaret ediyor. Falınız temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…