Çok kafama takıyorum-özelde çalışmak

Süt izni suresinde olacağınız için devlette olsa idari izne ayrılırdınız. Sağlık bakanlığı ilk basta vermedi fakat sonra hamile ve süt izninde olanları izne ayırdı.

Arkadaşım özelde anestezi doktoru ve yoğun bakım sorumlusu hekimi. 2 aylık hamile ama izin vermediler. İlk zaman koruyucu ekipman bile vermediler kendisi internetten getirtti gaz maskesi gibi olan tiplerden. Bu hafta ekininde bir hemşire pozitif çıktı. Ama malesef arkadaşım çalışmaya devam ediyor. Bi arkdaş yıllık izinlerini kullandırmak zorındalar demiş evet kullandırmak zorunluluk ama ne zaman kuşlanılacağına iiveren karar veriri

Ucretsiz izin alabilirsiniz olmuyorsa istifa edin ,nasilsa uygun olunca bulursunuz

Özelde olduğunuz için idarecinizle net ifade edin durumu gerekirse ücretsiz alın izni yada ayrılın. Kolay değil ayrılmak ama bebeğe hastalık getirmektense...

İdareci ne kadar önemli bu aşamalarda. Arkadaşlarım sağlıkçı koruma kıyafetlerini gün içinde defalarca baştan aşağı değiştirip çöpe atıyorlar telefonda görüşüyoruz. Ve amirleri sürekli uyarıyor hijyene dikkat noktasında. Maalesef virüsün en yaygın olduğu illerden birindeyiz. Arkadaşlarımın her biri farklı hastanelerde görev yapıyor ilk günden beri önlemleri son noktada. Hamilelere izin verileceğini söylemişlerdi hatta

ise gitmeyeni zorla alacak halleri yok herhalde
Şu dönemde devletten istifa eden sağlık çalışanları bir daha devlet memuru olamayacak diye açıkladı sağlık bakanı.
Elbette devlette çalışmam diyeni zorla tutamazlar

Sağlıkçı polis vs bu dönemde çalışmak zorunda tarzı bir yorum okudum.
Ama unutlmamalı onlarda bir İNSAN sizin gibi, kronik hastalığı olabilir, gebe olabilir, konu sahibi gibi yeni doğum yapmış olabilir..
Hani dışarıdan herşey güzel gözüküyor devlet sağlıkçılara ek ücret ödücez diyo sizde ooo sağlıkçılar hakkını alıyor iyi bare diyorsunuz ya özelde çalışanlara malesef böyle bir hak tanınmıyor bırakın tanınmayı maaşını bile geç alan sağlıkçılar olduğuna adım kadar eminim..
Özel hastane ve kuruluşların tek mantığı ‘az personel, çok iş’
Konu sahibi yerinde olsam bağlı olduğum ilçenin sağlık müdürlüğünü arar net bilgi alırdım ama özel hastane çalışanı olduğun için ya işe dönmek zorunda kalıcaksın yada dönmezsen çıkartılmak durumunda kalıcaksın bir bir daha ikidir bu değişmez malesef.
zaten özeller az çalışanla çok iş çıkarmaya çalışırken sen izinliyken sigortanı dahi ödemek zor gelir..
Özel de çalışmak Çok acı gerçekten sağlıkçısın ekmek parası kazanıyorsun ölümle burun burunasın oturmak nedir bilmiyorsun ve kimse gözünün yaşına asla bakmıyor asla kanuni hakların yok AMA SEN SAĞLIKÇISIN görevin ya bunlar senin yapmak zorundasın..
Kendin çıkma canım ara bilgi al eğer ücretsiz izin alma hakkın var derlerse ücretsiz izin al hakkını kullan ama çıkartılıp çıkartılmama kısmı muamma..

Medikalparkta çalışıyorum kurumsal yani.
İstifa hakkın var ama sonrasında ne özel ne devlete alınmayacaklar bakan böyle açıkladı maalesef
Allahım ne kadar kötü yaa normalde çok çok seviyorum işimi ama şuan kızım çok küçük
Kesinlikle haklısın. Dediler ki işte sağlıkçilara fazla maaş verilecek ama bize öyle bişey yok bizim hastanede de koronalı hastalar var. Aynı şartlar altındayız hatta belki daha kötü çünkü ciddi anlasam eleman eksiği var. Ben 7 yıldır aynı hastanede çalışıyorum ve aldığım maaş asgeri ücret. Buna şükür diyoruz artık ne mesai yatıyor ne başka bişey

first lady nin hastanesi değil miydi o ?

bu arada demiin bi haber gördüm, doğum izni ve yurtdışı izni olan doktorların izin haklarına sanırım dokunulmıcakmış. ama ücretsiz izinler dahil mi bilemedim. bir haber kanallarına bakın isterseniz.

Eşim özel bi kolejde güvenlik görevlisi. Diğer okuldaki gündüzde çalışan bayanları çıkarmışlar. Okuldaki temizlikçileri filan da çıkardılar
Belki eşimi de çıkaracaklar zamanın ne göstereceği belli değil.
Şimdi ben istifa edersem o da işten çıkartılırsa çok kötü olur.
İşten çıkmak istemiyorum çok seviyorum işimi ama şuan çalışabilecek bir durumum yok malesef
Ücretsiz izin rapor vs uzatmam lazım
Normal gezmek tatil yapmak için izin istemiyorum sonuçta
Zaman yaklaştıkça içim daralıyor

Uc aylik bebegi olan birini kimse zorla calistiramaz , muz cumhuriyeti mi burasi ? İsterse kara veba salgini olsun , o bebek icin ne kadar tehlikeli bir durum , hicbir devlet boyle birsey yapamaz
Ucretsiz izne ayrilin konu sahibi , kabul etmiyorlarsa da istifa edin

Aslında ücretsiz iZin almam onların işine gelir diye düşünüyorum.
ücretsiz izindeyken sigortamı yatırıyolar mı peki ?

Aslında ücretsiz iZin almam onların işine gelir diye düşünüyorum.
ücretsiz izindeyken sigortamı yatırıyolar mı peki ?

hayır, ücretsiz izninizde sigortadan ve varsa iş yerinin verdiği yan hakların hiçbirinden yararlanamazsınız.

Bakan konuşmasında izinlerin hepsi iptal edildi dedi ;öncesinde de istifaların önünü kapatmışlardı .moral bozmak istemem ama yüksek ihtimal geri döneceksiniz

Tamam canım siz öyle diyorsanız. öyledir zaten defalarca salgın gördünüz , oradan deneyimlisiniz. Fetö zamanı analık izninden çağırıldı insanlar göreve, ben bugün eve geleli 1 saat oluyor güya esnek çalışıyoruz. öyle atıp tutmakla olmuyor deneyimlemediğiniz şeyler üzerinden ne güzel konuşuyorsunuz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…