Çok kararsızım hanımlar fikir verin!!

Ee kondom takmayan huysuz koca herkesin hayali amaa

7 haftalık mı Allah analı babalı büyütsün

Yine mi işsiz, güçsüz, kocası tarafından sevilmeyen, evde kalmış, mutsuz olduğu için başkalarının mutsuzluğunu isteyen bomboş insanlar olduk Rıza Baba?

Heh sitenin bir diğer boş cetr uyesi de gelmis. Ne kadar batiyosa toplanip geliyolar okumuyorum bile uzun uzun yazmis bir de kiyamam
Ahhhahahahshh toplanıp geliyorlar mı? e zaten konu okumaya geliyoruz buraya abes olan ne

Eminim okumuyosundur he he
Okudukça oturduğun yerde öyle de bir kuduruyorsun ki

Ee kondom takmayan huysuz koca herkesin hayali amaa

7 haftalık mı Allah analı babalı büyütsün
çok teşekkür ederim midem çok bulanıyordu konu iyi geldi vallahi
ayy evde film bile izlemeyip hiç bir paylaşımı olmadan nasıl bir hayat sürüyorlar niye kendilerine bunu yapıyorlar anlamıyorum

Çok şükür yaa işsizin biri aydinlanma yaşiyor şuan darısı diğer protez beyinlere
Ay evet çok işsizim biliyor musunn
O şahane hayatından bana biraz örneklendirme yaparsan belki kendime bir uğraş bulurum diye düşünüyorum

çok teşekkür ederim midem çok bulanıyordu konu iyi geldi vallahi
ayy evde film bile izlemeyip hiç bir paylaşımı olmadan nasıl bir hayat sürüyorlar niye kendilerine bunu yapıyorlar anlamıyorum
Benim derdim seni germesin ya git bebeni falan buyut. Hayir nasil batiyosa yazdiklarim bire on geliyolar pes de etmiyolar hadi havlayin da banlasinlar yoruldum size yazmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…