Çok kararsızım, ikinci kez pişman olmak istemiyorum. :(

Henüz olgunlaşmamış ,yaptığı hareketlerin sonucunu düşünmeyen bir adam..
İkinci evliliğiniz olacağına göre erkeklerin basit gördüğümüz hareketlerinin evlendiğinde 10 katına çıktığını biliyorsunuzdur..
Aşıkta değilsiniz...
Niye evleneceksiniz ki bu adamla Allah aşkına?

Haklısınız. Zaten güvenim kalmadı bu ilişkiye. Hayatımda kimseyi istemiyorum. Kafamı dinleyeceğim geç de olsa...

Hayirda, daha ancak 3 defa bulustugun adam ile nasil cesaret edipte evlenmek istersin? Bide üstelik bosanmisin.
Tekrar evlenmek için daha temkinli olman gerekirken af edersin ilk gördügün hanzo ile evlenmek istiyorsun.

Herkesten daha çok sen bilmen gerekiyor evlilik çoçuk oyuncagi olmadigini. Ayrica "akrabalar dedikodu eder" diyorsunda,
sanki o akrabalar bosandiktan 2 ay sonra tekrar nisanlandiginda konusmadilarmi?
Insanlar niye bu kadar evlenmeye merakli asla anlayamaycagim

bu adam evlendikten sonra size ne muamelelerde bulunur Allah bilir ....zira kendisi bekar siz boşanmış birisiniz, bunu kesinlikle yüzünüze vuracak bir tipmiş gibi geldi bana ..... bir kere evlenip boşanmışsınız tekrar deneme aşamasında da sürekli bitti git özledim gel barışalım modunda ilişki yaşıyorsunuz ve hala acaba ???? diye düşünüyorsunuz .... sizin acabalı cümleler kuracağınız bir ilişkiye atılmanız hele ki deneyimli biri olarak bu riski göze almanız ömrünüzün en büyük hatası olur bence

Ailemin evindeki sorunların da etkisi oldu bu kadar çabuk karar vermemde. Problemli bir babam var maalesef..

Hayat kısa, boşa harcanacak tek bir günün olmamalı seviyosan seviliyosan evlen içine sinmiyosa ayrıl, senden önemli değil akrabalarının da topunun bilmem neresine ne yani. Nefret ediyorum elalem lafından

Hayat kısa, boşa harcanacak tek bir günün olmamalı seviyosan seviliyosan evlen içine sinmiyosa ayrıl, senden önemli değil akrabalarının da topunun bilmem neresine ne yani. Nefret ediyorum elalem lafından

Aynen öyle... Elalemin lafını sadece annem yüzünden takıyorum yoksa benim umurumda değil. annemin canı sıkılacak derdim o. Hiçbiri umrumda değil. Herkes anca konuşmayı biliyor. Ben mutsuz olunca onlar mı olacak yanımda.

narce şu an belki de kendini boşlukta hissettiğin için bu arkadaşlığa ve evlilik teklifine sıcak baktın.
diğer arkadaşların yaptığı yorumlara katılıyorum.

acele etmemelisin. akrabalar duymuş duymamış buna takılma bence. sen yarın öbür gün bu adamla mutsuz olsan o akrabalar mı senin huzurunu sağlayacak.
lütfen arkadaşım başkalarına göre hareket etme .

şimdiden güvenini sarsan bir erkek , ilk tartışmada ayrılan bir eş adayı evlenince neler der kim bilir.

evlenmeden önce melek gibi olanlar bile değiştiğine göre şimdiden dengesiz olan evlenince mi dengeye kavuşacak.

hayatın bir kere mahvolmuş.
bir daha bu beyle mahvetme
bu benim fikrim karar senin.

Beni çok iyi anlamışsın. Yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim boşlukta olmam, evde babamın sürekli olay çıkarması bunlar yüzünden oldu biraz da. İyi biri olduğunu da düşündüm ve bana çok iyi geldi o. Yine de bu kadar çabuk karar vermemeliydim biliyorum.

ikinci bir evlilik için çok erken sizin için, biraz zaman verin kendinize...

bana göre karşınızdaki adamda henüz hazır değil evliliğe, onunda kendine göre korkuları var bir adam gerçekten evliliği istemiş olsaydı asla bitsin demezdi birde sevdiği kadını kaybetmek pahasına...

biraz zaman verin birbirinize ....

Yüz yüze konuştuk ayrılmak istediğimi söyledim ve bitirdim. Bir daha asla böyle bir şey olmayacağını söylüyor. Beni tekrar kazanmak için uğraşacağını ve asla vazgeçmeyeceğini, sevdiğini söylüyor. Neden öyle yağtıpını kendisi de bilmiyormuş. Ben de biraz zaman istedim ve düşünmeye ihtiyacım var dedim.

Düşünmeye değer mi bilmiyorum. off offf.

Canim biraz daha sakin düşünürsun en azindan hem ani bi karar da vermemiş olursun..hakkinda hayırlısı olur insallah

sakııınnn !!! benımde ıkıncı esımın ılk evlılıgı.cook severek evlendık 1 tanede cocugumuz oldu ama dun basıma kalktı.kaldıramıyorum,sindiremıyorum falan dedı.hatta konu acmıstım bugun bununla ılgılı.nekadar severse sevsın erkekler sındıremıyor.yıllar sonra bıle olsa,onun cocugunu dogurmus bıle olsanız basa kalkıyor.suan okadar kotuyuzkı dunden beri.cok agır geldı ınan,ıkıncı evlılıgım olmasına ragmen,cektım restımı ayrılalım dedım ! cunku sındıremıyorum ne demek? ben o...muyum afedersın.3 senedır ıcınde buyutmus,sindiremeıs,bugun kustu hepsını.ucsenedır sındıremeyen adam bundan sonrada sındıremeyecek bellı oldu.ve ben ömür boyu bunu yaşayamam.sankı hayatımdakı bir eksıklık,utanc verıcı bır olaymıs gıbı muamele gormektense,onurumla ayrılırım ! ıyı dusun derım...benım eşimki,ölür benım ıcın,ama o bıle başa kalktıysa herkes kalkar.

Gerçekten üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun. Ben en başından olmayacağını söyledim. Sen bekarsın bu iş olmaz vs.. İleride başıma kalkarsın, pişman olursun vs.. Bunları söyleyince kızıyor. Ben seni yıllarca bekledim diyor. Bilemiyorum :S

Mesajlar atıyor, arıyor, bir şans istiyor. Sizce bu değişecek ve düzelebilecek bir şey mi? Düşünmekten gerçekten çok yoruldum.

Fikirlerinize ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…