çok kararsızım arkadaşlar...

muzlupasta

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
885
755
333
Merhaba,

1 sene 4 aydır evliyim,çocuk yapma durumu kafamı çok karıştırıyor. 2010 da mezun oldum üniversiteden fakat doğru düzgün bi iş hayatım olmadı sağlık problemleri nedeniyle falan, sadece 1 senelik bir tecrübem var,şimdi sorun şu ki evlendim,1 sene kpss ye hazırlandım olmadı şimdi iş arıyorum. 27 yaşındayım çalışıp 2 sene tecrübelenip mi çocuk yapsam,yoksa şimdi mi çocuk yapsam? e şimdi olsa doğana kadar 28 olcam, 2 sene de kendim bakmak istiyorum oldum 30. iş ilanlarına bakıyorum 25-30 yaş arası diyor hep ilanlarda.o zaman da artık nasıl kariyer yapacağım? ee napcam ben şimdi? şunu da ekleyeyim bahsetmiştim yine bir konu içerisinde,ben okb liyim uzun yıllardr antidepresan kullanıyorum şimdi kesme aşamasındayım,bebek düşündük diye kesme yoluna gittik doktorumla,fakat şimdi de kararsızım. Fikirleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler...

CANIM ben iş sahibiyimm ve bebek istiyorum olmuyorr arkadaşlarıma hepp diyorum benim hemen olur demeyin hemen olmayailirde ..bende 14 aylık evliyiimm ii1 yıldır uğrşıyoruz nerdeysee..bben bebek konusu olunca hiiç ertelemeyin diyoruum belki kendimn bulunduğu ruh halinden dolayıdırr ilmiyorum amaa bence bebek..tabiii eşin çalışıyor muu ..

Lütfen kariyerin için çocuk sahibi olmayı bekleme. Ben bu hatayı yaptım. Şu an menopozdayım :((.. Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor. Kariyerinde her zaman ilerleyebilirsin ama anne olmak istediğinde çok geç kalmış olabilirsin. Senden 8 yaş büyük bir ablandan tavsiye...

Merhaba,

1 sene 4 aydır evliyim,çocuk yapma durumu kafamı çok karıştırıyor. 2010 da mezun oldum üniversiteden fakat doğru düzgün bi iş hayatım olmadı sağlık problemleri nedeniyle falan, sadece 1 senelik bir tecrübem var,şimdi sorun şu ki evlendim,1 sene kpss ye hazırlandım olmadı şimdi iş arıyorum. 27 yaşındayım çalışıp 2 sene tecrübelenip mi çocuk yapsam,yoksa şimdi mi çocuk yapsam? e şimdi olsa doğana kadar 28 olcam, 2 sene de kendim bakmak istiyorum oldum 30. iş ilanlarına bakıyorum 25-30 yaş arası diyor hep ilanlarda.o zaman da artık nasıl kariyer yapacağım? ee napcam ben şimdi? şunu da ekleyeyim bahsetmiştim yine bir konu içerisinde,ben okb liyim uzun yıllardr antidepresan kullanıyorum şimdi kesme aşamasındayım,bebek düşündük diye kesme yoluna gittik doktorumla,fakat şimdi de kararsızım. Fikirleriniz nedir? Şimdiden teşekkürler...
bebeği erteleme bence

CANIM ben iş sahibiyimm ve bebek istiyorum olmuyorr arkadaşlarıma hepp diyorum benim hemen olur demeyin hemen olmayailirde ..bende 14 aylık evliyiimm ii1 yıldır uğrşıyoruz nerdeysee..bben bebek konusu olunca hiiç ertelemeyin diyoruum belki kendimn bulunduğu ruh halinden dolayıdırr ilmiyorum amaa bence bebek..tabiii eşin çalışıyor muu ..
ne güzel işin var...belki de kaç senelik tecrüben var. benim 1 sene tecrübem ve yaşım da 30 a geliyor. keşke iş bulurken bilmem kaç -30 arası demeseler...

eşim çalşıyor canım,tabi şu aralar iş değiştirecek

Lütfen kariyerin için çocuk sahibi olmayı bekleme. Ben bu hatayı yaptım. Şu an menopozdayım :KK43:(.. Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor. Kariyerinde her zaman ilerleyebilirsin ama anne olmak istediğinde çok geç kalmış olabilirsin. Senden 8 yaş büyük bir ablandan tavsiye...[/Q
anlıyorum canım. fakat ben bebeğe kendim 2 sene bakmak istiyorum,sonra kreş... gıda mühendisiyim iş bulamıyorum dama gibi tecrübe yapamadm mezun olduğumdan beri. 30 yaşndan sonra da kimse işe almaz ki... offf

bi bebek isteği var ama işte.... senin bebeğin var mı? çok da merak ediyorm anneliği. bir de sanki hayatm bitcek elimi kolu yamu bağlycak gbi geliyo,özgürlüğüm kısıtlanıcak. :mad:
ben de çalışıyorum bebeğim yok ama düşünüyorum .bi yandan da haklısın ama hangisi daha ağır basıyorsa onu yap canım kalbinin sesini dinle:)

Back
X