• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım fikir istiyorum arkadaşlar...

ben olsam giderim valla bir sanıye düşünmem banane nasıl olsa düğünden sonra gene herkes her sey eskıye döner en guzel elbısenı gıy yap kocanıda iki dirhem bır cekırdek oyna dans et ele güne karşı onlar utansın boşwer canım :32::32::32::32:

sizi bir aile olarak tanımamışlar,saymamışlar..YOK SAYMIŞLAR!

elaleme karşı diye çağırılıyorsunuz belli..

düşünecek ne var arkadaşım..:26:

öle bi durum bizdekide işte eşimin ailesi millete nederiz diye çağırıyolar. evlenicek ablası çağırmadı bile yani istemiyor belli...

Görümceniz neden çağırmıyor bilmem ama ben dayımı daha öncesinden beni insan yerine koyup dinleme tenezülünde bulunmadığı için çağırmamıştım ama aileme de karışmadım sonuçta annemin kardeşi ben dış kapının dış mandalı gibi oluyordum onlar istedi çağırdı onlarda geldi..Nasıl davrandılar nasıl ettiler kimsenin haberi bile olmadı tabi sadece varmıydı vardı.Ama biz çağırmasak ve onlarda gelmeseydi düşünemiyorum bile..

Ama bizim dayı da yenge de karaktersiz insanlık yok düğüne çağırmıcaz kesin kararlıyız.

biri git biri gitme diyor seninde kafan karismistir)) ama ben olsam giderim arkadasinda dedigi gibi giyin suslen hic orali olma birak onlar catlasin dugunde bittimi yalla evine kalipta napcan isimiz var dersiniz kotu olan onlar olsun

arkadaşlar zaten eşim ellerine koz geçmesin die giderim diyor kimseyle muhattap olmam bi saat dururum dönerim diyor yani aslında gitmek istemiyor biyandanda acaba gidersem dahada tadımmı kaçar diyor bana yaptıkları aklıma geldikçe onlarında canlarını lafımla yakarım diyor çünkü çok sinirli bi yapıya sahip eşim.. zaten ne gülerim ne oynarım ne konuşurum diyor takımı takar bi saat sonra kalkarım diyor ama ortak karar vermemmiz gerekiyor diyor bende benim gelmemi isteme dedim dahada tadım kaçıcak dedim oda tamam gitmiyoruz ozaman gerek yok dedi zaten beni evlat bilip annelik babalık yapmadılar aç kaldım dediğimde yüzüme bakmadılarsa bu saatden sonra gitsem neyazarki dedi açıkcası beni bırakın eşime çok yaptılar çok kırdılar biz evlenirken eşimin bitane ailesinden kimse yokdu yanında okadar içi buruktuki okadar üzülmüştiki kimi çağırdıysa kimse gelmemişti bunu yutamıyor zamanında telefon açıp zor durumdayım anne baba para lazım bana yardım edin dediğinde seni savcılığa vericez bizi rahatsız etme diyen insanlar bugun mutlu günlerinde mutluluğumuzu paylaşın diyorlar eşime

BEnce git onlardan farkın olsun....Ev ve iş durumunu ne yaptınız....elbet güneş doğacak yeterki açık olsun perdelerr :97:

Asla gitmeyin arkadaşım.

Karı koca kendinize işkenceden başka hiç birşey olmaz!

eşimde bende bundan korkuyoruz defalarca hadi büyüklük biizde kalsın gidelim dedik hep burnumuzdan getirdiler..eşimde şimdi gitmiyorum dedi ogün oraya gidceğime seni alır gider iki gün biyerde kafa dağıtırız dedi bende acaba beni üzmemek içinmi yapıyoriçinde gitmek isteğimi var diyorum

BEnce git onlardan farkın olsun....Ev ve iş durumunu ne yaptınız....elbet güneş doğacak yeterki açık olsun perdelerr :97:

herşey çok güzel canım bi sorun yok rabbime çok şükür herşeyi atlattık ..şimdi bu kararsızlık var sadece bende eşim lafını söledi aslında gidilmiyor dedi ama ben işte karışığım hala

eşimde bende bundan korkuyoruz defalarca hadi büyüklük biizde kalsın gidelim dedik hep burnumuzdan getirdiler..eşimde şimdi gitmiyorum dedi ogün oraya gidceğime seni alır gider iki gün biyerde kafa dağıtırız dedi bende acaba beni üzmemek içinmi yapıyoriçinde gitmek isteğimi var diyorum

bu kadar ince düşünmeyin arkadaşım ya..
aklınız mantığınız size ne yapılması gerektiğini söyleyecektir..
eşinizin 2 günlük tatil fikri süpper bence,hem aklınıza bile gelmez diğer taraf..

Nasıl bir aileymiş yahu bu böyle..Savcılığa veririz ne demek ey allahım ya..Ben olsam gider takımı takar gelirken de böyle ağzı düşük birisine onların yapmadığı büyüklüğü biz yaptık der gelirdim..Ağzı düşük elbet anlatır onlara..

Belli ki içi ezilmiş yüreği mahvolmuş eşinizin.
Ne güzelde düşünmüş.
Onlar size düğün gününüzde acı çektirdi madem,
sizde onların düğün gününde felekten bir gün çalın be arkadaşım:)
Ben olsam asla gitmezsim.

Ailesiyle neden arası açık peki sizi istemedikleri için filan mı yoksa sizden önce gelen bir mevzumu

bu kadar ince düşünmeyin arkadaşım ya..
aklınız mantığınız size ne yapılması gerektiğini söyleyecektir..
eşinizin 2 günlük tatil fikri süpper bence,hem aklınıza bile gelmez diğer taraf..

haklısın canım bencede gitmesem huzurum kaçmıcak çünkü eşimle ortak bi karar veriliyo yani gitmiyoruz die bana karşı gelen biri değil..gitsek neolcak diyorum bu sefer evet huzursuz olucaz eşimle onlara iyilik yaparken kendimize kötülük yapıcaz diyorum artık bende

Belli ki içi ezilmiş yüreği mahvolmuş eşinizin.
Ne güzelde düşünmüş.
Onlar size düğün gününüzde acı çektirdi madem,
sizde onların düğün gününde felekten bir gün çalın be arkadaşım:)
Ben olsam asla gitmezsim.

bende ona üzüldüm canım işte üzülüyormu die ama onunda dediği bundan sonra herşey karşılıklı taviz yok gel gidelim kaçamak yapalım dedi:)

Ailesiyle neden arası açık peki sizi istemedikleri için filan mı yoksa sizden önce gelen bir mevzumu

benden öncede arası hiç iyi olalamış eşimle ailesinin sürekli eşimin başında çene yapan insanlarmış eşim modern yaşamaya çalışan ama onlar farklı düşünen eşim arkdaşlarınla bi dışarı çıkınca bile evde olay var yani hep kavga bide bizim evililiğimiz olunca beni istemediler yanlarına gelin istediler istbula gidemessin bursadan dediler biz nedersek o dediler v.s v.s ellerinden geleni yaptılar oğullarına

Ben olsam gitmezdim onlar nasıl bana gelmediyse elalem ne der diye düşünmediyse ben de düşünmezdim.Hiç işim olmaz..

benden öncede arası hiç iyi olalamış eşimle ailesinin sürekli eşimin başında çene yapan insanlarmış eşim modern yaşamaya çalışan ama onlar farklı düşünen eşim arkdaşlarınla bi dışarı çıkınca bile evde olay var yani hep kavga bide bizim evililiğimiz olunca beni istemediler yanlarına gelin istediler istbula gidemessin bursadan dediler biz nedersek o dediler v.s v.s ellerinden geleni yaptılar oğullarına

Bende sizi istemedikleri için evliliğinizden kaynaklı düşünmüştüm boşverin siz o zaman..sonuçta onlar oğlumuz ne istiyor diye düşünmemişler önem vermemişlerki yanlarındayken kıymetini bilmemişler şimdi mi kıymetlenmiş.Kafanız rahat etsin çiçek yollayın yeter.

Son düzenleme:
Bende sizden kaynaklı düşünmüştüm boşver sen o zaman..sonuçta onlar oğlumuz ne istiyor diye düşünmemişler önem vermemişlerki yanlarındayken kıymetini bilmemişler şimdi mi kıymetlenmiş.Kafanız rahat etsin çiçek yollayın yeter.

canım bu çok iyi fikir bak çiçek yollamak bunu hiç düşünmemiştim evet böle yapabiliriz:32:

Back
X