• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kararsızım fikir istiyorum arkadaşlar...

biraz öle oldu canım herkes kendi fikrini sundu fikirler yarı yarıya valla:) ama sanırım gitmicez eşim şimdi tel açtıı haftaya bişeler yapalım plan bakın bakalım dedi

en güzelii :34: sizi önemsemeyenler için kafanızı yormaya bile gerek yok :8: kendi hayatınıza planlarınıza bakın :34:

zor bir karar ama ben olsam giderdim,orda kalmanız gerekmiyor,bir geceliğine elbet bir yer bulunur.Sen doğru olanı yap,kötülüğe kötülükle karşılık vermek insana bir şey kazandrmaz.

tabikide öyle ama yapılanlar karşılığında gidilse bile yine huzursuzlukdan başka bişe vermice ailesi bize çünkjü utanmadan lafını çirkince söleyen insanlar

ben olsam giderim valla bir sanıye düşünmem banane nasıl olsa düğünden sonra gene herkes her sey eskıye döner en guzel elbısenı gıy yap kocanıda iki dirhem bır cekırdek oyna dans et ele güne karşı onlar utansın boşwer canım :32::32::32::32:

ama iştee öle olmuyor canım heerşeye bi laf yapıcaklar orda yani haketmiyorlar onlar hiçbişe bence evlatlarına yaptıklarını bırakmadılar beni geçiyorum çünkü böle aile gerçekten olmaz olsun

Ablacım Ben evli olmadğım için pek mutabık değilim bu konulara ama acizane tavsiyem şu
Bence gidin Niye ?
Çünkü Herkesin lafını kesmiş olacaksınız.Belki insanların demleri için yaşamıyoruz ama sizi bir şanınız olacaktır.Size karşı tuutmlarına karşılık ve size çamur atana gül atar iyi bir tutum sergilerseniz siz kazanırsınız.
İşin birde şu tarafına bakalım:Giderseniz tatsızlıklar oalcaktır belki size bakışları içten içe kotu olacaktır siz o bakışlarda eskileri hatırlayacaksınız belki sizin için kotu bır ıkı gun gececek ama bu kotu gunler dahada olmayabılır eşinizin bakışı dahada güçlenecektir size karşı çünkü yapıcı bir eşe sahip olduğunu yeniden anlayacak daha kuvvetli bağlanacaktır.
Yada hersey duzelecek soguk buzlar eriyecek.
İkisindede kazanacak siz olacaksınız bence.
Yinede karar sizin

ben olsam gitmem onlar zamanında düşünmüş mü nikahınızda damadın ailesi yok diye bir ton laf olmuştur walla ne ararım ne sorarım ben sizin yerinizde olsam..

Ablacım Ben evli olmadğım için pek mutabık değilim bu konulara ama acizane tavsiyem şu
Bence gidin Niye ?
Çünkü Herkesin lafını kesmiş olacaksınız.Belki insanların demleri için yaşamıyoruz ama sizi bir şanınız olacaktır.Size karşı tuutmlarına karşılık ve size çamur atana gül atar iyi bir tutum sergilerseniz siz kazanırsınız.
İşin birde şu tarafına bakalım:Giderseniz tatsızlıklar oalcaktır belki size bakışları içten içe kotu olacaktır siz o bakışlarda eskileri hatırlayacaksınız belki sizin için kotu bır ıkı gun gececek ama bu kotu gunler dahada olmayabılır eşinizin bakışı dahada güçlenecektir size karşı çünkü yapıcı bir eşe sahip olduğunu yeniden anlayacak daha kuvvetli bağlanacaktır.
Yada hersey duzelecek soguk buzlar eriyecek.
İkisindede kazanacak siz olacaksınız bence.
Yinede karar sizin

valla güzel demişssin canım kafam yine karıştı bak:) ama benim eşim çok sinirli bi yapı bi laf sölese onlar eşimdende beter bi laf sölücekler zaten görüşmüyoruz görüşmicemde hiçbirzaman dedikleri olafların yarısını yazmadım buaraya ailem zaten görüşmüyor onlarla yani gitsemde sonrasında görüşme ihtimali yok onlarla olursa zaten bizim yuvamız yıkılır biter eşim daha yeni kurtuldu o pisikolejilerden ogünlere yine döner eminim

ben olsam gitmem onlar zamanında düşünmüş mü nikahınızda damadın ailesi yok diye bir ton laf olmuştur walla ne ararım ne sorarım ben sizin yerinizde olsam..

olmazmı canım sadece kız tarafınla oldu herşey ailemin yardımlarıyla herşeyi yaptık hiç oralı olmadı kimsesi şimdide telefon açıp memleketden herkes geliyor diyo annesi eşimde ozaman dedi ben erkeğim birde dedi biz doğuluyuz dedi erkeğin düğünü şanlı törenli olur dedi siz ama şimdi bunu kızınıza yapıyosunuz dedi

ve arkadaşlar sölemeyi unuttum evlenicek olan ablasınla aramız bizim papaz barışmada olmadı sürekli ayrılmamız için eşime telefonlar açtı dön gel yapma etme yanlış yoldasın die ki beni hiç tanımadan bikere merabalaştık okadar hergün telefonlar açıp huzurunu kaçırdı eşimin.. sonra bigün eşimi arıyor eşimde telini evde unutmuş biz eşimle dışardaydık annem evdeydi telefon çalınca açmış eşimi isteiğini sölemiş annemde evde yok demiş dışarda bana yalan atma ver demiş annemde kimsin sen neden yalan atıyım demiş orda biliyorum demiş annemde hayır yok burda demiş nereye gitti demiş peki bilmiyorum demiş nasıl bilmessin demiş annemde ben demiş onun bekçisimiyim bana soruyosun demiş annemde dayanamayıp çıldırınca busefer anneme hayvan kadın demiş kapatmış.bn gelince bunu duydum asla böle terbiyesizliklere tahammülüm yokdur haddini veririm kim olursa olsun açtım telefon bağırdım sen kimsin annemle böle konuşursun die banada ağzına geleni saydı tabi aldı cevabını kapattım ogünden beri görüşmüyoruz şimdi düğünü var ve çağırılıyo eşim benle ama kendi aramıyor

valla güzel demişssin canım kafam yine karıştı bak:) ama benim eşim çok sinirli bi yapı bi laf sölese onlar eşimdende beter bi laf sölücekler zaten görüşmüyoruz görüşmicemde hiçbirzaman dedikleri olafların yarısını yazmadım buaraya ailem zaten görüşmüyor onlarla yani gitsemde sonrasında görüşme ihtimali yok onlarla olursa zaten bizim yuvamız yıkılır biter eşim daha yeni kurtuldu o pisikolejilerden ogünlere yine döner eminim

Ozaman ablacım siz eşinize şunu deyin bence gidersen senin için gelirim orda tatsızlıkta çıksa senin için susarım ama yok gitmeyelim diyorsan gitmeyiz.Sonuçta önemli olan sizin yuvanız onların göğüslerini kabarta kabarta dugunde caka satmaları değil.Kocanızla paylaşıp biraz ona bırakmak en güzeli bence...

Ozaman ablacım siz eşinize şunu deyin bence gidersen senin için gelirim orda tatsızlıkta çıksa senin için susarım ama yok gitmeyelim diyorsan gitmeyiz.Sonuçta önemli olan sizin yuvanız onların göğüslerini kabarta kabarta dugunde caka satmaları değil.Kocanızla paylaşıp biraz ona bırakmak en güzeli bence...

tatlım eşim uzatmadı gidelim iki gün kaçamak tatil yapalım dedi bugun telefon açıp sanırım en iiside bu

Gitmesin tabi ki. Artık onun da (eşinizin) bir ailesi var. Düğünden sorna aranız yumuşasaydı, gitmelerinizin karşılığını alsaydınız bu tavır biraz ağır olurdu ama yaptıkları bini aşmış. Cezasını çeksinler.

Düğünün olduğu gün bi şeyler organize edin ki, eşinizin kafası dağılsın. Üzülmesin gereksiz insanlar için.

merhaba arkadaşlar... fazla uzatmadan anlatmak istiyorum sıkıntımı size.. 10 aylık evliyiz ve eşimin haftaya ablasının düğünü var ama eşimin ailesinle görüşmüyoruz çünkü bizim nıkahımıza hiçbirşeyimize gelmediler biz ama herşeyi kabullenip defalarca evlerine gittik ama çok çirkin olaylar yaşattılar bize ablası odalardan bile çıkmadı gittiğimize defalarca bin pişman ettiler yutulmıyacak laflar oldu ..zaten neararlar ne sorarlar bi işleri düştümü ararlar mesala ablasının düğünü gibi şimdi hiç aramayan insanlar dedikleri onca lafı şimdi unutup çağırıyorlar eşimde çok kararsız benim gitmiceğimi bildiği için gitsemmi gitmesemmi diyor gitsem bize yaptıkları aklıma gelicek benim en mutlu günümde ailemden bir kişi bile yokdu diyor bana koyucak şimdi yaptıkları hazırlıklar diyor gitmesem acaba ellerine kozmu vericem diyor bana danışıyor gelde diyemiyor acaba sizce ne yapmam gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var?

Şimdi nerede yalnış yaptınız? Ailesi size neden kızgın... neden düğüne gelmediler... bunlar daha önemli bana göre.. ailesi sizi istememiş gibi geldi bana... başka neden bu kadar büyük tepkis göstersinler ki...

Aslında durup düşünmek lazım biz bu durumdan naısl kurtulabiliriz.. annem babam benim yaptığım bir olaydan dolayı benim yüzüme bakmasalr ben kahrolurum..

Anne baba onlar ne yaparlarsa yapsınlar asla ve asla hakları ödenmez.. sizin gidip her defa yüzlerce defa ellerini öpmeniz lazım..siz olmasanız benim kocam olmazdı.. onu siz yetiştirdiniz.. onun annesi benim annem babası benim babam deyip pes etmeden kalplerini kazanmanız kazım..

sonra ailesine birşey olursa ... sorumlu belkide siz olursunuz... erkeklere bu tür fırsatlar vermemek lazım....

bence her ikinizinde gidip ellerini öpmeniz lazım onlar sizi saymış çağırmışlar evlatlarısınız onların...

bence bu konuda eşinizin gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışıp, ona göre karar verin. sadece siz üzülmeyin diye gitmeyebiliriz diyor olabilir. eğer birazcık bile olsa gitmek istediğini hissediyorsanız, eşiniizin yanında olmalısınız o gün.

Eşinizin ablası ya da ailesi bizzat arayıp mı davet etti. Yoksa hiç aramadan kuru bir davetiye mi gönderdiler size. Bu nokta çok önemli. Eğer aradıysalar buzları eritmekten barıştan yanalar. Ama başkaları vasıtası ile çağırdıysalar ele güne rezil olmamak gelinin kardeşi nerede laflarına maruz kalmamak içindir.

Back
X