Çok kararsızım, ikinci kez pişman olmak istemiyorum. :(

narce

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
179
14
298
36
İstanbul
Ben daha önce evlenip boşandım. Şimdi biri var hayatımda. 30 yaşında, bekar. Uzaktan da akrabamız. Aileler birbirini tanıyor ve çok seviyor. Bu çocuk da beni çok önceden beri istiyormuş, o zamalnlar ben nişanlıydım. Nişanlı olduğumu öğrenince geri çekmiş kendini. Ben boşandıktan sonra da biz konuşmaya başladık bu niyetinin ciddi olduğunu söyledi. Ben henüz kendime gelmediğim için kabul etmedim. Bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Sonra o ısrarlara devam etti, ben de ondan etkilendim İstanbul'a geldi benle tanışmaya. Tanıştık, ben de hoşlandım ondan. İstanbul'a 3. gelişinde de evlenme teklif etti, kabul ettim. Ailesiyle de konuştuk telefonda.

Evlilik hazırlığı yapıyoruz falan, bu başladığımızdan beri birkaç kez ufacık bir tartışmada bitti dedi. Ben de tamam dedim bitirdik, sonra ben sensiz yapamam vs.. barıştık hep. En son geçen gün saçma sapan bir konu yüzünden tartıştık, bitti dedi. Bi ton laf saydı, ne halin varsa gör, git bilmem ne. Sonra da pişman oldu dil döktü bi ton. Ben bu kez çok kararsızım. En ufak şeyde böyle bitti dşyecekse işimiz var.

Hiç güvenim kalmadı artık ama beni sevdiğini biliyorum. Bir dediğimi iki etmiyor. Yine de bu şekilde yürür mü bilmiyorum. İkinci kez pişman olmak istemiyorum
 
ilk evliliğinizin bitiş nedenlerini kafanızda sıralayın hatta yazın..sonra şimdiki durumdaki tartışma noktalarını yazın..ortak noktalar var ise hiç bulaşmayın derim..

hazır kurtulmuşken ne evliliği yaa (özür dilerim doluyum da biraz)
 
Kac yasindasin? Bosanali ne kadar oldu? Ve en onemlisi bosanma kararini verirken neler yasadinda bitirme karari aldin?

Eski esini ve yasadiklarini dusun...

Evlenmeyi dusundugun adamin artilarini eksilerini dusun ve ona gore kararini ver....
 
narce ocakta boşandığın için bana başka biriyle görüşmen erken geldi.
yanlış kararlar verebilirsin.o kişiye mecbur değilsin sen,
nişanlanmadan konuşmaya devam et,ama ben sürekli bitti demesinden rahatsız oldum açıkçası
bu kişi ne iş yapıyor,eğitimi nedir?
 
narce barışacaksan da süründür biraz
bu ne böyle yaa çocuk oyuncağı gibi
bence barışacağını bildiği için bu kadar rahat
 
bu kadar kasmana gerek yok netıcede kaybedecek bır zamnın yok sanıyorum yenı bosanmısın sanırım
hem karsına ılk cıkan erkekle sansını deneme bence dur daha nelerı cıkar
ayrıca akrabaymıs fılan gecmısınden bıraz arınman lazım akraba dedıgın ınsan senı daha once gorup bılmıs bırı olur yanı

o kadar evlenmısın ayrılmısın secımını kendın yap onlar senı ıstıyor dıye degıl sen ıstedıgın kısıyle beraber ol
2.evlılıgımı yapalı oldu baya

suanda bır secım yapmak zorunda oldugunu dusunmuyorum ılk yazdıgım satırdakı gıbı daha yolun basında bıle degılsınız
 

Zaten şu an ben de o moddayım. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum. Kimseyi çekecek halim kalmadı.
 
Kac yasindasin? Bosanali ne kadar oldu? Ve en onemlisi bosanma kararini verirken neler yasadinda bitirme karari aldin?

Eski esini ve yasadiklarini dusun...

Evlenmeyi dusundugun adamin artilarini eksilerini dusun ve ona gore kararini ver....



25 yaşıma gircem. Ocakta ayrıldık martta da boşandık.
eski eşim tam bir ana kuzusuydu, beni çok ezdirdi hatta kendi de ezdi. Sözlendiğimizden beri çektirdi ailesi bana. Ne kadar aptalmışım. Yolun başında vazgeçseydim keşke.
 

bu kadar erken olduğu için sağlıklı düşünemedim sanırım. Acele karar verdim, tanımadan ciddi adımlar attım. Kötü bir durumdayken bana destek olduğu için belki de. Mağaza müdürü.
 


Biraz da tüm akrabalar duydu diye çekiniyorum. Bi ton laf çıkacak. :44:
 



Olmusla olmuse care bulunmaz. Bundan sonraki hayatina adapte ol. Eger karsindaki kisi sana deger veriyorsa ve "tamam bu adam benim evlenecegim adam" diyorsan hakkinda hayirlisi derim.
 
Biraz da tüm akrabalar duydu diye çekiniyorum. Bi ton laf çıkacak. :44:

ya bosversene ya onlara ne bakıyorsun sen bugun elalemı dusunursun yarın onlar senı umursamadan yasarlar
bosver
 
Olmusla olmuse care bulunmaz. Bundan sonraki hayatina adapte ol. Eger karsindaki kisi sana deger veriyorsa ve "tamam bu adam benim evlenecegim adam" diyorsan hakkinda hayirlisi derim.


Çok değer veriyor da işte tek sorun bu dengesiz davranışları. Durduk yere bana bi ton laf sayıyor. En son tartışmada çok pişmanım deyip durdu. Ben de o kadar pişmansan çık hayatımdan istemiyorum artık yeter dedim. Sabaha kadar bi ton mesaj attı. Ben herşeyi mahvediyorum, seni kaybettim çok üzülüyorum bilmem ne. Hem bitiriyor hem üzülüyorum sensiz yapamam diyor.
 
Son düzenleme:
İkinci evliliklerin bilhassa dikkatli bir şekilde yapılması gerektiğiniz düşünüyorum. Böyle ergen gibi ikidebir bitti demekle olmaz. Onun sizi eskiden beri sevmesi mutlu olacağınızı garantilemiyor maalesef.
 

bir de hiç evlenmemiş olması tecrübesiz olması da önemli bir husus evliliği çocuk oyuncağı sanıyor erkekler ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…