- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi selin akkaya
biraz öle oldu canım herkes kendi fikrini sundu fikirler yarı yarıya valla:) ama sanırım gitmicez eşim şimdi tel açtıı haftaya bişeler yapalım plan bakın bakalım dedi
en güzelii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz öle oldu canım herkes kendi fikrini sundu fikirler yarı yarıya valla:) ama sanırım gitmicez eşim şimdi tel açtıı haftaya bişeler yapalım plan bakın bakalım dedi
en güzeliisizi önemsemeyenler için kafanızı yormaya bile gerek yok
kendi hayatınıza planlarınıza bakın
![]()
zor bir karar ama ben olsam giderdim,orda kalmanız gerekmiyor,bir geceliğine elbet bir yer bulunur.Sen doğru olanı yap,kötülüğe kötülükle karşılık vermek insana bir şey kazandrmaz.
ben olsam giderim valla bir sanıye düşünmem banane nasıl olsa düğünden sonra gene herkes her sey eskıye döner en guzel elbısenı gıy yap kocanıda iki dirhem bır cekırdek oyna dans et ele güne karşı onlar utansın boşwer canım![]()
Ablacım Ben evli olmadğım için pek mutabık değilim bu konulara ama acizane tavsiyem şu
Bence gidin Niye ?
Çünkü Herkesin lafını kesmiş olacaksınız.Belki insanların demleri için yaşamıyoruz ama sizi bir şanınız olacaktır.Size karşı tuutmlarına karşılık ve size çamur atana gül atar iyi bir tutum sergilerseniz siz kazanırsınız.
İşin birde şu tarafına bakalım:Giderseniz tatsızlıklar oalcaktır belki size bakışları içten içe kotu olacaktır siz o bakışlarda eskileri hatırlayacaksınız belki sizin için kotu bır ıkı gun gececek ama bu kotu gunler dahada olmayabılır eşinizin bakışı dahada güçlenecektir size karşı çünkü yapıcı bir eşe sahip olduğunu yeniden anlayacak daha kuvvetli bağlanacaktır.
Yada hersey duzelecek soguk buzlar eriyecek.
İkisindede kazanacak siz olacaksınız bence.
Yinede karar sizin
ben olsam gitmem onlar zamanında düşünmüş mü nikahınızda damadın ailesi yok diye bir ton laf olmuştur walla ne ararım ne sorarım ben sizin yerinizde olsam..
valla güzel demişssin canım kafam yine karıştı bak:) ama benim eşim çok sinirli bi yapı bi laf sölese onlar eşimdende beter bi laf sölücekler zaten görüşmüyoruz görüşmicemde hiçbirzaman dedikleri olafların yarısını yazmadım buaraya ailem zaten görüşmüyor onlarla yani gitsemde sonrasında görüşme ihtimali yok onlarla olursa zaten bizim yuvamız yıkılır biter eşim daha yeni kurtuldu o pisikolejilerden ogünlere yine döner eminim
Ozaman ablacım siz eşinize şunu deyin bence gidersen senin için gelirim orda tatsızlıkta çıksa senin için susarım ama yok gitmeyelim diyorsan gitmeyiz.Sonuçta önemli olan sizin yuvanız onların göğüslerini kabarta kabarta dugunde caka satmaları değil.Kocanızla paylaşıp biraz ona bırakmak en güzeli bence...
tatlım eşim uzatmadı gidelim iki gün kaçamak tatil yapalım dedi bugun telefon açıp sanırım en iiside bu
O zaman siz tatilinizin keyfini sürün ablacım kocanız ve yuvanız sizin için önemli olan.Gerisi boş :)
aynen canım en mantıklısı bu şuanda artık aman nehalleri varsa görsünler valla:)
merhaba arkadaşlar... fazla uzatmadan anlatmak istiyorum sıkıntımı size.. 10 aylık evliyiz ve eşimin haftaya ablasının düğünü var ama eşimin ailesinle görüşmüyoruz çünkü bizim nıkahımıza hiçbirşeyimize gelmediler biz ama herşeyi kabullenip defalarca evlerine gittik ama çok çirkin olaylar yaşattılar bize ablası odalardan bile çıkmadı gittiğimize defalarca bin pişman ettiler yutulmıyacak laflar oldu ..zaten neararlar ne sorarlar bi işleri düştümü ararlar mesala ablasının düğünü gibi şimdi hiç aramayan insanlar dedikleri onca lafı şimdi unutup çağırıyorlar eşimde çok kararsız benim gitmiceğimi bildiği için gitsemmi gitmesemmi diyor gitsem bize yaptıkları aklıma gelicek benim en mutlu günümde ailemden bir kişi bile yokdu diyor bana koyucak şimdi yaptıkları hazırlıklar diyor gitmesem acaba ellerine kozmu vericem diyor bana danışıyor gelde diyemiyor acaba sizce ne yapmam gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var?