Çok kararsız kaldım

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
386
148
53
Aynı iş yerinde çalıştığım kişi beni sevdiğini söyledi, farklı binalarda çalışıyoruz iş olarak aynı ortamda değiliz, işyerinde sevgili olmak yasak mı onu da bilmiyorum ve içime sinmiyor zaten, bir de seni işyerine ziyarete gelirim deyip duruyor ben istemiyorum ziyarete gelmesini, önceden başka kızlarla da konuştuğunu görmüştüm instagramdan falan, kendini çok öven birisi bir de, benim işe çok ihtiyacım var maddi durumum iyi değil, konuşmayı düşünmüyorum ve sizlerinde görüşüne ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkür ederim

Sevgi öyle kolay mıymış, ağız ishali olmuş. Hiç gerek yok işine gücüne odaklan. Kafan karışmış neden karıştı

İşte insanın karşısına kırk yılda bir seviyorum diyen çıkınca kafası karışıyor ama lütfen bu laçka ilişkiye girme

bazı iş yerleri bu konuda çok katı

işsiz kalmana değmez bence uzun süreli bir ilişki olmayacaksa yok de gitsin

Risk almaya değmez aynı iş yerinde çok zor oluyor. Diyelim ki görüştünüz yürümedi ayrıldın işe bile gitmek istemezsin duygusal anlamda sıkıntılı durumlar.

aynı iş yerinde çalışıyormuşsunuz etik değil kovulabilirsin bile bu yüzden hem sevmiyormuşsun adam gevşekmiş salla gitsin
Haklısınız, içim rahat etmez böyle durumlarda zaten işe de çok ihtiyacım var konuşmasam daha iyi bence de

Kendini övüyorsa hiç başlama, en nefret ettiğim insan tipi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…