- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Herkesin kendi kararı, kim ne zaman isterse o zaman ilişkiye başlar. Büyük konuşmayın derim.
Ben daha önce evlenip boşandım. Şimdi biri var hayatımda. 30 yaşında, bekar. Uzaktan da akrabamız. Aileler birbirini tanıyor ve çok seviyor. Bu çocuk da beni çok önceden beri istiyormuş, o zamalnlar ben nişanlıydım. Nişanlı olduğumu öğrenince geri çekmiş kendini. Ben boşandıktan sonra da biz konuşmaya başladık bu niyetinin ciddi olduğunu söyledi. Ben henüz kendime gelmediğim için kabul etmedim. Bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Sonra o ısrarlara devam etti, ben de ondan etkilendim İstanbul'a geldi benle tanışmaya. Tanıştık, ben de hoşlandım ondan. İstanbul'a 3. gelişinde de evlenme teklif etti, kabul ettim. Ailesiyle de konuştuk telefonda.
Evlilik hazırlığı yapıyoruz falan, bu başladığımızdan beri birkaç kez ufacık bir tartışmada bitti dedi. Ben de tamam dedim bitirdik, sonra ben sensiz yapamam vs.. barıştık hep. En son geçen gün saçma sapan bir konu yüzünden tartıştık, bitti dedi. Bi ton laf saydı, ne halin varsa gör, git bilmem ne. Sonra da pişman oldu dil döktü bi ton. Ben bu kez çok kararsızım. En ufak şeyde böyle bitti dşyecekse işimiz var.
Hiç güvenim kalmadı artık ama beni sevdiğini biliyorum. Bir dediğimi iki etmiyor. Yine de bu şekilde yürür mü bilmiyorum. İkinci kez pişman olmak istemiyorum
Iliski yasa sev sevil ama 6 ayda kostura kostura 2. evliligi yapman yanlis. Yanlisin sana goresi bana goresi olmaz. Oluyorsa git evlen niye konu acisiyosun soru soruyosun
Yorum yazmak zorunda değilsin ne bu bu konuşma tarzı ya!
Henüz olgunlaşmamış ,yaptığı hareketlerin sonucunu düşünmeyen bir adam..
İkinci evliliğiniz olacağına göre erkeklerin basit gördüğümüz hareketlerinin evlendiğinde 10 katına çıktığını biliyorsunuzdur..
Aşıkta değilsiniz...
Niye evleneceksiniz ki bu adamla Allah aşkına?
Oo senin bu sinirle isin zor. Hayirli forumlar
Ben daha önce evlenip boşandım. Şimdi biri var hayatımda. 30 yaşında, bekar. Uzaktan da akrabamız. Aileler birbirini tanıyor ve çok seviyor. Bu çocuk da beni çok önceden beri istiyormuş, o zamalnlar ben nişanlıydım. Nişanlı olduğumu öğrenince geri çekmiş kendini. Ben boşandıktan sonra da biz konuşmaya başladık bu niyetinin ciddi olduğunu söyledi. Ben henüz kendime gelmediğim için kabul etmedim. Bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Sonra o ısrarlara devam etti, ben de ondan etkilendim İstanbul'a geldi benle tanışmaya. Tanıştık, ben de hoşlandım ondan. İstanbul'a 3. gelişinde de evlenme teklif etti, kabul ettim. Ailesiyle de konuştuk telefonda.
Evlilik hazırlığı yapıyoruz falan, bu başladığımızdan beri birkaç kez ufacık bir tartışmada bitti dedi. Ben de tamam dedim bitirdik, sonra ben sensiz yapamam vs.. barıştık hep. En son geçen gün saçma sapan bir konu yüzünden tartıştık, bitti dedi. Bi ton laf saydı, ne halin varsa gör, git bilmem ne. Sonra da pişman oldu dil döktü bi ton. Ben bu kez çok kararsızım. En ufak şeyde böyle bitti dşyecekse işimiz var.
Hiç güvenim kalmadı artık ama beni sevdiğini biliyorum. Bir dediğimi iki etmiyor. Yine de bu şekilde yürür mü bilmiyorum. İkinci kez pişman olmak istemiyorum
Hayat kısa, boşa harcanacak tek bir günün olmamalı seviyosan seviliyosan evlen içine sinmiyosa ayrıl, senden önemli değil akrabalarının da topunun bilmem neresine ne yani. Nefret ediyorum elalem lafından
narce şu an belki de kendini boşlukta hissettiğin için bu arkadaşlığa ve evlilik teklifine sıcak baktın.
diğer arkadaşların yaptığı yorumlara katılıyorum.
acele etmemelisin. akrabalar duymuş duymamış buna takılma bence. sen yarın öbür gün bu adamla mutsuz olsan o akrabalar mı senin huzurunu sağlayacak.
lütfen arkadaşım başkalarına göre hareket etme .
şimdiden güvenini sarsan bir erkek , ilk tartışmada ayrılan bir eş adayı evlenince neler der kim bilir.
evlenmeden önce melek gibi olanlar bile değiştiğine göre şimdiden dengesiz olan evlenince mi dengeye kavuşacak.
hayatın bir kere mahvolmuş.
bir daha bu beyle mahvetme
bu benim fikrim karar senin.
Canim biraz daha sakin düşünürsun en azindan hem ani bi karar da vermemiş olursun..hakkinda hayırlısı olur insallahYüz yüze konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim ve bitirdim. Bir daha asla böyle bir şey olmayacağını söylüyor. Beni tekrar kazanmak için uğraşacağını ve asla vazgeçmeyeceğini, sevdiğini söylüyor. Neden öyle yağtıpını kendisi de bilmiyormuş. Ben de biraz zaman istedim ve düşünmeye ihtiyacım var dedim.
Düşünmeye değer mi bilmiyorum. off offf.
Canim biraz daha sakin düşünürsun en azindan hem ani bi karar da vermemiş olursun..hakkinda hayırlısı olur insallah
sakııınnn !!! benımde ıkıncı esımın ılk evlılıgı.cook severek evlendık 1 tanede cocugumuz oldu ama dun basıma kalktı.kaldıramıyorum,sindiremıyorum falan dedı.hatta konu acmıstım bugun bununla ılgılı.nekadar severse sevsın erkekler sındıremıyor.yıllar sonra bıle olsa,onun cocugunu dogurmus bıle olsanız basa kalkıyor.suan okadar kotuyuzkı dunden beri.cok agır geldı ınan,ıkıncı evlılıgım olmasına ragmen,cektım restımı ayrılalım dedım ! cunku sındıremıyorum ne demek? ben o...muyum afedersın.3 senedır ıcınde buyutmus,sindiremeıs,bugun kustu hepsını.ucsenedır sındıremeyen adam bundan sonrada sındıremeyecek bellı oldu.ve ben ömür boyu bunu yaşayamam.sankı hayatımdakı bir eksıklık,utanc verıcı bır olaymıs gıbı muamele gormektense,onurumla ayrılırım ! ıyı dusun derım...benım eşimki,ölür benım ıcın,ama o bıle başa kalktıysa herkes kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?