- 3 Şubat 2018
- 6.639
- 25.389
- 548
- 28
Ee kondom takmayan huysuz koca herkesin hayali amaaay konu beni çok eğlendirdi niye bilmem
ilk okuduğumda üzülmüştüm bende 7 haftalık hamileyim dedim çok kötü hormonlar tavan
insan daha çok özen ister ama konu sahibinin içinden bir kurt bakışlı çıktı
herkes toplanıp kocişine hasta sanıyor
Ahhhahahahshh toplanıp geliyorlar mı? e zaten konu okumaya geliyoruz buraya abes olan neHeh sitenin bir diğer boş cetr uyesi de gelmis. Ne kadar batiyosa toplanip geliyolar okumuyorum bile uzun uzun yazmis bir de kiyamam
Travma?Aha benim KK travma listesine biri daha eklenecek bu gidişle
Evet bugün de dozumuzu aldık şükürYine mi işsiz, güçsüz, kocası tarafından sevilmeyen, evde kalmış, mutsuz olduğu için başkalarının mutsuzluğunu isteyen bomboş insanlar olduk Rıza Baba?
Benim kocami kiskaniyosunuz diye hic yazmamam pekiEe kondom takmayan huysuz koca herkesin hayali amaa
7 haftalık mı Allah analı babalı büyütsün
Ama yalan mı ? Maveradan ne farkı kaldıTravma?Gülme tuttu beni.
“Bekar” diye hakaret edilmedi mi henüz kimseye.Yine mi işsiz, güçsüz, kocası tarafından sevilmeyen, evde kalmış, mutsuz olduğu için başkalarının mutsuzluğunu isteyen bomboş insanlar olduk Rıza Baba?
Afiyet olsunEvet bugün de dozumuzu aldık şükür
çok teşekkür ederim midem çok bulanıyordu konu iyi geldi vallahiEe kondom takmayan huysuz koca herkesin hayali amaa
7 haftalık mı Allah analı babalı büyütsün
Çok şükür yaa işsizin biri aydinlanma yaşiyor şuan darısı diğer protez beyinlereOlum dünya yıkılıyor, biz de burda ne tiplerle uğraşıyoruz ya.
Dağılalım
Mavera arada evi terk edip kendi kendine geri dönüyordu, ama bu hiç evden çıkmıyorAma yalan mı ? Maveradan ne farkı kaldı
Ay evet çok işsizim biliyor musunnÇok şükür yaa işsizin biri aydinlanma yaşiyor şuan darısı diğer protez beyinlere
dünyayı su basmışOlum dünya yıkılıyor, biz de burda ne tiplerle uğraşıyoruz ya.
Dağılalım
Bu konu altında biri geçen gün şey dedi “onlar koca bulamamışlar kıskanıyor seni”“Bekar” diye hakaret edilmedi mi henüz kimseye.
Nereye çıksın yav, bulunduğu şehrin adını biliyor sadeceMavera arada evi terk edip kendi kendine geri dönüyordu, ama bu hiç evden çıkmıyor
Benim derdim seni germesin yaçok teşekkür ederim midem çok bulanıyordu konu iyi geldi vallahi
ayy evde film bile izlemeyip hiç bir paylaşımı olmadan nasıl bir hayat sürüyorlar niye kendilerine bunu yapıyorlar anlamıyorum
Konu niye açtınız o zaman ?aman neyse ya Allah kocaniza sabir versin.Sitenin ortak agzi bubuluruz balim birak ben dert edeyim
Konuya yorum yazıp konu sahibine yazılanlara laf atarak yorum atan biri, evde kalmış, sorunlu, herkese boşan diyen şeklinde nitelemişti de burada bazılarını, hangi sayfada unuttum“Bekar” diye hakaret edilmedi mi henüz kimseye.
Pembroken diye biri :)))))Bu konu altında biri geçen gün şey dedi “onlar koca bulamamışlar kıskanıyor seni”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?