- 19 Mart 2010
- 306
- 20
- Konu Sahibi drdepresyon
Merhaba arkadaşlar durumumu kısaca özetleyeyim,4 yıllık evliyim 2 yaşında bir kızım var,eşimle görücü usulü tanıştık ama zamanla birbirimizi sevdik evlendik ikimiz de memuruz.evlenirken eşimin ailesi hiçbirşey yapmadı ses çıkarmadım ama krediyle aldığımız arabamıza kv.el koydu eşime ısrar ettim ama pasif kalınca 6 ay sonra zorla arabamızı geri aldık,bu süre zarfında eşinden boşanmış olan görümcem kuzenleriyle bir olup bana çok laf soktu hakaret etti ben de kuzenlerle görüşmeyi kestim görümceye laf söylenmez sıkışınca bayılır seni elaleme rezil eder sonra hamile kaldım kıskançlıklar devam etti kv.in evine gitmek istemezdim eşim zorla götürürdü doğum yaptım kv bize kalmaya geldi burnumuzdan geldi annem vefat etmiş benim ağlamaktan içim gitti,çocuğunuza bakarım sen çalış dedi tamam dedik sonra para istedi başımıza kalktı vsvs.bir sürü şey en sonunda ben kaza yaptım arabayla kızımda arabadaydı çok şükür bize bişey olmadı eşimi aradım ulaşamadım kp.i aradım misafirliktelermiş geldiler kv. arabadan inip ne bana ne kızıma bakmadı bile o günden sonra görüşmüyorum.kızıma bakıcı tuttum eşimde görüşme böyle daha huzurluyuz dedi ,eşim kızımla gidip geliyor
yalnız kv herkese gidip beni kötülüyor ve eşimin ailesi eşimi dışladı ,birşey demiyor ama içine atıyor
sizce kpim iyidir onu arayıp bir yerde buluşalım mı desemen azından küslük olmasın kvin çenesi dursun ama mesafeli kalırım ayda bir giderim çünkü eşimle muhakkak aramızı açar bu durum yoksa olduğu gibi mi bıraksam
yalnız kv herkese gidip beni kötülüyor ve eşimin ailesi eşimi dışladı ,birşey demiyor ama içine atıyor
sizce kpim iyidir onu arayıp bir yerde buluşalım mı desemen azından küslük olmasın kvin çenesi dursun ama mesafeli kalırım ayda bir giderim çünkü eşimle muhakkak aramızı açar bu durum yoksa olduğu gibi mi bıraksam