• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım fikir istiyorum arkadaşlar...

eşime bıraktım kararı oda hayır gitmicem gerek yok dedi onarın iyi gününde ben yokum artık dedi kötü günlerinde varım elbettde dedi ama okadar yapılandan sonra ne seni nede kendini üzemem dedi.. ama tabi gidelim desem ben gitmek isticek yinede biliyorum herkesin ağzını kapamak için

Canım ne kadar şanslısınki eşin anlayışlı ve kararınız ortak,yani lüzumlu lüzumsuz onları koruyup sen yanlış anlamışsın demiyor...

Canım ne kadar şanslısınki eşin anlayışlı ve kararınız ortak,yani lüzumlu lüzumsuz onları koruyup sen yanlış anlamışsın demiyor...

yok canım kesinlikle haksızlık yapmıyor belki zamanında onların yaptıkları üzerine defalarca eşim için gitmemiş olsaydım yapardı die düşünüyorum ama elimden geldiğince eşimin mutluluğu için fedakarlık yaptım için ve bunların karşılığında neler gördüğümüzü bildiği için şimdi eşimde bizim mutluluğumuz için doğru olan neyse onu yapıyor..

benim fikrimde gitmenizden yana :26: gidip eğelenin demiyorum ama görünün orda ki ağırlığınız olsun benim fikrim sadece canım taş atana ekmek at misali :34:

Bu ailede gitmediğiniz zaman 40 yıl dedikodunuzu yapacak potansiyeli görebiliyorum burdan.El gidip el gibi eğlenip el gibi kalkıp gelin en güzeli bu olur bence.Hem elalemin ağzı torba değilki büzesiniz onların ağzını kapamış olursunuz gitmekle.Bir bahaneylede erkenden kalkarsınız...

kesinlikle katiliyorum. sen git uzerine duseni yapmis olursun, kimse agzini acip birsey diyemez ilerde kafaniz agrimaz. ama el gibi, kardes ve yenge gibi degil...

merhaba arkadaşlar... fazla uzatmadan anlatmak istiyorum sıkıntımı size.. 10 aylık evliyiz ve eşimin haftaya ablasının düğünü var ama eşimin ailesinle görüşmüyoruz çünkü bizim nıkahımıza hiçbirşeyimize gelmediler biz ama herşeyi kabullenip defalarca evlerine gittik ama çok çirkin olaylar yaşattılar bize ablası odalardan bile çıkmadı gittiğimize defalarca bin pişman ettiler yutulmıyacak laflar oldu ..zaten neararlar ne sorarlar bi işleri düştümü ararlar mesala ablasının düğünü gibi şimdi hiç aramayan insanlar dedikleri onca lafı şimdi unutup çağırıyorlar eşimde çok kararsız benim gitmiceğimi bildiği için gitsemmi gitmesemmi diyor gitsem bize yaptıkları aklıma gelicek benim en mutlu günümde ailemden bir kişi bile yokdu diyor bana koyucak şimdi yaptıkları hazırlıklar diyor gitmesem acaba ellerine kozmu vericem diyor bana danışıyor gelde diyemiyor acaba sizce ne yapmam gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var?

bence gitme, sonucta onlarda senin en güzel en özel gününde yaninda olmadilar..hele bide ablasi siz oraya gittignizde odadan cikmiyormus fln..
sende insansin! dedikoduya gelince.. onlarda senin dügününe gelmediginde ne dedikodular olmustur..
aynisini sende onlara yasat bence

bence gitme, sonucta onlarda senin en güzel en özel gününde yaninda olmadilar..hele bide ablasi siz oraya gittignizde odadan cikmiyormus fln..
sende insansin! dedikoduya gelince.. onlarda senin dügününe gelmediginde ne dedikodular olmustur..
aynisini sende onlara yasat bence

evet canım haklısın böle bi aileye ancak gitmeyerek en büyük cevap verilir

bence de gıtmeyın etrafa korkularından cagırıyolarsa hıc gıtmeyın anlasınlar bıraz

ama işte şöle bi sorun var biz istanbulda yaşıyoruz onlar bursada gidince muhakkak kalmamız gerekecek eğer hemen dönersek buda bi olay gibi olucak bırakmıcaklar biliyorum başıma geldi azda olsa mecburen onlaın evinde kalıcaz ve neler olucak die düşünüyorum.. evet malesef öle bi aile binkat laf konuşucaklarda gitmeyince

boşverin lütfen el alemi " sizin düğününüze onlar gelmeyince el alem laf etmedi mi?" siz gitmeyince de el alem laf etsin. bir telgraf gönderin birde çiçek. fazlası ile yeterli

bence de gıtmeyın etrafa korkularından cagırıyolarsa hıc gıtmeyın anlasınlar bıraz

evet çnkü verilcek hiçbir cevapları yok etraflarına hiçbir olumsz birşey ypmadığımızı kendileride biliyor bide utanmadan eşime telefonda çok masrafa girdik diyolar eşim zamanında 100 milyon para istedğinde evlenirken bizde para yok diyorlardı

zor bir karar ama ben olsam giderdim,orda kalmanız gerekmiyor,bir geceliğine elbet bir yer bulunur.Sen doğru olanı yap,kötülüğe kötülükle karşılık vermek insana bir şey kazandrmaz.

bence bu konuyu açtıktan sonra daha çok kafan karıştı :44: yarısı gidin demiş yarısı gitmeyin demiş...bence eşinizide gözönünde bulundurarak mantığınız ne diosa onu yapınn en doğru kararı yine kendiniz verirsiniz :34:

bence bu konuyu açtıktan sonra daha çok kafan karıştı :44: yarısı gidin demiş yarısı gitmeyin demiş...bence eşinizide gözönünde bulundurarak mantığınız ne diosa onu yapınn en doğru kararı yine kendiniz verirsiniz :34:

biraz öle oldu canım herkes kendi fikrini sundu fikirler yarı yarıya valla:) ama sanırım gitmicez eşim şimdi tel açtıı haftaya bişeler yapalım plan bakın bakalım dedi

Back
X