Tamam canım siz öyle diyorsanız. öyledir zaten defalarca salgın gördünüz , oradan deneyimlisiniz. Fetö zamanı analık izninden çağırıldı insanlar göreve, ben bugün eve geleli 1 saat oluyor güya esnek çalışıyoruz. öyle atıp tutmakla olmuyor deneyimlemediğiniz şeyler üzerinden ne güzel konuşuyorsunuz ...
Istifa edemiyor şuan sağlıkçılar israrla istifa istemesi durumunda diploma iptaline gidiliormusUcretsiz izin alabilirsiniz olmuyorsa istifa edin ,nasilsa uygun olunca bulursunuz
Durum farki vsr ,gorevde degil ve emzikli bebegi varIstifa edemiyor şuan sağlıkçılar israrla istifa istemesi durumunda diploma iptaline gidiliormus
Arkadaşım özel hastanede sağlıkçı ve istifa etmek i stedi
Doğum öncesi 2 sonrası 2 olmak üzere toplamda 4 ay izin var isteyen öncesi 2 ay kullanmayıp sonradan 4 ay kullanıyor. 6 ay hiç duymadım.dogumdan sonraki ilk 6 ay annelik izni olan farkli degerlendiriliyor diye biliyorum, ama iddia etmeyeyim.
Kendi dogumumdan aklimda oyle kalmis, isveren kesinlikle vermemezlik yapamaz diye.
Valla öyle bir calistirirlar ki aklınız durur.Uc aylik bebegi olan birini kimse zorla calistiramaz , muz cumhuriyeti mi burasi ? İsterse kara veba salgini olsun , o bebek icin ne kadar tehlikeli bir durum , hicbir devlet boyle birsey yapamaz
Ucretsiz izne ayrilin konu sahibi , kabul etmiyorlarsa da istifa edin
6 ay ücretsiz izin hakkı var ya ondan bahsediliyor.Doğum öncesi 2 sonrası 2 olmak üzere toplamda 4 ay izin var isteyen öncesi 2 ay kullanmayıp sonradan 4 ay kullanıyor. 6 ay hiç duymadım.
lütfen anlatma anlamıyor, kendi dediği doğru yaşayan yalan söylüyor. çünkü muz cumhuriyeti ne alakaysa Kanun dediğin koyan mekanizma ile çalışıyorsan gerektiğinde karşına geçip bu sefer başka güçlerini yasalarını sana karşı kullanıyor.Valla öyle bir calistirirlar ki aklınız durur.
O öyle demekle olmuyor.
15 temmuz olaylarında tüm izinler iptal edildi.
Analık izni süt izni kimsenin umru olmadı.
Olağanüstü bir durumda kimsenin çocuğu kimsenin umurunda olmuyor valla.
İstifa eden geri dönmeyecek mesela...
konu sahibi memur değil sözleşmeli memur bile değil. tüm durumlar farklı farklı değerlendirilir ki, olabildiğince istismara açık bir durumda özel sektör çalışanı. onun korkusu zaten analık izni bitince ne yapacağı,istifa edemiyor devam etmek istemiyor inşallah ücretsiz izin verirler. devlette sağlıkçılara analık izni bitince ücretsiz izin dahi vermiyorlar olağanüstü bir durum olduğu için. yapamazlar edemezler olmaz gibi ifadeler insanın yaşadıklarının yanında ağır geliyor.Deneyimlemekle akil fikir ayri seyler
Analik izninden cagrilan insan gitmezse ne olur?
Bebegini birakacak kimsesi yoksa ne yapacak insanlar?
Misal konu sahibi hanimefendi hergun 3 aylik bebekle mi gidecek hastaneye yoksa salgin var diye sokaga mi atsim bebegi?
Özellerde de geçerli mi acaba6 ay ücretsiz izin hakkı var ya ondan bahsediliyor.
Aynen öylekonu sahibi memur değil sözleşmeli memur bile değil. tüm durumlar farklı farklı değerlendirilir ki, olabildiğince istismara açık bir durumda özel sektör çalışanı. onun korkusu zaten analık izni bitince ne yapacağı,istifa edemiyor devam etmek istemiyor inşallah ücretsiz izin verirler. devlette sağlıkçılara analık izni bitince ücretsiz izin dahi vermiyorlar olağanüstü bir durum olduğu için. yapamazlar edemezler olmaz gibi ifadeler insanın yaşadıklarının yanında ağır geliyor.
Özellerde de geçerli mi acaba
lütfen anlatma anlamıyor, kendi dediği doğru yaşayan yalan söylüyor. çünkü muz cumhuriyeti ne alakaysa Kanun dediğin koyan mekanizma ile çalışıyorsan gerektiğinde karşına geçip bu sefer başka güçlerini yasalarını sana karşı kullanıyor.
Süt izni suresinde olacağınız için devlette olsa idari izne ayrılırdınız. Sağlık bakanlığı ilk basta vermedi fakat sonra hamile ve süt izninde olanları izne ayırdı.
Valla öyle bir calistirirlar ki aklınız durur.
O öyle demekle olmuyor.
15 temmuz olaylarında tüm izinler iptal edildi.
Analık izni süt izni kimsenin umru olmadı.
Olağanüstü bir durumda kimsenin çocuğu kimsenin umurunda olmuyor valla.
İstifa eden geri dönmeyecek mesela...
lütfen anlatma anlamıyor, kendi dediği doğru yaşayan yalan söylüyor. çünkü muz cumhuriyeti ne alakaysa Kanun dediğin koyan mekanizma ile çalışıyorsan gerektiğinde karşına geçip bu sefer başka güçlerini yasalarını sana karşı kullanıyor.
Araştırma yaptığınız için teşekkür ederim. Burda kadın memurlar diyor amaKonu sahibi saglik bakanligiyla gorusun , ucretsiz izin hakkiniz var
Sağlık Bakanlığı personelinin idari izinleri yeniden düzenlendi
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, alınan tedbirler sonrasında sağlık kurumlarına yapılan başvurular nedeniyle, idari izinleri yeniden düzenlewww.medimagazin.com.tr
Siz yine de gorusun calistiginiz kurumla , gorusmeden kimse bilemez ne diyecekleriniAraştırma yaptığınız için teşekkür ederim. Burda kadın memurlar diyor ama
Ilk basta öyle olduğunu biliyorum hatta genelgede sağlık bakanlığı çalışanları dışında diye yayınlanmıştı diy3 hatırlıyorum. Fakat sonra hamile olanlara ve süt izninde ola lara iltimas geçildi diye hatirliyorum.Bu bilgi hatalı, devlette sağlıkçılar için izinler iptal, rapor verilmiyor, süt izni kullananlara sadece ücretsiz izne çıkabilirsin deniyor. Bizim hastanede Kronik hastalığı olanlar idari izinli, engelliler bile izne çıkarıldı, yavaş yavaş diğer personele çok yüklenmiş oldukları için geri çağrılıyor.
Yani haberlerde duyduğunuz kamudaki hamileler, süt izni kullananlara idari izin haberi sağlık bakanlığı içinde çalışanların çoğu bayan olduğu için, hepsine bu izin hakkı kullandırılsa hizmet aksayacağı gerekçesiyle kullandırılmıyor.
tamam canım sensin, en en en sin ...Alin size 18 mart tarihli haber
Saglkk personeline dogum sonrasi ücretsiz izin hakki
Hani ben anlamiyormusum ya !!!!
Devlet de benim gibi gayet vicdanliymis!!!
Sağlık Bakanlığı personelinin idari izinleri yeniden düzenlendi
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, alınan tedbirler sonrasında sağlık kurumlarına yapılan başvurular nedeniyle, idari izinleri yeniden düzenlewww.medimagazin.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?